2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar 63.400 le hamile kaldim bir ay onceki kontrolde 64.700 dum simdi 65 cok sasirdim cunku gobegim baya buyudu son kontrolden bu yana 300 gram kilo degil bebekle ilgili gelisimdir diye dusunuyorum peki bu gobek neden gunde 5 litre su ictigimden mi acaba halen soktayim ben 70 e dogru olmusumdur diye dusundum we cok mutlu oldum

Kızlar ben günde 3 bardak bile zor içiyorum. Şu içmeyi hiç sevmiyorum unutuyorum zaten...ilk gebeligimde de susuzluktan erken gelmişti çare yok mu yaa

Kızlar ben günde 3 bardak bile zor içiyorum. Şu içmeyi hiç sevmiyorum unutuyorum zaten...ilk gebeligimde de susuzluktan erken gelmişti çare yok mu yaa
Ben normalde 2-3litre icerdim ama suan 1litre zor iciyorum. Ve bu hafta benim icin cok zor geciyor hergun kusuyorum midemin bulanmadigi dakika yok. O yuzden su bile icemiyorum

Bende su icmekten tuwaletteyim gun boyu we gece orda sabahliyorm normalde suyu cok sewerdim simdi resmen ask yasiyoruz o kadar su iciyorum dudaklarim kupkuru catliyor herkesinki farkli iste benimde bobrekler yoruluyor artik gunde 5 litra iciyorum resmen

bende kombiyi actım son 2 gundur bas agrısı cok fazla var sanırım petekler havadaki nemi aldıkları için oluyor bu baş ağrıları.. ortamı biraz havalandırın ve petek yakınlarına su koyun yuksek oranda azalacaktır..

Her allah'ın günü mu olur parol içtim dayanamadım ya

Kızlar saç boyama ile ilgili fikri olan var mı?ben ilk gebeliğimde ne boyattım ne kestirdim.ama şuan çok beyazım var rahatsız oluyorum

Kızlar saç boyama ile ilgili fikri olan var mı?ben ilk gebeliğimde ne boyattım ne kestirdim.ama şuan çok beyazım var rahatsız oluyorum
Doktorum saç boyama demişti bana ,diplerine sürme dedi yani,ben hiç boyatmamayi düşünüyorum. Kuaför arkadasta boyatma demişti

evet canım 10+2 günlüğüm dün bir arkadaşta aynı yazıyı göndermişti tam üstüne geldi demek ki normal ve gercekten normalde gözlüğümü takmazken şimdi ihtiyaç duyuyorum

Her allah'ın günü mu olur parol içtim dayanamadım ya
Bende zor duruyorum parol içmemek için
Sağol kuzum bakalım bende öyle yaptım devam ederse yarın kontrole gideceğim.
Git için rahat etsin canım bende randevu aldım haftaya medicalparka gidicem bakalım gitmişken de orda baktırırım ensesine burnuna filan
bende tam bulantılardan kurtuldum rahat rahat su filan içebiliyorum derken dünden beri yine bulantılarla savasmaya başladım iki büyük bardak içebiliyorum sadece o da zorla, eşim baş ağrımın sebebini susuzluğa bağladı

benim de dipler siyah uçlar kızıl kaldı ama boyamaya cesaret edemem sanki...bone, şal, bandana filan takıyorum saçıma

Benim esimde susuzluktan basin agriyor diyor ama icemiyorum ancak gunde 1litre zaten sabah bazen tiroid ilacimi iciyorum su ile direkt cokartiyorum. Napcam hic bilmiyorum bu havda cok fenayim

Benim esimde susuzluktan basin agriyor diyor ama icemiyorum ancak gunde 1litre zaten sabah bazen tiroid ilacimi iciyorum su ile direkt cokartiyorum. Napcam hic bilmiyorum bu havda cok fenayim
O tiroid ilacı beni mahvediyor sabah aç karna alıyorum yarım saat kaldıramıyorum kafamı berbat bişey

Deneyim canım sağ ol

Ben de hamile kalmadan once 52 ydim , hamile kaldığımda da aynı çıktım, nerdeyse İki aydır yiyorum hep, Ne biliyim kilo almışımdır dedim ama geçen pazartesi tartıldım yine ayniydim, ama pantolonların düğmeler ı kapanmıyor hatta kavusmuyor bileo

Bende de aynı çelişki var pantolon kapanmıyor ama kilo hiç almadım. Hala aynıyım

Bende de aynı çelişki var pantolon kapanmıyor ama kilo hiç almadım. Hala aynıyım
Nasıl oluyor sa artık :) bence belimiz genişledi, bel ve sırt kemiklerimiz açıldı biraz yanlara doğru , vücudu hazırlamak için daha fazla yükeyani ben öyle düşünüyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…