2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gözün aydın hayırlı olsun canım. Boşver sağlıklı olsun da cinsiyeti de iki ay sonra öğren napalim :) bana kız gibi geldi bu arada

Canım gözün aydın çok şükür sevindim. Bende öğrenemedim ama olsun Önemli olan sağlıklı olmaları.. belki de burda ki doktorlar da o yüzden söylemiyodur..
Oyle canim onemli olan o iste biz anneler biraz sabirsiziz olabilir canm burda oyle cinsiyet yuzunden aldirmasinlar diye soylemiyolar

Sadece özelde yaptır canım daha dikkatli bakarlar ama yaşından yana bir sıkıntı çıkmaz 35 yaş gayet normal bi yaş

Gözün aydın hayırlı olsun canım. Boşver sağlıklı olsun da cinsiyeti de iki ay sonra öğren napalim :) bana kız gibi geldi bu arada
Oyle onemli olan saglik bekletsin bisey degil ayy yerim ben o kizi hadi bakalim hayirlisiyla insallah

Kızlar bu sabah yumurta yemeyi başarabildim . alisicam gibi görünüyor
darısı bana önceden çok severdim şimdi tiksindim oğluma yedirirken bile içim kalkıyor

maşallah canım bi kaç günlük ileri yada gec görünebilir ona takılma hiç, çesme suyundan bişey olmaz inşallah istanbul ankara gibi yerlerde çesme suları çok pis bizim bursadada aman aman temiz değil ama arada bi damacanaya basmaya üşenip çesmeden içtiğim oldu

Kızlar lıstede gordugumuz kadar erkek bebekler cok gıbı gorunuyor cınsıyetı bellı olan arkadaslar ne zaman bellı oldu hangı haftalarda ve lıstede olmayanlar varsa yazdırsa kendılerını
Sadece 3 kişinin cinsiyet yazılı listede. Aslında daha fazla kişi öğrendi diye biliyorum. Ausencia etiketlerseniz ekler arkadaslar.

Hayırlı kandiller. Bugün tontoşu gördüm. Taklalar atıyordu. El bile salladı bize (Elini kaldırdı. ) Halsiz olduğumu, gece de uyuyamadığımı söyleyince dr hem halsizlik var hem de uyuyamıyorsun ha dedi. Yahu yalan söyleyecek halim yok ya!Bu drları anlamış değilim. Kahverengi leke oldu dün deyince de hiçbir şey söylemedi. Dr 3 hafta sonra ikili test için çağırdı. Özelde bu test için ne kadar ödediniz?

Daha şimdiden bebeğin ismi kp kv ismi olacak. Çocuk doğunca kv gelip yanında duracak olayları başladı beni sinirden öldürüyorlar..
Sanki benim yok anam babam
Ayy çok sinirleniyorum yaaa

Ben 115 ödedim

Ben 145 + 70 TL muayene ücreti ödedim.

Tahminimden daha azmış. Ben 200 300 tutar diye düşündüm. Kan tahlilinin yanı sıra ultrasona ayrıntılı mı bakılıyordu? İkinci çocuğum olacak inşallah ama her şeyi unutmuşum.
Ben 145 + 70 TL muayene ücreti ödedim.
Sağ olasın canım. Sonuçlar inşallah iyi çıkar. 35 yaş ve üç kronik hastalıkla pek umutlu değilim gerçi.

Kahve rengi lekelenme var bende de bitmedi gitti ya yarın Dr gidecem inşallah kötü bir haber almam.

Hiç öyle düşünme lütfen millet kaç yaşında ne hastalıklarla nasıl sağlıklı çocuklar doğuruyor, ya da tam tersi sağlıklı annelerden malesef sağlıksız çocuklar..
Bende ultrasonla ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı, sonra kan testi yapıldı ama onu daha alıp gösteremedim dr.a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…