2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlaaaar benden başka yarın Açıköğretim sınavına girecek olan varmııı? Bulantıdan son günler çalışıyorum mecbur. Bakalım neler olacak yarın?

Kizlar sizlere birsey daha danisicam.kabizligim hala devam ediyor.ve makat cevrem sanki sis gibi boyle. Aciyo oturunca.. ( niye olur?

Kizlar son bir haftadir basim cok agriyor griptenmi yoksa hamilelikten mi sizde warmi agri kesici sewmem hic ama gunluk bir tane kullanmak zorundayim migrenim war ondan mi cok sinir bozucu ya

Kizlar sizlere birsey daha danisicam.kabizligim hala devam ediyor.ve makat cevrem sanki sis gibi boyle. Aciyo oturunca.. ( niye olur?
Benimde war hamileligin basindan beri o sislikte hemoroid oluyor bol su ic kayisi ye ikindikca cogaliyor o sislikler we kanama oluyo baya bi kendimden biliyorum ama hamilelikte artan bisey malesef en aza indirmeye ugrasacaz

Benimde war hamileligin basindan beri o sislikte hemoroid oluyor bol su ic kayisi ye ikindikca cogaliyor o sislikler we kanama oluyo baya bi kendimden biliyorum ama hamilelikte artan bisey malesef en aza indirmeye ugrasacaz

Makat etrafinda sisme var canim sanki damarlarda.aciyo ya agri yokta.hemoroid meme olusumu degilmi?

Cocuk esyalarinizi yakinlarınızla paylaşmıssınız ne güzel hayır işlemişsiniz.esyalar bir kenarda duracağına içinde bebeler büyümüş.

Makat etrafinda sisme var canim sanki damarlarda.aciyo ya agri yokta.hemoroid meme olusumu degilmi?
Ben de vardı bir ara Hatta buraya yazmıştım, kanamaliydi Allah'a şükür kabizligi onleyince şişlik , kanama vs kalmadı. Eğer oralarda çıktıysa kivi ye canım hergün bir tane çok iyi geliyor

Cok haklısın bacım allah senin bebegini de sana bağışlasın inşallah saglıcakla alırsın kucağına ilk mi senin benimble ilk insan herseyden korkuyr yaa

Âmin inşallah canım benim. İlk, bir sene sonra oldu mucizem elimden geldiği kadar korumaya çalışıyorum artık Allaha emanet. Durduğun şehirde yalnız değilsen anneni felan çağır. Yorma kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…