- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #9.921
Ay canım Allah yardımcın olsun yaa.. Üzüldüm.. Benimde bulantılarım vardı, 2bardaktan çok su içemezdim ama bugün ilk defa çıkardım.. Cidden çıkarmak en kötüsü.. Gidiyorum geliyorum bebek 8 haftalık, sırf beslenemediğim için diye düşünmeye bile başladım.. Umarım iki haftaya bile kalmadan geçer bulantıların..Kızlar selam, bulantılardan buraya giremez oldum.. tam 5haftadır çekiyorum.. bugun 12. Haftam doldu.. 5kilo verdim. Dr 2 haftaya geçer diyor.. benim gibi olup geçen varmı..
Aynen tüm doktorları bırakıyorum kayınvalidem bile suyu bol iç diyor.. Çok önemli.. Sevindim senin adına.. Ay bazen bende öyle düşünüyordum.. Bulantı geçince korkuyordum ama burada onun bir kriter olmadığını daha net gördüm.. Umarım bulantılarımız geçer.. Bebeklerimizi de sağlıcakla kucaklarız..12 bardağı mutlaka tamamlıyorum ben doktorum suyu çok önemsiyor. Takıntı gibi tekrarlayınca bendede takıntıya dönüştü. Bulantı benimde başımın belası ama düşünmemeye çalışıyorum. Hatta bugün eşime keşke bulantı iyi olduğuna dair bir isaret olsa ve benim 9 ay boyunca midem bulansa dedim. Sen iyice uçtun diyo bana
İlk hamilelikte 20. Haftalarda ikinci hamilelikte 16da hissedilir deniliyor. Ben de ilkinde 20lerde hissetmistim sanırım tam hatırlayamıyorum ama dün ben de dediğin gibi sanki hareket ediyor gibi hissettim. Erkek bebekler daha erken hissedilir deniliyor ama daha da çok küçükler ,bilemedim valla :)Tecrubeli anneler diyin hele bana bu hissettigim bebis olabilir mi.az once tam kesenin oldugu civarda(doktorun baktigi yer oralardi) sanki icinde bisi tepisiyormus gibi bir hareket art arda darbe pat pat pat bisi oldu bi bes on saniye sürdü.sizce bebisim olabilir mi.sadece uc parmak ucu capinda bi alanda olmustur.daha cok erken biliyorum ama...
12 bardağı mutlaka tamamlıyorum ben doktorum suyu çok önemsiyor. Takıntı gibi tekrarlayınca bendede takıntıya dönüştü. Bulantı benimde başımın belası ama düşünmemeye çalışıyorum. Hatta bugün eşime keşke bulantı iyi olduğuna dair bir isaret olsa ve benim 9 ay boyunca midem bulansa dedim. Sen iyice uçtun diyo bana
İlk hamilelikte 20. Haftalarda ikinci hamilelikte 16da hissedilir deniliyor. Ben de ilkinde 20lerde hissetmistim sanırım tam hatırlayamıyorum ama dün ben de dediğin gibi sanki hareket ediyor gibi hissettim. Erkek bebekler daha erken hissedilir deniliyor ama daha da çok küçükler ,bilemedim valla :)
Aynen ben de eşime de dedim heralde hareket hissettim diye,neyse biz öyle diyelim öyle olsun :) bu haftalarda hissettim diyen de çok okudum forumlarda.. belki biz de onlardan biriyizdirOf yaa daha cok var benim doktorum 16da hissedersin demisti zayif oldugum icin sanirim.bide tek yerden olsa damar fln derm ama iki ayri vurus vardi kucuk alanda kisa paslasmalar:) once dikkate almadim da sonra cok bariz hissettirdi.ben oyle benzetmek istiyorum ya ondan hemen heveslendim
Aynen ben de eşime de dedim heralde hareket hissettim diye,neyse biz öyle diyelim öyle olsun :) bu haftalarda hissettim diyen de çok okudum forumlarda.. belki biz de onlardan biriyizdir
Haklisin canim ama hic icesim gelmiyorBen bardağı yanıma alıp yudum yudumda olsa içmeye çalışıyorum. Su içmek çok önemli tek seferde bir bardak içmeden dene istersen
Benim bebeğimin kalbinin durduğu günde diğer günler gibi bulantım vardı. Kendimde hiçbir farklılık hissetmedim. O yüzden bulantıyı ölçüt alamıyorum.Benim doktorum iyi olduğuna işaret demişti, hatta bir yerde kanda ki hcg arttıkca bulantılar olurmuş diye okudum yanılmıyorsam.
Tamam canim tesekkur ederim geçmiş olsunben iki kez içmek zorunda kaldım. İki oldu lökosit yüksek cıkıyor. Birini 8 haftalıkken birini 12haftalıkken içtim. Dr uma güvendiğim için içtim. Sakıncalı olduğunu duymadım.
