2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Daha şimdiden bebeğin ismi kp kv ismi olacak. Çocuk doğunca kv gelip yanında duracak olayları başladı beni sinirden öldürüyorlar..
Sanki benim yok anam babam
Ayy çok sinirleniyorum yaaa
Ben ilk ewlendigimde dedim canm ne kendi ailemin nede sizin isminizi almam diye esimide ikna ettim sende oyle soyle guzel bi dille ben istemiyorum kimsenin ismini almayi diye mutlaka kabullenecklerdir hem isim nasip isi boswer takma onlari nasibi neyse yawrunun o olur

İçinizde eczacı Yada bilgisi olan var mı benim ilaçlarım dün bitti bugün yazdırdım bu ilaçlarım 28 Aralık'ta bitiyor 29 Aralık'ta ilaç alabilirim değil mi cumaya geliyor 29 aralık kan sulandırıcı kullanıyorum da haftasonuna denk gelicek diye korkuyorum :)) birde ben 1 aydır folik asit alıyorum Dr um yazmamıştı bende sormadan ilacı içtim bugün hemşiresi gerek yok elevit ve demir ilacında var dedi ama içinde az var kafam karıştı gerçi ben verdiği demiri sordum Kabızlık tapıyor dedim içmeyebilirsin dedi hemşirede içeceksin dedi bu folik asit işi Kafamı karıştırdı

Sağ olasın. Rahatlattın. Allah hayırlısını versin. Bazen bu sıkıntıların mükafatını Allah mutlaka verecektir diyorum. Kızım çok şükür sağlıklı. Ona baktıkça her şeyin güzel olacağına dair inancım artıyor. Eşim çok endişeli. İlk yavrumuzu kaybedince kızımda üç ay su almaya bile kaldırmadı. Bunda da sağ olsun çok yardımcı oluyor. O endişelendikçe ben de endişeleniyorum. Sonuçların güzel çıkar inşallah.

Yanlış anlamadıysam şimdi yazdırdığınız ilaçları eczaneden 29 aralıkta mı almak istiyorsunuz? Reçetenin 3 gün süresi var, 3 gün içinde almalısınız ilaçları doğru anladıysam. Bende demir ilacı ve decavit e başladım ve folik asiti bıraktırdı artık dr.

Aynen öyle bende aynısını düşünüyorum iki taraftanda koymam.
Ama doğum yapınca kv bakması ne alaka yani sanki oğlu mu doğum yapacak

Ben 70 tl muayene ücreti verdim..
Muayene de ultrasonla baktı.
Kan testine de 45 tl verdim

Benim sormak istediğim Dr 29 Aralık'ta bu yeni reçeteyi yazar mı gün dolmadan yazmıyorlar ya

8 aralıkta bitiyor o gün yazdirabilirsiniz. Hatta raporu ilaçları bir hafta önceden bile yazdirabiliyorsunuz benim eczacı bu hafta yazdır kan sulandiriciyi dedi 8 aralıkta bitmesine rağmen günü.

Aynen öyle bende aynısını düşünüyorum iki taraftanda koymam.
Ama doğum yapınca kv bakması ne alaka yani sanki oğlu mu doğum yapacak
Bakmaz zaten birak gelsin senden olmasin gelmemesi annende gelsin o bir iki gun sonra gider kendiliginden iste hewesleniyolar onlarda napacan sen bisey deme seni incitmedikleri surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…