2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım kan sonuçları kötü mu geldi ? Yaş 35 üzeri olunca yanlış cikabiliyormus . Ama ense ve burun normalse sorun çıkmaz bence .yinede için rahat etmezse 3lu testi bekle
Yok henüz sonuç çıkmadı sadece kafama takıldı boşa stres :)

Hadi hayırlı olsun canımmm ... sen 3ü ile de başedersin
Kesin değil mi ekliyorum paşanun haberini tabloya .

Arkadaşlar merhaba nasilsiniz ben bugün doktora gittim 13+3gunluk oldum ense kalınlığına baktı Dr. 2.64 sınırda dedi çok cnim sıkıldı kanda verdim on güne çıkacak sizlerin nasildi ense olcumleriniz

Canım benimde 2.64 çıktı doktor sınırda dedi yüzü düştü falan

Kizlar ara ara kahverengi akintim oluyor dr a gidiyorum her hafta nerdeyse hersey normal diyor dr ama benim icim icimi yiyor var mi sizinde kahve akintiniz

kızlar merhaba bugun ikili test için gittim bebeğimi gördüm

acayip hareketli kocaman olmuş iki haftada ikiye katlamış boyunu.. 63 mm olmus ense kalınlığı 1 mm normalde hep haftasından 4 gün geriydi geç döllenmeydi şimdi gününü yakalamış
rahimi besleyen damarlara baktı ilk gebeliğimde iki arterde çentik vardı ama bunda birinde varla yok arası dedi zamanla geçermiş inşallah...

bu arada pıhtılaşma testi sonuçlarına göre 4 gende sorun varmış 3 ü anne babadan ortak geçmiş.. iğneyi tüm hamileliklerimde kullanmalıymışım..

kan verdim ayrıca 2 hafta sonra tekrar gideceğim..

Erken diyecesiniz ama benim 3 gebeligim gerçekten hissediyorum kıpırdanma seğirme sizdede oluyormu 10 haftadayiz

canım ben 13. haftadayım hafif titreşimler oluyor benim ikinci hamileliğim. ama ben eminim bebek olduğuna.. hafif hafif kıpırtılar oluyor cok nadır de olsa.. son 1 haftadır ara ara farkediyorum :)

Selam kizlar ben bu sabah kabizlik yasadim biraz zorlanma oldu pembemsi kanama geldi ama vajinadan geldi eminim sonra bir daha 3 4 saattir bir sey yok kontrolum cuma progesteron kullaniyorum zaten cumaya kadar bekliyim diyorum

Sabah kahvalti öncesi iki salatalik yiyiyorum hiç kabiz olmadim rahat çikiyorum lavaboya.ben normal zamanda bile kabiz olan birisiyim salatalik yediğimden bu yana rahatim.tavsiye ederim.geçmis olsun

hoş geldinnnn ve tansiyon için geçmiş olsun ... tuza dikkat .

Ekledim tabloya .

Ve eveeeet lohusalık geçsin kiloları ile başı derde olan herkesi Diyet bölümümüze alacağım
Hosbulduk canim , teşekkür ederim
tuzu kestiğin zaman düşer inşallah canım stres yapma streste tansiyonu tetikliyor bol bol ayaklarını yükseltip dinlen
İnşallah canım evet eve geldim üzüldüm agladim baya komsumda tansiyon aleti varmis dinlendimde gittim ölçtü 15/ 9 olmus korkudan stresten daha da yukselmis demek. Başım catladi gözle rim bulanok bulanikti annemi aradim konustum stees yapma Üzülme etkiler dedi uyurum uyandim daha iyi düşmüş biraz

Hayırlı olsun darısı başımıza
Benim de eşim sürekli hasta olup bana bulaştırıyor ondan esim iyi olunca grip asisi olacak ama eczacı bana hamileler olmaz demisti , benim doktoruma sordum aşıyı onermiyoz demisti. Bilgin olsun

Kızlar 12.hafta bitmek üzere ama benim son 2 haftadır kusmalar başladı. Azalması gerekirken artti. Dr ilaç vermiyor ya. Idrar yolu enfeksiyonu varmış ama sadece lökosit olur öyle her hamilede var diyor. Ishal de oldu kac gundur. Onu da soyledim 1 hafta oldu biraz bekleyelim diyor.Napicam bilmiyorum bebek besleyemiyor gibi geliyor çok uzuluyorum.Hayir bebeğe bişey olsa kesin olacağı varmış der dr lar.

Bebeğin beslenmesini dert etme canım.. Ama ishal için, muz yiyebiliyorsan bir onu dene istersen.. Bana doktor bulantı için Vinalac isimli bir ilaç verdi gerçekten azaltıyor bulantıyı.. Onu içince ekstra folik asit içmeye de gerek yok.. Doktor, o çok işe yaramazsa bulantı bilekliği de alabilirsin dedi.. O da işe yarıyormuş..

Bb

İlk gebeliğinizde nasıl öğrenmiştiniz bu çentik olayını ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…