- 26 Ekim 2015
- 1.541
- 2.615
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.761
Kızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
ben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutmakan verdikten sonra hemen yersin :)
Kesmez güzel değerin ayrıca ilaç dozu artırarak gidecek.ben dün gittim endokrine artırdı benim ilacımıTsh im dusmus 1.47 olmus acaba ilaci keser mi dr
Canim 11 ile 14. Haftalar arasi yapiliyor ama yine de sonlara birakma istersen derim. Ac tok farketmiyo ben tok yaptirmistimKızlar birşey sorucam ben ikili testi henüz yaptırmadım , 13+4 te gitme planım var ama çok mu son güne bırakmış olurum sizce bi sorun olur mu. Bir de tahlil de yapılacak ya aç karnına mı gitmek gerekiyor? Teşekkürler şimdiden
Bnde ikili tarama yaptirmadm :/ insallah gec kalmam onumuzdeki sali gunu gidicem insallahben de ikili yaptırmadım haftaya çarşamba çağırdı dr hemen hemen aynıyız yani seninle o yüzden geç kalmış olmazsın sanırım. tahlil yapılacaksa aç git ne olur ne olmaz ama yanına da yiyecek bişiler almayı unutmakan verdikten sonra hemen yersin :)
aslinda iyi ama benim dr inatla 2nin altinda istiyordu sukur begendi sonucumuBenim 2.2 cikti normal dedi dr sizce?
kesmedi canim ayni doza devam bir ay sonra yine tahlil neyse en azindan dusmus ya bosuna midem bulanmamis o kadar kesmese de yapcak bisey yok :)Kesmez güzel değerin ayrıca ilaç dozu artırarak gidecek.ben dün gittim endokrine artırdı benim ilacımı
Gecmis olsun canim atesine dikkat et yukselmesin bogazina biseyler sar yumusak tutsun icini baska ne yapilir hic fikrim yokKızlar iyi akşamlar benim Boğaz'ım şişti birazda ateşim var parol içtim 1 tane ne önerirsiniz
Oyle renkler kullanilir ikisinede icimiz rahat ederiz bari aynen zaten ust uste yorar masraflar kalan 6 ayimizida bunlarla gecirelim bian ewwel hayirlisiyla gecsin gitsin insallahEvet ya bende beşiği gri gibi bitane gördüm onu düşünüyorum bebek arabasını da böyle çok açık bir kahve her ikisini de olur diye düşündüm. Ilk onları alırız zaten sonra ufak tefek derken tamamlanır.
Baksana canım 3 ay geçip gitti ne ara bitti anlamadık. Diğer 6 ay da öyle geçecek ve eşim sürekli yanında olmicagi için her geldiğinde almak zorundayız. Yoksa birde bire fazla olur diye düşünüyorum.
Kızlar iyi akşamlar benim Boğaz'ım şişti birazda ateşim var parol içtim 1 tane ne önerirsiniz
Selam kizlar benkm bugun yine kahverengi akintim basladi anlamiyorum doktor normal dedi 15 gun önce de gitmiştim kan olmadigi surece normal ddiyorlar icinizde yasayan var mi
Evet canim elevit domuz jelatini gibi bir sey iceriyor. Onun muadili baska vitamin varKizlar daha once konusulmustu ama bulamafdim kullanilmamasi gereken ilac ELEVIT miydi doktr baba onu vermis
Ay sen mi ben mi canm cok tedirginim bende bildiğin sümüksü sari akintim vardi canm zaten uzayan sekilde bugun kahverengiye iyice döndü sabahtan beri geliyorBen warim canim ayni durumdayim seninle.benim doktorum da normal dedi ama ben huzursuzum
Ay sen mi ben mi canm cok tedirginim bende bildiğin sümüksü sari akintim vardi canm zaten uzayan sekilde bugun kahverengiye iyice döndü sabahtan beri geliyor
Ilk uc ay onerilmiyormus benim kv tv’de duymus hamile oldugumu duyunca ilk onu soylemistiKizlar ojeden bisi olmaz dimi ???
evet. doktor banada onu verdi kullnıyorumKizlar daha once konusulmustu ama bulamafdim kullanilmamasi gereken ilac ELEVIT miydi doktr baba onu vermis
Ilk uc ay onerilmiyormus benim kv tv’de duymus hamile oldugumu duyunca ilk onu soylemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?