2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Sepet beşik bende cook beğeniyorum çok şık ama memnun olmayanlar vardı cevremde hatta çocuk hiç yatmadı diyenler o yüzden korktum bende. Park beşik düşünüyorum..

Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm allah diger evlatlarına saglık versin

Ay biz hic sormadik doktora, hamileligi ogrendigimizden beri yaklasmadik birbirimize. Resmen baci kardes olduk:))))

Hahah bizde öyleydik. Doktor Bana kendi yasak koydu.. düşük riskim olmadan önce düşük riski olunca da devam etti. Geçen kaldırdı yasağı. Ama o şartlar altında dedi.

Kızlar mide bulantısı için ilaç kullananlar varmı çok kötüyüm ya midem bulanıyor agrıyor

merhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu

Rahim şekli ile ilgili bilgim yok canım ama rahimde sızlama hissi normal diye biliyorum ben dün biraz fazla ayakta kaldım akşam batma ve çekilme hissi yaşadım

Kızlar mide bulantısı için ilaç kullananlar varmı çok kötüyüm ya midem bulanıyor agrıyor

sanrım 6. haftalardasın ben cok kotu oldum 6 dan 10 a kadar kaburga ağrılarım bıle hala duzelmedı. Doktor bana metpamid verdi. aç karnına alıyorsun doktoruna danışıp duruma gore kullanabılırsın. suanda da bulantı bilekliği kullanıorum. iyi geldi.

rahmın genıslemeye calsııyor bu yüzden aynı durum hepımızde var:) ıcını rahat tut.

Medpamid var evde acaba içsem bişey olurmu

Cok gecmiş olsun Rabbim diğer üç evladına hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah canım

Allah'a şükürler olsun ki 3 tane sağlıklı evladın varmış. Tabi kaybın hepsi çok zor Allah sana sabır versin canım çok geçmiş olsun. Herşey gönlüne göre olsun inşallah

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.

Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm allah diger evlatlarına saglık versin
Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar çok teşekkür ediyorum rabbim sizlerimde evlatlarını bağışlasın kimseye yaşatmasın

Arkadaşlar park yatak dediğiniz şey yatağı yer hizasında korkulukları da indirilmeyen bez yataklar mi? Bu bahsettiğim sekildeyse yeğenimin var bundan kuyunun içine uzanır gibi akrobasi hareketleri yaptırıyor. Belki boyum kısa olduğu içindir bilemedim.

Onlar genelde kademeli oluyor canım istediğin gibi aşagi - yukarı ayarlanıp kullanılabiliyor

Evet cnim asljnda bebek odasi yapmaktan ziyade genc odasi yapmak daha mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…