- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.661
Ben ikeadan bir beşik aldım önce ve sadece 6 ay yattı, Keşke almasaydım diyorum onun için. Sonra park yatak aldım uzun bir süre yattı Onun içinde , Ne zaman iki yaşına geldi o zaman odasına ikeadan büyüyen yatak aldık hala yatıyor 5 yaşında :)Yani sadece park yatak alin mi diyorsun canim??buyuyen besik ve dolap almiyalim mi?
Tam dusuncelerimi anlatmışsın canım :)Dolap illaki lazim.
Ama park beşik almak mantıklı. Büyüyen beşiğe gerek yok.
Birtane park yatak.
Birtane dolap. Tamamdır..
Sonrada biraz büyüyünce yatak almak ya da ranza işte ne istersen onları almak mantıklı.
Kenarina da korkuluk takarsn. Yatar 1 yaşındayeken daha erken bile yatar çok rahat. Korkuluk sayesinde de düşmez.
Yorgunluktan dolayı bu aralar pek olmuyor ama kanama ve düşük riski Yoksa beraber olmanın hiç bir zararı yok aksine siniri stresi alırkızlar biraz özel ama
eşinizle birlikte oluyor msnz,
doktorunuz bi şey dedi mi
Yorgunluktan dolayı bu aralar pek olmuyor ama kanama ve düşük riski Yoksa beraber olmanın hiç bir zararı yok aksine siniri stresi alır
benım dr verdı tedbır amaclı 3 ay kullancaz dedı bence kullan bebegede faydası var cnmIyi aksamlar guzel anneler ben bugun baska doktora gittim. Kimse yorum yapmamis neyse. Size birsey sormak istiyorum. Progestan kullananlar denen dolayi kullaniyorsunuz. Benim doktorum tedbir amacli 300 luk kullan demisti. Bugunku doktor ben ilaci pek sevmiyorum kullanmana gerek yok dedi ne yapacagimi bilemedim size sormak istedim
bıze dıkkat edın dedı dr ılk hafta o gun bugundur yok bızde bırsey esım korkuyor :) 3 ay olmazdaYorgunluktan dolayı bu aralar pek olmuyor ama kanama ve düşük riski Yoksa beraber olmanın hiç bir zararı yok aksine siniri stresi alır
ben odama koymak ıcın yatak ve dolap alıcam sonra bırde şifonyer alırım bos odam var ama tam takım almıycam bıraz buyusun yatagı buyutucem baza gıbı oda 1 yasında felan cnm 3. cocugum hıc bırıne oda yapmadım 1 yasından sonra baza almıstım korkuluklu kenar ileOzaman bi park yatak birde dolap is gorur
Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım bayağı yoğunum ve malum bir buçuk yaşındaki oğlum hiç durmuyor ama yazdıklarınızı okuyorum.Bugün kontrolüm var cinsiyeti söylicek doktorum çok heyecanlıyımBu arada bebek odalarından bahşedilmiş bende oğluma oda yaptım ve hiç pişman değilim.1 yaşına kadar yatak odama süslü sepet beşiklerden almıştım orda yattı daha sonra odasına geçti.
Sağol canım aminAa hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. :)
Büyüyen beşik sanırım. ? Çok hoş gözüküyor. Benimde aklımda bu var. Anne yani için park beşik almayı düşünüyorum . Hem yürütecli olduğu için odadan odaya goterebilirim. Ve daha sonra katlandığı için de çok yer kaplamaz. 2. Çocuğa kullanılır Allah izin. Verirse. :)
Yani elk etapta sadece park yatakmi alicaksin cnm sen bebek odasini 1 yasindan sonrami yapicaksin?
Hicbir nedeni yok mu canim. Cok buyukmus bebegin cok uzldum..
Amin canımm benim.. Çok teşekkür ederim güzel duaların için, içimi ferahlattınız iyi ki tanımışım sizleriCanım geçmiş olsun. Allah sabır versin. İnsallah en yakin ve istedigin zamanda hamile kalirsin ve bebegini sagsalim kucagina alirsin. Bir an once atlatirsin insallah. Allah sana esine saglik versin. Sende Allaha emanet ol canım
biz ara verdik, eşime açıkça söyledim yaparız ama sorumluluk senin, kanama şu bu olursa sorumlusu sensin dedim o da korktuğunu söyledi risk almak istemedi yakınlaşıyoruz ama birliktelik olmuyor.kızlar biraz özel ama
ilk üç ay doktor yasaklamıştı progestan kullanıyordum ilacı bırakıp yasağı kaldırdı ama bebeğe bişey olmasından korktuğumuz için bi süre daha beklicezkızlar biraz özel ama
Ay biz hic sormadik doktora, hamileligi ogrendigimizden beri yaklasmadik birbirimize. Resmen baci kardes olduk:))))Günaydınnn
Nasılsınız ?
Mide yanmasına uyandım midem kaynıyor resmen. Gözümden de uyku akıyor
Ben progestan kullanıyordum 1 kere kanamam olmuştu geçen dr. A gittiğimiz de herşey yolunda dedi ve ilacı tekrar yazmadı gerek yok dedi. Çok şükür.
Adige_ E Eliza7979 bize yasaktı ilişki kesinlikle yasak dedi dr. Kardeş kardeş geçiriyorduk
Ama en son gittgiim de ilacı bıraktirdi yasağı da kaldırdı. Benim de eşim çok korkuyor. Ama doktor tavsiyeler verdi. Sizlere de söyleyeyim bilginiz olsun
Sık sık yapmayın ve yavaş olun dedi aynı zaman da karina çok baskı olmasın dedi. Onun dışında bir sorun olmazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?