- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.741
Teşekkür ederim taramada doktorum kesin olmamakla beraber kız öngörüyorum dedi ama mrk ettim kan sonuçlarından erkek olduğu yorumunu nasıl yapabildiniz henüz kan sonuçlarımı doktor görmedi merak ettim teşekkürlerSonucun güzel canım 4000de 1 ihtimal yani riskin çok düşük birde bebeğin erkekordaki sonuçtan tahmin ediyorum
MERHABA BIZIMDE KALP ATISIMIZ DUYULDU 3. GEBELİKHayırlı Cumalarımız Olsun Güzel Haziran Anneleri ve melekleri
Orada t hcg değeri idi sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam 0.50li bi değer o değer 50 den küçükse erkek büyükse kız diye biliyorum benTeşekkür ederim taramada doktorum kesin olmamakla beraber kız öngörüyorum dedi ama mrk ettim kan sonuçlarından erkek olduğu yorumunu nasıl yapabildiniz henüz kan sonuçlarımı doktor görmedi merak ettim teşekkürler
Merhaba öncelikle hayırlı cumalar olsun,sonra öğretmen arkadaşların günü kutlu olsun iyi ki varsınız sonrada 2li testi iyi çıkanların gözü aydın olsun,benim bir sorum var ben tuzu hiç sevmezdim ama şuan tüm yemekler tuzlu olsun istiyorum acaba vücutta bir şey mı eksik kontrole 3 hafta var daha güzellikle kalın inşallah.
MERHABA BIZIMDE KALP ATISIMIZ DUYULDU 3. GEBELİK
Anladim canim :) bize aslinda yasak filan bsiey demedi ama biz ikimiz de cok evhamli oldugumuz ve 2 seneden sonra cok sukur kavustugumuz icin yaklasmadik birbirimize:) evhamli ciftin dibiyizHahah bizde öyleydik. Doktor Bana kendi yasak koydu.. düşük riskim olmadan önce düşük riski olunca da devam etti. Geçen kaldırdı yasağı. Ama o şartlar altında dedi.
Olabildiğince uzak duruyorum aslinda elimden gelse kaşıkla yerim de bilinci anne olmalıyım diye dolanıyorum teşekkür ederim.canım yanılmıyorsam sodyum eksikliği idi tuz ihtiyacı ... aman diyeyim lütfen az kullan ... gebelik zaten ödem yapacak , fazla tuz daha da ödem .. ayrıca gebelik tansiyonu var biliyorsun ... bunun için de tuzdan uzak durmalıyız
Olabildiğince uzak duruyorum aslinda elimden gelse kaşıkla yerim de bilinci anne olmalıyım diye dolanıyorum teşekkür ederim.
Anladım teşekkürler hayırlısı artık ilk çocuk olduğundan sağlıklı olsunda hayırlısıyla gelsin diyorum. Bir iki haftaya netleşir herhaldeOrada t hcg değeri idi sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam 0.50li bi değer o değer 50 den küçükse erkek büyükse kız diye biliyorum ben
manyak mı bu adam mecbur kabul edecek sizi işten de atamaz korkmayınsağlık ocağı değil bas hekım vermiş olsn kabul etmyo adam
Hamilemisin bukadar iş yapmissin merak ettimCumanız Mübarek Olsun Güzell Annelerahhh buğün öldüm diye bilirim temizlik temizlik temizlik bildiğiniz kış temizligi halıları kaldır perdeleri yıka camları sil baya yordum kendimi ben yapmasam kim yapar ki mecbur işimi yapiyorum şurdan dilber ayın zorundamıyım şarkısını acmak istiyorum sanırım zorundayım
cezası var canım yapamazlar birşey haa seni yıldırıp yaparlar o ayrı sende diren hakkını yedirmebilmiyorum bende düşünüyorum onu hiç ağzına almıyor.hastaneye yatmadan önce serum taktırmaya gidicem diyodum git geri gel diyorduki ben müşterilerden hamile olduğumu işten çıkcamı duyuyorum hiç öyle bişey konuşmadığımız halde
kızlar bişey sorcam demiştim bulantıdan hastaneye yattım diye. ordayken de çıktığımda da iyiydim ta ki işe gelene kadar işe başladım ne yediysem çıkarmaya başladım gene.iş yerim çok stresli patronum biraz dengesiz işten çıkmayı düşünüyorum bebeğimde benımle birlikte strese giriyor çıksam sizce hata mı ederim evde daha mı kötü olurum acaba çok uzun yazmışım içimi döktüm kusura bakmayn
Cumanız Mübarek Olsun Güzell Annelerahhh buğün öldüm diye bilirim temizlik temizlik temizlik bildiğiniz kış temizligi halıları kaldır perdeleri yıka camları sil baya yordum kendimi ben yapmasam kim yapar ki mecbur işimi yapiyorum şurdan dilber ayın zorundamıyım şarkısını acmak istiyorum sanırım zorundayım
Selam kızlar doktordan şimdi geldim ikili test zaten yaptırmıcaktım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı çok şükür sorun yok.Detaylı ultrasonda daha iyi belli olur dedi doktorum zaten onu kesin yaptırcam.Bu arada ikinci oğluşum da yolda
Arkadaşlar maden suyu içiyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?