- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.681
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.Arkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
Sağol canım aminEvet chicconun anne yanı beşiği çok güzel ama ben ilk çocuk heyecanıyla bayağı gösterişli sepet beşik almıştım o da çok işimi gördü zaten bir yaşına kadar kullandık şimdi ikinci için ne alırım bilmiyorum.
Çok gecmiş olsun canım çok üzüldüm allah diger evlatlarına saglık versinArkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
Ay biz hic sormadik doktora, hamileligi ogrendigimizden beri yaklasmadik birbirimize. Resmen baci kardes olduk:))))
Benim eşim korkuyor adam yanıma gelmez oldi yakında aldatilicazbiz ara verdik, eşime açıkça söyledim yaparız ama sorumluluk senin, kanama şu bu olursa sorumlusu sensin dedim o da korktuğunu söyledi risk almak istemedi yakınlaşıyoruz ama birliktelik olmuyor.
Aldatırsa da kendi bilir valla eşim beni tanır asla ah vah etmem donuna kadar alır iki çocuğumla catır catır yerimBenim eşim korkuyor adam yanıma gelmez oldi yakında aldatilicaz
Rahim şekli ile ilgili bilgim yok canım ama rahimde sızlama hissi normal diye biliyorum ben dün biraz fazla ayakta kaldım akşam batma ve çekilme hissi yaşadımmerhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu
Kızlar mide bulantısı için ilaç kullananlar varmı çok kötüyüm ya midem bulanıyor agrıyor
merhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu
Medpamid var evde acaba içsem bişey olurmusanrım 6. haftalardasın ben cok kotu oldum 6 dan 10 a kadar kaburga ağrılarım bıle hala duzelmedı. Doktor bana metpamid verdi. aç karnına alıyorsun doktoruna danışıp duruma gore kullanabılırsın. suanda da bulantı bilekliği kullanıorum. iyi geldi.
Medpamid var evde acaba içsem bişey olurmu
Cok gecmiş olsun Rabbim diğer üç evladına hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin inşallah canım
Allah'a şükürler olsun ki 3 tane sağlıklı evladın varmış. Tabi kaybın hepsi çok zor Allah sana sabır versin canım çok geçmiş olsun. Herşey gönlüne göre olsun inşallah
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm.
Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar çok teşekkür ediyorum rabbim sizlerimde evlatlarını bağışlasın kimseye yaşatmasınÇok gecmiş olsun canım çok üzüldüm allah diger evlatlarına saglık versin
Tamam canım sagol ben hemen içeyim şimdiben 10 haftalığım 10 haftadır kullanmadığım sey kalmadı
bır sey olmaz gebelere verılıor ama doktorun ozeldeyse bı arayıp sor ıstersen
Onlar genelde kademeli oluyor canım istediğin gibi aşagi - yukarı ayarlanıp kullanılabiliyorArkadaşlar park yatak dediğiniz şey yatağı yer hizasında korkulukları da indirilmeyen bez yataklar mi? Bu bahsettiğim sekildeyse yeğenimin var bundan kuyunun içine uzanır gibi akrobasi hareketleri yaptırıyor. Belki boyum kısa olduğu içindir bilemedim.
ben odama koymak ıcın yatak ve dolap alıcam sonra bırde şifonyer alırım bos odam var ama tam takım almıycam bıraz buyusun yatagı buyutucem baza gıbı oda 1 yasında felan cnm 3. cocugum hıc bırıne oda yapmadım 1 yasından sonra baza almıstım korkuluklu kenar ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?