2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım ben park yatağı alalı 8 seneyi geçti .
Chicco nun park yatağını almıştım ... oğlum 2 yıl kullandı .. ardından görümcem doğum yaptı ona verdim ... 2 sene öncede arkadaşıma verdim .... hala taş gibi ... şimdi bebeğinde onda yatacak nasipse .

Ana kucağı bebek arabası ile beraberdi o da craft tı ... o da şu an arkadaşım da ... o da çok sağlamdı .

Biraz pahalılardı evet ... ama çok arkadaşım birden fazla kez almak zorunda kaldı bu tarz eşyaları ... bak bunlar kaç çocuk büyüttü:))

sağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adam
Ne anlayışsız insanlar ben de zofer kullanıyorum tamamen kesmese de hastanelik olmuyorum en azından. Hala ise gidemiyorum. Neyse ki iş yerim yoklugum farkedilmeyecek kadar kalabalık rapor kabul ediyorlar. Sana doğum izni verecekler mi? Rapor kabul etmeyen iş yeri onu da yer

bilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyordu ki ben müşterilerden hamile olduğumu işten çıkcamı duyuyorum hiç öyle bişey konuşmadığımız halde

erken dogum riskin fazla olur rahmindeki agrı da genişliyor ondan olma oalsılıgı yüksek canım ama istersen doktora görün

Evet cnim kaliteli mal bska tabiki

İnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek ya

İnadına dur çıkma işten kendisi kovarsa da aç mahkeme tazminat al diyesim geliyor ama bu inattan karnındaki bebek de etkilenebilir. Serumdan sonra ise gel ne demek ya
ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldım

ben bı sekılde çalışıyorum 1 buçuk senedir ama bebek gerçkten stres altın da kalıyo üzülüyorum çok kararsız kaldım

işten çıkıp evde olmak seni ne kadar strese sokar peki ? maddi manevi ..

yani patronun cidden halden anlamaz biri .. işten çıkarılacağını da duymuşsun ..bekle derim ben

işten çıkıp evde olmak seni ne kadar strese sokar peki ? maddi manevi ..

yani patronun cidden halden anlamaz biri .. işten çıkarılacağını da duymuşsun ..bekle derim ben
baskı yapıp benım çıkmamı bekliyor onu da diğer iş arkadşım söyledi ne kadar doğru bilmıyorum

Aynen canim bu sefer otekiler gbi net konusmadi tam goremedim ama kiza benzettim bu sefer dedi bekledi baya gostersin diye.bugun yine hareketli degildi pek bizimki ama iki gundur midem cok kotu pek bisi yiyemiyorum dun tum kahvaltimi cikardim zaten.bugun de simit yedim cok az bi tanede browni anca yiyebildim zar zor.
Coook sukur ense kalinligi normal cikti cok korkarak gitmistim

Bide ben ilerdeki ayrintili ultrasona istanbulda Recep Has varmis sislide ozel muayenehanesinde ona gitcem insaallah.aslinda ikiliye de ona gitcektim ama cok yogundu benim ikili test surem geciyordu o zamana.anne karnindaki bazi teshisler cok onemli beyincigine her seyine bakiyorlar.erken doguma neden olabilecek veya erken alinmasi gereken vs vs seyler olabiliyor.gecmiste riskli gebelik gecirmesem neyse ama korkuyorum artk.kendi doktorum da o adama gitmis beni ona yonlendirdi cok iyi bir doktor cihazlari da cok iyi dedi.aranizda duyan var mi recep hasi

Merhaba öncelikle hayırlı cumalar olsun,sonra öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun iyi ki varsınız sonrada 2li testi iyi çıkanların gözü aydın olsun,benim bir sorum var ben tuzu hiç sevmezdim ama şuan tüm yemekler tuzlu olsun istiyorum acaba vücutta bir şey mı eksik kontrole 3 hafta var daha güzellikle kalın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…