2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
tek şişle beceremem :) Allah razı olsun cnm dualarımızı kabul etsin Allah'ım.AMİNNN❣
Canım tek şişle örülüyor. Internete işkembe modeli yazınca çıkıyor. Çok tatlı bi model..
Amin inşallah hepimiin ki için her gece dua ediyorum size de.. hepinize

kızlar beli agrıyan var mı ilk zamanlar agrıyordu. şimdi yine başladı. birde göbeginiz ve belinizin yanı kaşınıyormu sizin?
. Benim üç gün pes peşe ağrıdı canım bugün daha iyiydim, cildim de çok kurudu hatta pul pul dökülüyor, banyodan çıkınca komple nemlendiriciye batıp çıkıyorum yoksa kaşınıyorum

Az kalmış şükür eşinde kazasız belasız gelir inşallah canım rabbim bu günleri sana dakika gibi gecirsin senin için daha zor

Aynen öyle canım gelse de 10 gün kalıp gidecek zor gerçekten..
inşallah öyle geçer ki anlamam Nasıl geçtiğini.. neyse sen iyi haberlerle gelirsin iki güne de ben gelirim inşallah:)

. Benim üç gün pes peşe ağrıdı canım bugün daha iyiydim, cildim de çok kurudu hatta pul pul dökülüyor, banyodan çıkınca komple nemlendiriciye batıp çıkıyorum yoksa kaşınıyorum
ben hiç birşey sürmüyorum sanırım sürmek lazım. kızlar hindistan cevizi yaı sürsem olur mu?

Benim eşim de çok hevesli her aradığında sorar karnin büyüdü mü göbeğin çıktı mı resmini atttt bakicamm..
Ayy diyorum çıksa da kurtulsam.. :)

Benim eşimde az fazla yediğimde çıkan göbeği senin karnın cıkmıs artık diyor bi cıkmaya baslasa ardı arkası kesilmicekte

Basinmi agriyordu canm senin nasil suphelendin benimde uc gundur bas agrim war gecmiyor surekli normalde migrenim war ama hamileligin basindan beri bu kadar uzun surmemisti bende alet aldim gelir gelmez takip edecem tansiyonu
Basım ağrıdı midem bulandı ama baş ağrısı tek taraflı di sonra bütün başıma dağıldı zonkluyordu basım sanki beynimden çıkacak gibi oldu öyle anladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…