- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.641
Bakmaz zaten birak gelsin senden olmasin gelmemesi annende gelsin o bir iki gun sonra gider kendiliginden iste hewesleniyolar onlarda napacan sen bisey deme seni incitmedikleri surece
28 mi demek istedin canım evet bugün bana da eczacı kan sulandurıcıyı 2 hafta önceden de alabilirsin raporlu dedi8 aralıkta bitiyor o gün yazdirabilirsiniz. Hatta raporu ilaçları bir hafta önceden bile yazdirabiliyorsunuz benim eczacı bu hafta yazdır kan sulandiriciyi dedi 8 aralıkta bitmesine rağmen günü.
bende gitmeler gelmeler ...nihayet sosyalleşme başladı şükür .. ama yanı sıra baş ağrısı ..düşük tansiyon ..halsizlikte ...
hepsini bir ara kucakladım valla ....bir şekilde keyfine varmaya çalışıyorum ....
birde benim yangınlar vardı ya ..gece ateş basmalarıdün gece hepten darlandım ...ince giydim ..... yorganı da atmışım uyku sersemi ... rüyamda birden çöp topluyorum sokaklarda ..yağmur yağıyor ..en üşüyorum ..iki büklüm olmuşum kaldırımda ... meğer öyle yatakta iki büklüm titrer olmuşum eşim diş tıkırdamama uyanmış , uyandırdı ... şimdi yasakladı bana yansam da kalın giyip atacakmışım
Haber aldınız mı bebeginizden merak ettim sizi
Telefonda yazdığım için 2 çıkmamış çok pardon28 mi demek istedin canım evet bugün bana da eczacı kan sulandurıcıyı 2 hafta önceden de alabilirsin raporlu dedi
Canım sen sanki doktora gidecektin.. Ne yaptın, gidebildin mi?8 aralıkta bitiyor o gün yazdirabilirsiniz. Hatta raporu ilaçları bir hafta önceden bile yazdirabiliyorsunuz benim eczacı bu hafta yazdır kan sulandiriciyi dedi 8 aralıkta bitmesine rağmen günü.
Çok tşk ederim canımTelefonda yazdığım için 2 çıkmamış çok pardon
Canım sen sanki doktora gidecektin.. Ne yaptın, gidebildin mi?
Amin canım çok sevindim.. İnşallah sağlıkla atlatırız bu süreciGittim uyuyordu bebeğim bu kez insan şekline benzemis. Her hafta yaptı doktor artık gorusmelerimizi yumurtaliklarim hala cok siskinmis böylelikle haftaya telaslanmadan doktora gitmiş olacağım. Allah herkesin bebeğini sağlıkla dünyaya gelir inşallah
NE KADAR UCUZ YA İSTANBULDA YAPTIRMASAM MI DİYE DÜŞÜNDÜM BİR AN:) SONOMED GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ 330TL İSTEDİ. DİĞER ÖZELLERDE 180TLDEN BAŞLIYORAynen ben de 81 muayene verdim 45 t test
Rahim bölgen mi acaba oyuluyor gibi mi oluyor benim de oğlumda böyle ağrım vardı Dr pruloton depot diye bir iğne verdi azaldıKizlarr naber ?
Benim bugün çok kasiklarim ağrıdı.. hele son 1 saattir çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bileşimdi uzandım biraz hafifledi. Normal mı ki acaba ?
sanırım genel problemimiz baş ağrısıŞiddetli bas ağrısı..şimdi başımı duvara vurcam çok dayanılmaz
Benim oğluma hamileliğimde çok ağrım oluyordu canım ayaklarını biraz yükseltip öyle uzanKizlarr naber ?
Benim bugün çok kasiklarim ağrıdı.. hele son 1 saattir çok ağrıyor. Yürüyemiyorum bileşimdi uzandım biraz hafifledi. Normal mı ki acaba ?
sanırım genel problemimiz baş ağrısı
Rahim bölgen mi acaba oyuluyor gibi mi oluyor benim de oğlumda böyle ağrım vardı Dr pruloton depot diye bir iğne verdi azaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?