2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Son olarak bugun progestani taa 30.haftalara kadar almam gerektigini ignesini de o zamanlara kadar vurunmam gerektigini duydum isyanlardayim decavit ve d vite geciyorum artk folic asiti zaten haftalardr icemiyordum bulantidan.birak dedi doktorum da.balik yagi bebegin beyin gelisimi icin cok iyiymis kendisi de hic aksatmadan icmis
Veee catlaklar icin kendisinin kullandigi ve bana da tavsiye ettigi lireac.sabah aksam sur karnina bacak yanlarina gogus ortana vs dedi.bebek yagini da tum vucuduna sur ne kadar yaglanirsan o kadar sifir catlakla cikarsin dedi.kendisi oyle yapmis

Sonucun güzel canım 4000de 1 ihtimal yani riskin çok düşük birde bebeğin erkek ordaki sonuçtan tahmin ediyorum
Teşekkür ederim taramada doktorum kesin olmamakla beraber kız öngörüyorum dedi ama mrk ettim kan sonuçlarından erkek olduğu yorumunu nasıl yapabildiniz henüz kan sonuçlarımı doktor görmedi merak ettim teşekkürler

Orada t hcg değeri idi sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam 0.50li bi değer o değer 50 den küçükse erkek büyükse kız diye biliyorum ben

canım yanılmıyorsam sodyum eksikliği idi tuz ihtiyacı ... aman diyeyim lütfen az kullan ... gebelik zaten ödem yapacak , fazla tuz daha da ödem .. ayrıca gebelik tansiyonu var biliyorsun ... bunun için de tuzdan uzak durmalıyız

Hahah bizde öyleydik. Doktor Bana kendi yasak koydu.. düşük riskim olmadan önce düşük riski olunca da devam etti. Geçen kaldırdı yasağı. Ama o şartlar altında dedi.
Anladim canim :) bize aslinda yasak filan bsiey demedi ama biz ikimiz de cok evhamli oldugumuz ve 2 seneden sonra cok sukur kavustugumuz icin yaklasmadik birbirimize:) evhamli ciftin dibiyiz

Olabildiğince uzak duruyorum aslinda elimden gelse kaşıkla yerim de bilinci anne olmalıyım diye dolanıyorum teşekkür ederim.

Olabildiğince uzak duruyorum aslinda elimden gelse kaşıkla yerim de bilinci anne olmalıyım diye dolanıyorum teşekkür ederim.

ya sana diyorum da bende senelerdirrrrrrr ne çay ne kahve şeker kullanmam ...geçen gece su içmeye uyandım ... içine bir çorba kaşığı toz şeker attım niye attım hangi güç yaptırdı onu bana bilemiyorum

Orada t hcg değeri idi sanırım adını yanlış hatırlamıyorsam 0.50li bi değer o değer 50 den küçükse erkek büyükse kız diye biliyorum ben
Anladım teşekkürler hayırlısı artık ilk çocuk olduğundan sağlıklı olsunda hayırlısıyla gelsin diyorum. Bir iki haftaya netleşir herhalde

Cumanız Mübarek Olsun Güzell Anneler ahhh buğün öldüm diye bilirim temizlik temizlik temizlik bildiğiniz kış temizligi halıları kaldır perdeleri yıka camları sil baya yordum kendimi ben yapmasam kim yapar ki mecbur işimi yapiyorum şurdan dilber ayın zorundamıyım şarkısını acmak istiyorum sanırım zorundayım

Hamilemisin bukadar iş yapmissin merak ettim

cezası var canım yapamazlar birşey haa seni yıldırıp yaparlar o ayrı sende diren hakkını yedirme

yazdıklarını görünce kayıtsız kalamadım. Çıkma stres de olma. Hamilelik senın kanuni hakkın suan senı hamılesın dıye kovamazlar. kovarsa eger ıs yerınde 30 personel varsa mahkemeye verıp 7/8 arası tazmınat alma hakkın oluyor ustelık ugrasmıosun bı dılekcene bakar.

raporun varsa senı ıse cagıramz kanunen yasak 1000 tl falan cezası var işkura şikayet edebilirsin.

6 ay çalışacaksın bunun 2 ayı zaten raporlusun
sonrakı 2 ayında da çocuk buyutucen bıde ucretsız 6 ayı yapıştır geldıgınde kovsun ıssızlık ve tazmınat alırsın yılma dıren

ama canım Allah güç kuvvet versin de bu kadar neden bir günde yapıyorsun ki ?
Tamam aahh vaaah diyip bi köşede oturmak değil gebelik (ki ben şu an öyle yapıyorum ) , hasta da değiliz hamdolsun ama biraz dikkat canım ya ...

hadi hayırlı olsun canım kesin mi cinsiyet ekleyeyim tabloya ...

Arkadaşlar maden suyu içiyor musunuz

ara ara evet içiyorum . mide yanmam ya da şişkinlik hissettiğimde tek kurtarıcım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…