- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.741
bende de mantar varantibiyotiklerin hepsi mantarb yapar kaçarımız yok ama benimki çok gürültülü oluyor resmen ölmek istiyorum bu mantar illeti yüzünden.
Free beta hcg yaziyor olmasi lazim canimdeğer olarak ne yazıyo nasıl anlayabiliriz
benim sonuçta 12 aralıkta çıkacak sabırsızlıkla bekliyorumFree beta hcg yaziyor olmasi lazim canim
Idr yolu enfeksiyonun var mi canim dr ne diyor
Eki Görüntüle 2072940
Merhaba teyzelerim bugün 2li tarama için doktora gittim iyidi çok şükür herhangi kötü birşey söylenmedi 3 mm bir burnum varmışboyum 50 mm ve ense kalınlığım 1,4 mm kalp hızın 146 ve buda fotom
Benimki 50.9 ama doktorum erkege benziyor demisti :)Günaydın kızlar dün birşey öğrendim 2li tarama da kan testinde bi yerde bir değer yazıyormuş eğer o değer 50 nin altındaysa erkek üstündeysen kız olduğunu gösteriyormuş ve benim 3 arkadaşım da hamile 3ünün de 50 nin altın da ve erkek çocuğu olacak. 2 li yarama yapıp da kan testini eline alan arkadaşlar bi resmî çekebilir mi
cnm geciktirme cunku sonra yapmıyorlar ikili testiKızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
Benim de 4 haziran ama bende mayıs olurum ya belki tam 40 haftada doğacak diye bişey yok ki :)
ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutmaKızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
Merhaba,.Merhaba kızlar,
Hamilelik takibi için Banu Çiftçi 40 hafta gebelik videolarını ve Ceyda düvenci ile Ayşe önerin hazırladığı hamilelik günlüğüm videolarını YouTube dan hafta hafta seyrediyorum. Kendinizde ve bebeğinizdeki değişiklikleri takip için faydalı oluyor tavsiye ederim. Belki de çoğunuz takip ediyordur zaten.
11. Hafta videosunda saç boyamaya değinmiş Ceyda düvenci. Benim saçımda boya yok ama birçok arkadaş bu konudan müzdarip olduğunu belirtmişti. Anlatılanlara göre ilk 3 ay boya yapılmıyor sonrasında bitkisel boya yapılabilir deniliyor. Ayrıntılı bilgi için bence bir izleyin ;-)
Evet o uygulamayı ben de indirmiştim ama videolar açılmıyor orda.Merhaba,.
Bende banu çiftçi nin google play den uygulama olarak hafta hafta gebelik programını indirdim. Hafta hafta bilgiler var gebelik zaman çizelgesi vs. Her şeyi yazıyor testler ne zaman yapılmalı vs. Gebelikle ilgili het şey tek bir yerde toplanmış. Benim çok hoşuma gitti
ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutmakan verdikten sonra hemen yersin :)
Benim 2.2 cikti normal dedi dr sizce?Insallah duser canim ben en bastan beri ilaci aldigimda karisiyor midem bi kac defa ilaci da cikarmak zorunda kaldim... oyle yada boyle mecbur kullancaz miniklerimiz iyi olsun da varsin tek derdimiz bu olsun
Ben 12+5 te ikili test yaptırdım canım hem kan alıyorlar hemde ense kalınlığına bakıyolar fazla geciktirme hafta geçerse yapmayabilirler kan vermek için aç karnına gitmene gerek yok bana kan vermeden önce ve ense kalınlığına bakmadan önce yemek ye miden dolu olsun dediler birde biraz çikolata ye dediler bebek hareketlensin diyeKızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
Teşekkür ederim canım :)Ben 12+5 te ikili test yaptırdım canım hem kan alıyorlar hemde ense kalınlığına bakıyolar fazla geciktirme hafta geçerse yapmayabilirler kan vermek için aç karnına gitmene gerek yok bana kan vermeden önce ve ense kalınlığına bakmadan önce yemek ye miden dolu olsun dediler birde biraz çikolata ye dediler bebek hareketlensin diye
Rica ederim ne demek:)Teşekkür ederim canım :)
Başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet etsin .üzme diyemiyorum ama biraz bebeğini düşün onada yazık. ölümlü dünya rabbim ailesine sabırlar versin
Başınız sağolsun... Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Bence arkadaşınızın yanında olsanız daha iyi olurdu.
Ali yeşil canım
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?