2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
sagol canim bakalim dr ne diyecek belki omur billah kullanicam bu kadar nefret etmiyim ilactan en iyisi
Aslinda bana 2yildan beri bir rahatsizligi olmadi ilacin sabah kalkar kalmaz 1bardak su ile icerdim. Ama 2haftadan beri yarim bardak su anca iciyorum ilacla ve bazen cikartiyorum hemen. Eee ilaçta gidiyor tabi. Bakalim insallah benimde duser

Aslinda bana 2yildan beri bir rahatsizligi olmadi ilacin sabah kalkar kalmaz 1bardak su ile icerdim. Ama 2haftadan beri yarim bardak su anca iciyorum ilacla ve bazen cikartiyorum hemen. Eee ilaçta gidiyor tabi. Bakalim insallah benimde duser
Insallah duser canim ben en bastan beri ilaci aldigimda karisiyor midem bi kac defa ilaci da cikarmak zorunda kaldim... oyle yada boyle mecbur kullancaz miniklerimiz iyi olsun da varsin tek derdimiz bu olsun

kadın doğum doktorun medical demi canım
Evet canim bahar celen, aslinda 14. Haftadan itibaren baslayacaktim ona, ama devlette ki doktoruma randevu alamiyorum onu beklersem de ikili testi kacirmis olucam o yuzden bahar hanima erken basladim haftaya carsamba gidicem bakalim

Evet canim bahar celen, aslinda 14. Haftadan itibaren baslayacaktim ona, ama devlette ki doktoruma randevu alamiyorum onu beklersem de ikili testi kacirmis olucam o yuzden bahar hanima erken basladim haftaya carsamba gidicem bakalim
hmm bende volkan aksakallı ya gidiyorum devletten neden alamıyorsun ben alıyorum mhrsden

kızlar doktorunuz vitamin başladımı doguma kadar ?? bana kan hapı elevit verdi doguma kadar kullanıcaksın dedi

Kızlar arkadaşımın annesi vefat etti dün gece. Bugün cenazesi var. Ağlamaktan kızı ariyamadim. Ailem gitmeme de izin vermedi daha da kotu olurum diye ama çok yakın arkadaşım cenazeden sonra gideceğim. Kızın yanında olamadım ya çok kötüyüm..

allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin canım gidebiliyorsan git kendini iyi hissediyorsan insan böyle zamanlarda en yakınından en uzağına kadar arıyor maalesef

Başınız sağolsun canım rabbim mekanını cennet etsin .üzme diyemiyorum ama biraz bebeğini düşün onada yazık. ölümlü dünya rabbim ailesine sabırlar versin

Başınız sağolsun... Allah geride kalanlara sabırlar versin.
Bence arkadaşınızın yanında olsanız daha iyi olurdu.

Ali yeşil canım

başınız sağolsun canım Allah geride kalanlara sabır versin

Merhaba kızlar,
Hamilelik takibi için Banu Çiftçi 40 hafta gebelik videolarını ve Ceyda düvenci ile Ayşe önerin hazırladığı hamilelik günlüğüm videolarını YouTube dan hafta hafta seyrediyorum. Kendinizde ve bebeğinizdeki değişiklikleri takip için faydalı oluyor tavsiye ederim. Belki de çoğunuz takip ediyordur zaten.
11. Hafta videosunda saç boyamaya değinmiş Ceyda düvenci. Benim saçımda boya yok ama birçok arkadaş bu konudan müzdarip olduğunu belirtmişti. Anlatılanlara göre ilk 3 ay boya yapılmıyor sonrasında bitkisel boya yapılabilir deniliyor. Ayrıntılı bilgi için bence bir izleyin ;-)

Hayır canım doktor onu genetik bozukluk varmı diye soruyor. Bize de sordu eşimle down sendromu olan vs varmı diye.. hani bence bunları hiç düşünüpte canını sıkma

Hmm gerek yok öyleyse. Birde uykumda çok geriniyorum bunun önüne nasıl geçicem :/

değer olarak ne yazıyo nasıl anlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…