2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Saol canim uygulayacam
Bunu ilk defa duydum mutlaka deneyecem

Bugün sağ kasığım tatlı tatlı ağrıyor arada netten okudum rahim büyüdüğü için va bu ağrılar normalmiş sizde de varmı kızlar bu ağrılar 14+1 haftalıgım

13+5 aus burdaaaaaaaaa :))))

aynen rahatsız etmeyen bir ağrı ama .. ara ara geliyor . İlerde rahim iyice büyüyecek bu tatlı ağrıları arayacağız biraz

arkadaşlar tükrüğünüz arttı mı? çok özür dilerim ama o kadar çok ki benim boğazım sürekli ıslak ve tükrük kusuyorum bazen her şey de 10 dklık doktor muayenesinde sorulmuyor...

Evet aynısı bende de oluyor ya bende tam 14 um
bende cogu zaman var cnm. bu agrılar normal kabul ediliyor
13+5 aus burdaaaaaaaaa :))))

aynen rahatsız etmeyen bir ağrı ama .. ara ara geliyor . İlerde rahim iyice büyüyecek bu tatlı ağrıları arayacağız biraz

Ya bu hamilelik ne değişik dimi internette belirli haftalarda neler olduğu yazıyor ve o günlere gelince o ağrıları yaşıyoruz

Yok ya yelekleri anneannesi yaptı. Ben patikleri yaptım :) ama cinsiyet için çok sabırsızlanıyorum.
Düşünüyorum da ben böyle sabırsızlanıyorum ya kesin göstermez
sağlıklı olsunda cnm❣birde yaptılşarınızı büyük yapıyorsunuz demi 8 aylık falan kısmetse yaz bebegi olucak bebeklerimiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…