- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.761
Evet canım bugun biraz sancı tuttu korkuyorum ama napabilirim ki mecburum perdeleri takamadım agrıdan sızıdan eşimi bekliyorumHamilemisin bukadar iş yapmissin merak ettim
Bir zararı olmaz yani değil mi şuan içsem mi içmesem mi diye elimde bekliyorum..hadi hayırlı olsun canımkesin mi cinsiyet ekleyeyim tabloya ...
ara ara evet içiyorum . mide yanmam ya da şişkinlik hissettiğimde tek kurtarıcım .
Bir zararı olmaz yani değil mi şuan içsem mi içmesem mi diye elimde bekliyorum.
Ablacım mecbur bende kaynanamla aynı binada oturuyorum dusuk tehlikem var ilk haftalare annem dedi biraz yardımcı olr o anneme dedi ben hizmetci degilim kendi işimi yapıyorum yavas yavas yapsın dedi.bende ona muhtaç kalmak istemiyorum rabbim Yardim et bana diyorum Ondan sonra koştur koştur temizlikama canım Allah güç kuvvet versin de bu kadar neden bir günde yapıyorsun ki ?
Tamam aahh vaaah diyip bi köşede oturmak değil gebelik (ki ben şu an öyle yapıyorum) , hasta da değiliz hamdolsun ama biraz dikkat canım ya ...
Dikkat et bence bukadar yorma kendini ben yapamıyorum agrım oluyor çalışıyorum da içim rahat etmiyor ama korkuyorum 15 te bir kadın alıyorum az dolarıyım kasik agrisi oluyorEvet canım bugun biraz sancı tuttu korkuyorum ama napabilirim ki mecburum perdeleri takamadım agrıdan sızıdan eşimi bekliyorum
Bence ilaç içmeyin yatıştırıcı meyve ayva tavsiye ederim muz ilk üç ay oluşma dönemiBir zararı olmaz yani değil mi şuan içsem mi içmesem mi diye elimde bekliyorum..
Sodadan bahsetmişsiniz pardonBence ilaç içmeyin yatıştırıcı meyve ayva tavsiye ederim muz ilk üç ay oluşma dönemi
bundan sonra dikkt edicem napiyim korkuyorum ama canım baska secenegim yok birsey soylicem bsy olmaz ona dimi simdide korku tuttuDikkat et bence bukadar yorma kendini ben yapamıyorum agrım oluyor çalışıyorum da içim rahat etmiyor ama korkuyorum 15 te bir kadın alıyorum az dolarıyım kasik agrisi oluyor
bundan sonra dikkt edicem napiyim korkuyorum ama canım baska secenegim yok birsey soylicem bsy olmaz ona dimi simdide korku tuttuDikkat et bence bukadar yorma kendini ben yapamıyorum agrım oluyor çalışıyorum da içim rahat etmiyor ama korkuyorum 15 te bir kadın alıyorum az dolarıyım kasik agrisi oluyor
Ģozun Aydın canim benim saglıcakla al kucağınaSelam kızlar doktordan şimdi geldim ikili test zaten yaptırmıcaktım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı çok şükür sorun yok.Detaylı ultrasonda daha iyi belli olur dedi doktorum zaten onu kesin yaptırcam.Bu arada ikinci oğluşum da yolda
Ne yaptın canım, görebildin mi keseyi? Benim ki 6+2 de görüldü anca, geç döllenme vardı.. B-hcg değeri önemli.. 1500-2000 ise görülmeli..Kızlar ben bugün 4+3üm yarın dktra gdicem kese gözkr mü acaba
Canım ben su içemiyorum.. En fazla bir bardak.. Doktorum en azından maden suyu iç bir tane dedi..Bir zararı olmaz yani değil mi şuan içsem mi içmesem mi diye elimde bekliyorum..
