2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Buyuyen besikmi aldiniz yani canim?masqllah 5 yasina gelmis baza alsaydin keske

Kizlaar ikili testten ciktim kan vericem birazdan.cinsiyeti degismis mi diye sordum bi umut tam pozisyon göremedi bi turlu ama kiza benzettim bu sefer dedi insaallah pozisyon vermedi bu sefer doktorum da tam bi cikinti goremedim kiz da olabilir dedi.ense kalinligina beynine fln iyi dedi tam sonuc daha cikicak

Bi arada dayanamayip gittim bugun hastaneye 12+1im 2 li tarama yaptirmadim sadece usg olcumlerine bakildi cok sukur iyi cikti. Darisi yaptirmayanlara. Icim rahatladi cok sukur
Hadi hayırlısı canım .. için rahatlamış ne mutlu

hep sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah .

Rabbim 3 evladına ..sana ..eşine ... hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin canım

Gözün aydın canım, doktordan güzel haberlerle gelmişsin sende

Aaaa senin ki süprizli oldu he .. tam garantiledik dedik

hadi hayırlısı olsun hakkında arkadaşım

rahmın genıslemeye calsııyor bu yüzden aynı durum hepımızde var:) ıcını rahat tut.
sımdıde sankı gobegımın ıcını jıletle kesmısler gıbı sızılar var elımı degdıkce hassas oluyor boyle durdugum yerdede sankı gobegımın alt kısmını jıletle kesmısımız gıbı

Rahim şekli ile ilgili bilgim yok canım ama rahimde sızlama hissi normal diye biliyorum ben dün biraz fazla ayakta kaldım akşam batma ve çekilme hissi yaşadım
benım rahımde sızlama oluyor yer yerde gobegımın altında sankı jılet kesmıs gıbı sızlamalar oluyor

kızlar iltihabım var doktor azosilin ve dynoxyl verdi kullananınız var mı

kızlar bişey sorcam demiştim bulantıdan hastaneye yattım diye. ordayken de çıktığımda da iyiydim ta ki işe gelene kadar işe başladım ne yediysem çıkarmaya başladım gene. iş yerim çok stresli patronum biraz dengesiz işten çıkmayı düşünüyorum bebeğimde benımle birlikte strese giriyor çıksam sizce hata mı ederim evde daha mı kötü olurum acaba çok uzun yazmışım içimi döktüm kusura bakmayn

bence çıkma iznin varsa kullan yoksa rapor al biraz

Ayy sorma canim ya acelem war sanki.daha cok erken biliyorum ama ne bilim heycan galiba. En iyisi olsun istio insan ozeniyo gordukce etrafinda..haklisin canim park yatak al dio herkes.ama kaliteli olmali hemen kiriliyo diyende cok.peki ana kucagi kullanislimi cnim??

Buyuyen besikmi aldiniz yani canim?masqllah 5 yasina gelmis baza alsaydin keske
Beşik değil canım hani su 7 cüceler yatağı gibi olan :) boyu çocuğun büyüklüğüne göre ayarlaniyor , Biz bile sigiyoruz içine , tavsiye ederim. Baza hoşlanmıyorum ben çok çocuk odasında ikinci bebek gelince de büyüyünce ranza alırım çocuklara

Foto yukleme sansin warmi cnim?merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…