- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.701
Ben ikeadan bir beşik aldım önce ve sadece 6 ay yattı, Keşke almasaydım diyorum onun için. Sonra park yatak aldım uzun bir süre yattı Onun içinde , Ne zaman iki yaşına geldi o zaman odasına ikeadan büyüyen yatak aldık hala yatıyor 5 yaşında :)
Hadi hayırlısı canım .. için rahatlamış ne mutluBi arada dayanamayip gittim bugun hastaneye 12+1im 2 li tarama yaptirmadim sadece usg olcumlerine bakildi cok sukur iyi cikti. Darisi yaptirmayanlara. Icim rahatladi cok sukur
Arkadaşlar üzülerek aranızdan ayrılıyorum çünkü bugün kürtaj oldum bebeğimin kalbi tamamen durmuştu zaten hiç kalp sesini duyamadık hareket vardı ama nabzı çok zayıftı ses duyamadık yinede bekledim 10 gün daha ama maalesef nasip değilmiş. Çok zor bir gün geçirdim ilk defa doğal yollarla hamile kaldım ve ilk defa kürtaj yaşadım çok zormuş allah kimseye yaşatmasın Sevincim yarım kaldı ama rabbime hamdolsun 3 tane birbirinden güzel evlat verdi bana onlara ve tüm annelerin bebeklerine sağlıklı uzun ömürler versin. Sizlerde sağlıkla ve huzurla kucağınıza alın bebeklerinizi inşallah hamileliğiniz ve doğumunuz sıkıntısız bir şekilde geçsin rabbim hepinizin evladını sizlere bağışlasın
Merhaba haziran ayının en güzel anneleri şimdi doktorun yanından çıktık 12+5 olmuşuz ikili test için kan aldılar birde ense kalınlığına baktılar 1.2 çıktı sonuc için normal sınırlarda dedi doktorum
Kizlaar ikili testten ciktim kan vericem birazdan.cinsiyeti degismis mi diye sordum bi umut tam pozisyon göremedi bi turlu ama kiza benzettim bu sefer dedi insaallahpozisyon vermedi bu sefer doktorum da tam bi cikinti goremedim kiz da olabilir dedi.ense kalinligina beynine fln iyi dedi tam sonuc daha cikicak
sımdıde sankı gobegımın ıcını jıletle kesmısler gıbı sızılar var elımı degdıkce hassas oluyor boyle durdugum yerdede sankı gobegımın alt kısmını jıletle kesmısımız gıbırahmın genıslemeye calsııyor bu yüzden aynı durum hepımızde var:) ıcını rahat tut.
benım rahımde sızlama oluyor yer yerde gobegımın altında sankı jılet kesmıs gıbı sızlamalar oluyorRahim şekli ile ilgili bilgim yok canım ama rahimde sızlama hissi normal diye biliyorum ben dün biraz fazla ayakta kaldım akşam batma ve çekilme hissi yaşadım
zofer kullandım bende doktorum önerdi hiç bi yan etkisi yokmuş.yarım bile iyi geliyordu ilk zamanlar günde 3 tane kullanbılırsın demıstıKızlar mide bulantısı için ilaç kullananlar varmı çok kötüyüm ya midem bulanıyor agrıyor
Teşekkürler cnmzofer kullandım bende doktorum önerdi hiç bi yan etkisi yokmuş.yarım bile iyi geliyordu ilk zamanlar günde 3 tane kullanbılırsın demıstı
bence çıkma iznin varsa kullan yoksa rapor al birazkızlar bişey sorcam demiştim bulantıdan hastaneye yattım diye. ordayken de çıktığımda da iyiydim ta ki işe gelene kadar işe başladım ne yediysem çıkarmaya başladım gene.iş yerim çok stresli patronum biraz dengesiz işten çıkmayı düşünüyorum bebeğimde benımle birlikte strese giriyor çıksam sizce hata mı ederim evde daha mı kötü olurum acaba çok uzun yazmışım içimi döktüm kusura bakmayn
Allah icine hep ferahlik versin canım iyiki bizde seni tanimisiz Allah'a emanet olAmin canımm benim.. Çok teşekkür ederim güzel duaların için, içimi ferahlattınız iyi ki tanımışım sizleri
rapor götürdüğüm zaman özel sektör geçmiyor burda rapor yırt at .diyorbence çıkma iznin varsa kullan yoksa rapor al biraz
lolita555 canım ne çok kafan karışmış oda konusunda .
Bence şu an hiç düşünme ... park yatağını mutlaka al ... ana kucağı da ... park yatağını yerleştir yatak odana başına .... sonra ihtiyaca ve duruma göre göre hareket edersin .
ne alaka ya rapor rapordur git sağlık ocağından al o zamanrapor götürdüğüm zaman özel sektör geçmiyor burda rapor yırt at .diyor
sağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adamne alaka ya rapor rapordur git sağlık ocağından al o zaman
Beşik değil canım hani su 7 cüceler yatağı gibi olan :) boyu çocuğun büyüklüğüne göre ayarlaniyor , Biz bile sigiyoruz içine , tavsiye ederim. Baza hoşlanmıyorum ben çok çocuk odasında ikinci bebek gelince de büyüyünce ranza alırım çocuklaraBuyuyen besikmi aldiniz yani canim?masqllah 5 yasina gelmis baza alsaydin keske
Beşik değil canım hani su 7 cüceler yatağı gibi olan :) boyu çocuğun büyüklüğüne göre ayarlaniyor , Biz bile sigiyoruz içine , tavsiye ederim. Baza hoşlanmıyorum ben çok çocuk odasında ikinci bebek gelince de büyüyünce ranza alırım çocuklara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?