Evet canım bugun biraz sancı tuttu korkuyorum ama napabilirim ki mecburum perdeleri takamadım agrıdan sızıdan eşimi bekliyorum
Çok haklısın canım ama ilk bir hafta 2lt içtim daha da içemedim.. Ağzıma değdiği an bulantıdan mahvoluyorum.. Ben de gidiyorum geliyorum bebeğim 8. Haftada.. Artık sudan mı diye ürkmeye başladım..Selam kızlar ben de dün 11. haftama giriş günümde kontrole gittim, doktorum kesenin arkasında kanama alanı oluşmuş hemen progestana başlayalım dedi 200 ml olandan verdi ve günde 2 kere fitil olarak al, düşük tehlikesi yaratabilir dedi moralim bozuldu baya.
bir de su az mı içiyosun dedi evet dedim aferin sana hamilelikte su ihtiyacı 1.5 kat artıyo su içmezsen toparlayamazsın dedi @aeenginer canım bilgine,
bende de şimdiye kadar kanamayı geçtim ufak bi lekelenme bile olmamıştı kanama alanı da baya büyük dedi doktor, o kadar üzüldüm ve tedirgin oldum ki
progestan için de cocugun cinsel organında şekil bozukluğuna sebep olma ihtimali var diye okumuştum, moralim bozuldu, yine de kullanmaya başladım tabi.
ekte de görüntüsünü paylaştım kanama alanı dediği yerin, siz de böyle bi şey olur da doktorun gözünden kaçan vs olursa diye görün istedim,
benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa ne kadar sürede toparladınız, toparlayabildiniz mi daha dogrusu ?
Eki Görüntüle 2071547
Ablacım mecbur bende kaynanamla aynı binada oturuyorum dusuk tehlikem var ilk haftalare annem dedi biraz yardımcı olr o anneme dedi ben hizmetci degilim kendi işimi yapıyorum yavas yavas yapsın dedi.bende ona muhtaç kalmak istemiyorum rabbim Yardim et bana diyorum Ondan sonra koştur koştur temizlikrabbim onları bize bağışlasın miniklerimizi ablaya ona bsy olmaz dimi
Selam kızlar ben de dün 11. haftama giriş günümde kontrole gittim, doktorum kesenin arkasında kanama alanı oluşmuş hemen progestana başlayalım dedi 200 ml olandan verdi ve günde 2 kere fitil olarak al, düşük tehlikesi yaratabilir dedi moralim bozuldu baya.
bir de su az mı içiyosun dedi evet dedim aferin sana hamilelikte su ihtiyacı 1.5 kat artıyo su içmezsen toparlayamazsın dedi @aeenginer canım bilgine,
bende de şimdiye kadar kanamayı geçtim ufak bi lekelenme bile olmamıştı kanama alanı da baya büyük dedi doktor, o kadar üzüldüm ve tedirgin oldum ki
progestan için de cocugun cinsel organında şekil bozukluğuna sebep olma ihtimali var diye okumuştum, moralim bozuldu, yine de kullanmaya başladım tabi.
ekte de görüntüsünü paylaştım kanama alanı dediği yerin, siz de böyle bi şey olur da doktorun gözünden kaçan vs olursa diye görün istedim,
benzer durum yaşayan arkadaşlar varsa ne kadar sürede toparladınız, toparlayabildiniz mi daha dogrusu ?
Eki Görüntüle 2071547
Selam kızlar ben de dün 11. haftama giriş günümde kontrole gittim, doktorum kesenin arkasında kanama alanı oluşmuş hemen progestana başlayalım dedi 200 ml olandan verdi ve günde 2 kere fitil olarak al, düşük tehlikesi yaratabilir dedi moralim bozuldu baya.
Eki Görüntüle 2071547
Cok haklısın bacım allah senin bebegini de sana bağışlasın inşallah saglıcakla alırsın kucağına ilk mi senin benimble ilk insan herseyden korkuyr yaaHayır mecbur değilsin canım, bende bir başımayım kimsem yok eşim de işten anlamaz benim de kış temizliğim duruyor yapmadım yapmayacağım çok titizim gözüme batıyor ama benim bebeğim evimden daha önemli boşverr evine gelip aa pismiş diyecek olanlar önce kendilerinden utansınlar hamile ve yardıma ihtiyacı olan bir bayana yardım etmedikleri için :)
Evet canım kesinhadi hayırlı olsun canımkesin mi cinsiyet ekleyeyim tabloya ...
ara ara evet içiyorum . mide yanmam ya da şişkinlik hissettiğimde tek kurtarıcım .
Bu arada sağol canımhadi hayırlı olsun canımkesin mi cinsiyet ekleyeyim tabloya ...
Sağol canım amin hepimiz alalım inşaallahĢozun Aydın canim benim saglıcakla al kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?