- 10 Nisan 2014
- 3.381
- 3.812
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #11.461
Yok henüz sonuç çıkmadı sadece kafama takıldı boşa stres :)Canım kan sonuçları kötü mu geldi ? Yaş 35 üzeri olunca yanlış cikabiliyormus . Ama ense ve burun normalse sorun çıkmaz bence .yinede için rahat etmezse 3lu testi bekle
Allahim ya :) kız bi dur iyi çıkacak inşallah benim de haftaya çıkacak bende korktum sen öyle deyince hamilelik yarı delilik ya olmadık şey kafada dolanıyorYok henüz sonuç çıkmadı sadece kafama takıldı boşa stres :)
Aynen öyle :)) güzel düşünelim güzel olsunAllahim ya :) kız bi dur iyi çıkacak inşallah benim de haftaya çıkacak bende korktum sen öyle deyince hamilelik yarı delilik ya olmadık şey kafada dolanıyor
kızlar doktordan geliyoruz cinsiyet erkekmiş 2.oğluş geliyor :) beni doğum sonrası stresi sardı şimdiden evde 3erkekle napıcam bilemiyorum... dr bazı ilaçlar verdi gynoferon demir, ocean D3 d vitamini bir de ocean mummy diye vitamin ama vitamini almadım çünkü sebze meyvemi yiyiroum balık yiyorum fazla vitamin de iyi değil... ama demire he rlekilde fazlası ile ihtiyaç olacak d vitamini de zaten düşük kesin almam lazım. bu yüzden bu 2sini aldım. bir de dr grip aşısı yaptırmamı önerdi ama çok emin değilim siz ne düşünüyorsunuz grip aşısı hakkında?
Canım benimde 2.64 çıktı doktor sınırda dedi yüzü düştü falanherkese merhaba
devlet hastanesinde ikili tarama testi yaptirmistim
bugünde özele gittim ense kalınlığı 2.4 çıktı dr kontrol edelim fakat korkulacak bir şey yok falan dedi . Bebeklerinizin ense kalınlığı kaç cm çıktı bizim gibi olan var mı merak ettim dr larınız nasıl yorum yaptılar? insan ister istemez bir acaba diyor Allah sağlıkla kucagimiza aldırsın insallah . Cinsiyetide yüksek ihtimal erkek dedi dr bakalım hayırlısı
Erken diyecesiniz ama benim 3 gebeligim gerçekten hissediyorum kıpırdanma seğirme sizdede oluyormu 10 haftadayiz
Selam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum
Hosbulduk canim , teşekkür ederimhoş geldinnnnve tansiyon için geçmiş olsun ... tuza dikkat .
Ekledim tabloya .
Ve eveeeet lohusalık geçsin kiloları ile başı derde olan herkesi Diyet bölümümüze alacağım
İnşallah canım evet eve geldim üzüldüm agladim baya komsumda tansiyon aleti varmis dinlendimde gittim ölçtü 15/ 9 olmus korkudan stresten daha da yukselmis demek. Başım catladi gözle rim bulanok bulanikti annemi aradim konustum stees yapma Üzülme etkiler dedi uyurum uyandim daha iyi düşmüş biraztuzu kestiğin zaman düşer inşallah canım stres yapma streste tansiyonu tetikliyor bol bol ayaklarını yükseltip dinlen
Bende onu merak ediyorum yarın öğrenicem kısmetse acaba yukarı çıkmış mı :)
Hayırlı olsun darısı başımızakızlar doktordan geliyoruz cinsiyet erkekmiş 2.oğluş geliyor :) beni doğum sonrası stresi sardı şimdiden evde 3erkekle napıcam bilemiyorum... dr bazı ilaçlar verdi gynoferon demir, ocean D3 d vitamini bir de ocean mummy diye vitamin ama vitamini almadım çünkü sebze meyvemi yiyiroum balık yiyorum fazla vitamin de iyi değil... ama demire he rlekilde fazlası ile ihtiyaç olacak d vitamini de zaten düşük kesin almam lazım. bu yüzden bu 2sini aldım. bir de dr grip aşısı yaptırmamı önerdi ama çok emin değilim siz ne düşünüyorsunuz grip aşısı hakkında?
Daha çokkk zaman var desene :)20. Haftaya kadar yavaş yavaş cıkıcak yukarı simdilerde daha aynı yerlerinde oluyorlar
Kızlar 12.hafta bitmek üzere ama benim son 2 haftadır kusmalar başladı. Azalması gerekirken artti. Dr ilaç vermiyor ya. Idrar yolu enfeksiyonu varmış ama sadece lökosit olur öyle her hamilede var diyor. Ishal de oldu kac gundur. Onu da soyledim 1 hafta oldu biraz bekleyelim diyor.Napicam bilmiyorum bebek besleyemiyor gibi geliyor çok uzuluyorum.Hayir bebeğe bişey olsa kesin olacağı varmış der dr lar.
kızlar merhaba bugun ikili test için gittim bebeğimi gördüm
acayip hareketli kocaman olmuş iki haftada ikiye katlamış boyunu.. 63 mm olmus ense kalınlığı 1 mm normalde hep haftasından 4 gün geriydi geç döllenmeydi şimdi gününü yakalamış
rahimi besleyen damarlara baktı ilk gebeliğimde iki arterde çentik vardı ama bunda birinde varla yok arası dedi zamanla geçermiş inşallah...
bu arada pıhtılaşma testi sonuçlarına göre 4 gende sorun varmış 3 ü anne babadan ortak geçmiş.. iğneyi tüm hamileliklerimde kullanmalıymışım..
kan verdim ayrıca 2 hafta sonra tekrar gideceğim..
sonra başka yere gittiniz mi canım? yarın bir radyoloji uzmanına gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsemCanım benimde 2.64 çıktı doktor sınırda dedi yüzü düştü falan
Bb
İlk gebeliğinizde nasıl öğrenmiştiniz bu çentik olayını ?
20. haftada ayrıntılı ultrason ile.. 2 taraflı sıkıntı vardı.. o yüzden preeklampsi oldum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?