Dogrudur canim tesekkur ederim gecmis olsunBen kullandım canım 9.Haftada idrar yolu enfeksiyonu için idrar yolları enfeksiyonu düşük riskini arttırıyor Dr verdiyse bir bildiği vardır dedim benim ki tek kullanımlık.
Evet haklısın bulantılar zorluyor fakat susuz kaldıkça bulantın da artar o yüzden bardak bardak değil yudum yudum iç daha kolay oluyor su alımıÖncelikle cevabin cok aydınlatıcı oldu teşekkür ederim ama bulanti ve mide yanmasindan maximum 3-4 bardak su içebiliyorum hadi tas catlatayim 5 olsun
İki haftadır bende hissediyorum canım bağırsak hareketinden farklı bir şey basınç gibi gelip geçiyor daha bebişin kasları güçlü olmadığından şiddetli bir tekmeleme olmaz ama sanırım içerde hızlı hareket edince basınç değişiyor onu hissediyoruzTecrubeli anneler diyin hele bana bu hissettigim bebis olabilir mi.az once tam kesenin oldugu civarda(doktorun baktigi yer oralardi) sanki icinde bisi tepisiyormus gibi bir hareket art arda darbe pat pat pat bisi oldu bi bes on saniye sürdü.sizce bebisim olabilir mi.sadece uc parmak ucu capinda bi alanda olmustur.daha cok erken biliyorum ama...
Insallahhh canimmm sabirla bu gunleri gecirmeyi bekliyorum enerjik donemlerimiz tam kisa denk geliyor ama ahdim var cikip gezip tozucam :))Bdv ye yasak getirmeli :))
Canım bugünkü enerjim iyiydi .. yoksa bende sen gibiydim ... günde 3-4 ayrı yere girip çıkıp .. bi dünya iş halleden ... ben .. evden çıkmayı unutacaktım .. ama iyiyim ..hatta hemen yarına bir plan yaptık Bilim fuarına ... umarım böyle eder .. doğrudur 4-5-6. aylar enerjinin yüksek olduğu zamanlar yazıları:) sende aynı nerjiyi yakala hadi inşallah
Çok haklısın canım hiçbir belirti vermiyor kalp durmalarında ancak usg ile teşhis konuyor bebeğin elini kolunu görsem umuduyla gidip kaybettiğini öğrenmek çok acı oluyor Allah sabır versin. İmtihan tabi bizim için neyin doğru olduğunu biz bilemiyoruzBenim bebeğimin kalbinin durduğu günde diğer günler gibi bulantım vardı. Kendimde hiçbir farklılık hissetmedim. O yüzden bulantıyı ölçüt alamıyorum.
Tecrubeli anneler diyin hele bana bu hissettigim bebis olabilir mi.az once tam kesenin oldugu civarda(doktorun baktigi yer oralardi) sanki icinde bisi tepisiyormus gibi bir hareket art arda darbe pat pat pat bisi oldu bi bes on saniye sürdü.sizce bebisim olabilir mi.sadece uc parmak ucu capinda bi alanda olmustur.daha cok erken biliyorum ama...
Yaşamayan bilmez dimicanım bunu geçen hafta dr a sordum ... çünkü tam onun baktığı yerde hareket hissediyordum .. emindim ..bebekti o :))
Hatta eşime seslendim birinde eli ile hissetti .
İşte ben saf saf bunları anlattım dr a , sizde aynı yere bakıyorsun orda değil mi bebek dedim . Evet burda ama senin hissettiklerin bebek değil , bu henüz mümkün değil dedibağırsak hareketleri , spazmlar,kasılmalar ,vs... ama bebeğin hareketlerini hissedeceğimiz güçte değilmiş henüz .
Amaaaan .. bence bebekti
canım bunu geçen hafta dr a sordum ... çünkü tam onun baktığı yerde hareket hissediyordum .. emindim ..bebekti o :))
Hatta eşime seslendim birinde eli ile hissetti .
İşte ben saf saf bunları anlattım dr a , sizde aynı yere bakıyorsun orda değil mi bebek dedim . Evet burda ama senin hissettiklerin bebek değil , bu henüz mümkün değil dedibağırsak hareketleri , spazmlar,kasılmalar ,vs... ama bebeğin hareketlerini hissedeceğimiz güçte değilmiş henüz .
Amaaaan .. bence bebekti
İki haftadır bende hissediyorum canım bağırsak hareketinden farklı bir şey basınç gibi gelip geçiyor daha bebişin kasları güçlü olmadığından şiddetli bir tekmeleme olmaz ama sanırım içerde hızlı hareket edince basınç değişiyor onu hissediyoruzçokmutluluk verici
Yaşamayan bilmez dimibence de bebişler biz burdayız diyor
o doktoru sevmedim
Bence de bebek hihh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?