2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Oyyy masallahh kuzuyaa kocaman olmuş:) Cinsiyet hakkinda bir sey demedi mi cnm?

Benimki 50.9 ama doktorum erkege benziyor demisti :)

Kızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden

cnm geciktirme cunku sonra yapmıyorlar ikili testi

Benim de 4 haziran ama bende mayıs olurum ya belki tam 40 haftada doğacak diye bişey yok ki :)

benim ilk doğum 40+6 da oldu düşün :) çocuk gelmeyince zorunlu sezareyana aldı dr... tabi normal doğumlar genelde 38. haftada oluyor ama her şey planladığın gibi olmuyor onu demek istiyorum

ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutma kan verdikten sonra hemen yersin :)

Merhaba,.
Bende banu çiftçi nin google play den uygulama olarak hafta hafta gebelik programını indirdim. Hafta hafta bilgiler var gebelik zaman çizelgesi vs. Her şeyi yazıyor testler ne zaman yapılmalı vs. Gebelikle ilgili het şey tek bir yerde toplanmış. Benim çok hoşuma gitti

Evet o uygulamayı ben de indirmiştim ama videolar açılmıyor orda.

Bende çarşamba gideyim bari Ne kadar geç gidersem o kadar çok cinsiyet tahmini alma umudum vardıda, insan neleri düşünüyor :) . İnşallah güzel sonuçlar da alırız bir gün fark var aramızda

Ben 12+5 te ikili test yaptırdım canım hem kan alıyorlar hemde ense kalınlığına bakıyolar fazla geciktirme hafta geçerse yapmayabilirler kan vermek için aç karnına gitmene gerek yok bana kan vermeden önce ve ense kalınlığına bakmadan önce yemek ye miden dolu olsun dediler birde biraz çikolata ye dediler bebek hareketlensin diye

Teşekkür ederim canım :)

Başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet etsin .üzme diyemiyorum ama biraz bebeğini düşün onada yazık. ölümlü dünya rabbim ailesine sabırlar versin

Amin canım çok sağol. Rabbim ailesine sabır versin inşallah.

Başınız sağolsun... Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Bence arkadaşınızın yanında olsanız daha iyi olurdu.

Amin Allah razı olsun, keşke gidebilseydim ama dün gece geldi haber çok ağladım kasiklarim ağrıdı başım ağrıdı artık ağlamaktan eşim daha da kötü olurum diye göndermedi akşam. Birde nedeni bilinmez hamileler cenazeye katılamazmış ilk defa duydum annemler dedi gidemedim. Eve geçsinler eve gideceğim. Inşallah

Ali yeşil canım

başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin

Amin canım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…