- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #10.721
Aslinda bana 2yildan beri bir rahatsizligi olmadi ilacin sabah kalkar kalmaz 1bardak su ile icerdim. Ama 2haftadan beri yarim bardak su anca iciyorum ilacla ve bazen cikartiyorum hemen. Eee ilaçta gidiyor tabi. Bakalim insallah benimde dusersagol canim bakalim dr ne diyecek belki omur billah kullanicam bu kadar nefret etmiyim ilactan en iyisi
amin canımAllah butun borcu olanlara yardim etsin canim
kadın doğum doktorun medical demi canımAllah butun borcu olanlara yardim etsin canim
Insallah duser canim ben en bastan beri ilaci aldigimda karisiyor midem bi kac defa ilaci da cikarmak zorunda kaldim... oyle yada boyle mecbur kullancaz miniklerimiz iyi olsun da varsin tek derdimiz bu olsunAslinda bana 2yildan beri bir rahatsizligi olmadi ilacin sabah kalkar kalmaz 1bardak su ile icerdim. Ama 2haftadan beri yarim bardak su anca iciyorum ilacla ve bazen cikartiyorum hemen. Eee ilaçta gidiyor tabi. Bakalim insallah benimde duser
Evet canim bahar celen, aslinda 14. Haftadan itibaren baslayacaktim ona, ama devlette ki doktoruma randevu alamiyorum onu beklersem de ikili testi kacirmis olucam o yuzden bahar hanima erken basladim haftaya carsamba gidicem bakalimkadın doğum doktorun medical demi canım
hmm bende volkan aksakallı ya gidiyorum devletten neden alamıyorsun ben alıyorum mhrsdenEvet canim bahar celen, aslinda 14. Haftadan itibaren baslayacaktim ona, ama devlette ki doktoruma randevu alamiyorum onu beklersem de ikili testi kacirmis olucam o yuzden bahar hanima erken basladim haftaya carsamba gidicem bakalim
Doktorun ismi gozukmuyor canim anlamadim bende izne filan ayrildi sanirim ona da yeni baslamistim cok iyi bir dr du insallah ayrilmaz hastanedenhmm bende volkan aksakallı ya gidiyorum devletten neden alamıyorsun ben alıyorum mhrsden
ismi nedir ?Doktorun ismi gozukmuyor canim anlamadim bende izne filan ayrildi sanirim ona da yeni baslamistim cok iyi bir dr du insallah ayrilmaz hastaneden
allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin canım gidebiliyorsan git kendini iyi hissediyorsan insan böyle zamanlarda en yakınından en uzağına kadar arıyor maalesefKızlar arkadaşımın annesi vefat etti dün gece. Bugün cenazesi var. Ağlamaktan kızı ariyamadim. Ailem gitmeme de izin vermedi daha da kotu olurum diye ama çok yakın arkadaşım cenazeden sonra gideceğim. Kızın yanında olamadım ya çok kötüyüm..
Başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet etsin .üzme diyemiyorum ama biraz bebeğini düşün onada yazık. ölümlü dünya rabbim ailesine sabırlar versinKızlar arkadaşımın annesi vefat etti dün gece. Bugün cenazesi var. Ağlamaktan kızı ariyamadim. Ailem gitmeme de izin vermedi daha da kotu olurum diye ama çok yakın arkadaşım cenazeden sonra gideceğim. Kızın yanında olamadım ya çok kötüyüm..
Başınız sağolsun... Allah geride kalanlara sabırlar versin.Kızlar arkadaşımın annesi vefat etti dün gece. Bugün cenazesi var. Ağlamaktan kızı ariyamadim. Ailem gitmeme de izin vermedi daha da kotu olurum diye ama çok yakın arkadaşım cenazeden sonra gideceğim. Kızın yanında olamadım ya çok kötüyüm..
Ali yeşil canımismi nedir ?
başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versinKızlar arkadaşımın annesi vefat etti dün gece. Bugün cenazesi var. Ağlamaktan kızı ariyamadim. Ailem gitmeme de izin vermedi daha da kotu olurum diye ama çok yakın arkadaşım cenazeden sonra gideceğim. Kızın yanında olamadım ya çok kötüyüm..
Hayır canım doktor onu genetik bozukluk varmı diye soruyor. Bize de sordu eşimle down sendromu olan vs varmı diye.. hani bence bunları hiç düşünüpte canını sıkma
değer olarak ne yazıyo nasıl anlayabilirizgecmis olsun canim keske dr a belirtseydin
evet ilk zamanlar cok hizli buyuyorlar ben yazi sadece zibinla geciririm diye dusunuyorum bizim burda nemde var fazladan giydirmeye hic gerek yok sonra ihtiyaca gore azar azar alirim
ac sayilir canim sadece cubuk kraker yedim midem kotuydu bastirsin istedim biraz
evet doktorlar ne kadar karsi da ciksa bi cok kisi de tutuyor benim oglumdayken degerim 25ti bende de tutmustu yani :)
Idr yolu enfeksiyonun var mi canim dr ne diyorKizlar herkese iyi gunler.12.haftaya girdim hala kokulu sekilde kahve akintim var ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?