2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Gecmis olsun . Übende de 2 haftadır ishal var geçmiyor bo türlü doktora da gittin 2 kez kanda flan birşey çıkmadı ilk çocuğumda ishal oldum ama bu kadar uzun sürmedi neden oluyoruz acaba

Umarım sen o yeleği güle güle giydirirsin tatlım inşallah allahin izniyle az kaldı kız doktora gitmemize ben çok özledim onu

Inşallah amin canım. Vallaha bilmiyorum ki benim için günler geçmiyor bir türlü kaç gün kaldı kontrolüne..
Birlikte sayıyoruz ya..
Bende çok özledim melegimi

cnm modeli ne bunun?eline sağlık bu aradaa ❣ Yüce Rabb'im giydirmeyide nasip etsin.AMİNNNN❣❣

Canım tek şişle örülüyor. Internete işkembe modeli yazınca çıkıyor. Çok tatlı bi model..
Amin inşallah hepimiin ki için her gece dua ediyorum size de.. hepinize

kızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?

Ayakta kalınca benim de ağrıyor. Kaşıntı çatlama yüzünden olabilir benim cildim çok kuru bazen kasiniyor ve normalde de var catlagim. Krem yada yağ sürmek lazım her gün

Cevabin icin tesekkur ederim canim.Kaynamış patates, su, muz herseyi denedim gecmiyor. Sanırım mikrobik bişey yoksa bu kadar uzun sürmezdi.Direncim de çok düştü.Bu haftada gidicem bişey vermezse dr değiştiricem.

Gecmis olsun . Übende de 2 haftadır ishal var geçmiyor bo türlü doktora da gittin 2 kez kanda flan birşey çıkmadı ilk çocuğumda ishal oldum ama bu kadar uzun sürmedi neden oluyoruz acaba
Senin wbc, lökosit miktarı ne canım? Gebelikte yüksek çıkar zaten deyip önemli değil diyorlar. Ben yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum geriye tek şey kalıyor hazır su. Sanırım hazır suda mikrop ürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…