- 2 Eylül 2012
- 41.590
- 141.626
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.721
canım ben park yatağı alalı 8 seneyi geçti .Ayy sorma canim ya acelem war sanki.daha cok erken biliyorum ama ne bilim heycan galiba. En iyisi olsun istio insan ozeniyo gordukce etrafinda..haklisin canim park yatak al dio herkes.ama kaliteli olmali hemen kiriliyo diyende cok.peki ana kucagi kullanislimi cnim??
şikayet etmenize bakar öyle şey olmaz ama işte kanun falan dinlemiyor adamlar.sağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adam
Ne anlayışsız insanlarsağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adam
Şuan işteyim, oğlumun yatağı bundan , boyu İki metreye kadar büyüyor, Çok sevimli duruyor oğlumun odasında :)Foto yukleme sansin warmi cnim?merak ettim
bilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyorduNe anlayışsız insanlarben de zofer kullanıyorum tamamen kesmese de hastanelik olmuyorum en azından. Hala ise gidemiyorum. Neyse ki iş yerim yoklugum farkedilmeyecek kadar kalabalık rapor kabul ediyorlar. Sana doğum izni verecekler mi? Rapor kabul etmeyen iş yeri onu da yer
erken dogum riskin fazla olur rahmindeki agrı da genişliyor ondan olma oalsılıgı yüksek canım ama istersen doktora görünmerhaba kızlar bu konuda bılgısı olan varsa yada benım gıbı yasayan yaredımcı olursa sevınırım10+3 günlük hamileyim kalp şeklinde rahimim olduğu söylendi tedbir amaçlı 5 haftadan beri progestan kullanıyorum 100*2 vajinadan hocam vajinamda sanki ağrı hissediyorum klitoris tarafında sızlama oluyor yada sanki cimcik atılmış gibi neden olur böyle durum cisimde yanma yok sadece vajinada sızlama ortasında bugun adet sancısı gıbımı desem hafıf hafıf sızlamalar var rahımde progestan kullanıyorum vajınadan omu yapıyor bılemıyorum normal bır durummu
çok şikayetler yedi patronum ama hepsinden sıyrıldı bi şekilde anlmyrmşikayet etmenize bakar öyle şey olmaz ama işte kanun falan dinlemiyor adamlar.
canım ben park yatağı alalı 8 seneyi geçti .
Chicco nun park yatağını almıştım ... oğlum 2 yıl kullandı .. ardından görümcem doğum yaptı ona verdim ... 2 sene öncede arkadaşıma verdim .... hala taş gibi ... şimdi bebeğinde onda yatacak nasipse .
Ana kucağı bebek arabası ile beraberdi o da craft tı ... o da şu an arkadaşım da ... o da çok sağlamdı .
Biraz pahalılardı evet ... ama çok arkadaşım birden fazla kez almak zorunda kaldı bu tarz eşyaları ... bak bunlar kaç çocuk büyüttü:))
Şuan işteyim, oğlumun yatağı bundan , boyu İki metreye kadar büyüyor, Çok sevimli duruyor oğlumun odasında :)
İnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek yabilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyorduki ben müşterilerden hamile olduğumu işten çıkcamı duyuyorum hiç öyle bişey konuşmadığımız halde
ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldımİnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek ya
ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldım
baskı yapıp benım çıkmamı bekliyor onu da diğer iş arkadşım söyledi ne kadar doğru bilmıyorumişten çıkıp evde olmak seni ne kadar strese sokar peki ? maddi manevi ..
yani patronun cidden halden anlamaz biri .. işten çıkarılacağını da duymuşsun ..bekle derim ben
baskı yapıp benım çıkmamı bekliyor onu da diğer iş arkadşım söyledi ne kadar doğru bilmıyorum
Normal Tek kişilik yataktan sadece 1 el boyu kadar dar, küçük çocuklar için ideal, sikismadan rahat rahat yatiyorlar, Bazen yanına b n de yatıyorum ama tercih tabiki sizin baza da alabilirsiniz Eğer çok fazla eşya için yeriniz yoksaEni biraz darmi sanki cnm ?
Hadi hayırlısı canım .. için rahatlamış ne mutlu
hep sağlıklı sıhhatli haberlerini alalım inşallah .
Rabbim 3 evladına ..sana ..eşine ... hayırlı sağlıklı güzel ömürler nasip etsin canım
Gözün aydın canım, doktordan güzel haberlerle gelmişsin sende
Aaaa senin ki süprizli oldu he .. tam garantiledik dedik
hadi hayırlısı olsun hakkında arkadaşım
AYNEN YUZUNU BILE GÖREMEZ VALLAAldatırsa da kendi bilir valla eşim beni tanır asla ah vah etmem donuna kadar alır iki çocuğumla catır catır yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?