- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.161
Afiyet bal olsun ikinizedeKizlar ben gune gidiyorum gelsin pastalar corekler
Sagol canim benimAfiyet bal olsun ikinizede
kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
geçen hafta bugün, 11 haftalık olması gereken bebegim 10+2 göründüğünden ve kalbi durduğundan kürtajla alındı ancak kendime gelebildim diyebilirm. son kontrolde hareket ediyordu gününden 2 gün önde gidiyor dedi doktor onca olumlu şeye rağmen neden vücut kabul etmedi bilemiyorum, genetiği bozuktur atmıştır dedi doktorum..
ilk bebegim oldugu için de çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın şimdi ikincide de öyle olur mu diye tedirginlik içindeyim,
herkesgibiyim canım sanki senden de böyle bi olay hatırıyorum ama doğru mudur
benzer durum yaşayan var mı tekrar hamile kalabildiniz mi ne kadar sürede kaldınız bilgi paylaşabilecek olan arkadaşım varsa bekliyorum yorumlarınızı
Ausencia beni sil istersen (
çok teşekkür ederim canım Allah kalanlara sağlıklı doğum nasip etsinAllah sabır versin .böyle kayıpları okudukça gerçekten üzülüyorum.Allah tekrar inşallah yerini sağlikli şekilde doldursun.Herşeyde vardır bir hayır .seni cennette bekliyecektir o bebek
Daha teknolojik, Biz çok fazla ultrasona girmediginiz için bir kere ayrıntılı bakıp cinsiyet ile beraber herseyine bakılacak, Bizim 30 dk falan sürüyor, inceleme yapıyorlar bizde TV ekranı gibi kocaman bir ekrandan izliyoruz :) çok heyecanlı.Ben ozele gitmeseydim ayni zamanlarda ogrencektik benimde 24 ocakta :) bu ayrintili ultrasyon ayni bu iki taramada girdigimiz ultrasyonmu yoksa daha teknolojikmi galiba tum organlar inceleniyor demi yanilmiyorsam
Gerçekten üzücü bir durumkızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
geçen hafta bugün, 11 haftalık olması gereken bebegim 10+2 göründüğünden ve kalbi durduğundan kürtajla alındı ancak kendime gelebildim diyebilirm. son kontrolde hareket ediyordu gününden 2 gün önde gidiyor dedi doktor onca olumlu şeye rağmen neden vücut kabul etmedi bilemiyorum, genetiği bozuktur atmıştır dedi doktorum..
ilk bebegim oldugu için de çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın şimdi ikincide de öyle olur mu diye tedirginlik içindeyim,
herkesgibiyim canım sanki senden de böyle bi olay hatırlıyorum ama doğru mudur
benzer durum yaşayan var mı tekrar hamile kalabildiniz mi ne kadar sürede kaldınız bilgi paylaşabilecek olan arkadaşım varsa bekliyorum yorumlarınızı
iki doktora göründüm biri 1 ay korun yeter dedi biri 3 ay sonra dene dedi, çok ara verirsen olması zorlaşır diyen var, kafam karıştı, moralim bozuldu ..
Ausencia beni sil istersen
iki doktora göründüm biri 1 ay korun yeter dedi biri 3 ay sonra dene dedi, çok ara verirsen olması zorlaşır diyen var, kafam karıştı, moralim bozuldu ..
Bizim beşiğin önündeki ızgaralar yükselip alçalabiliyo. Düşmesi zor o yönden. Kafasını çarpmaması içinde yan koruma satılıyo lcw de 40 liraydı. Cok seyehat eden biriysen park yatakta alabilirsin sen bilirsin.Evet cnm ya pahalida park yataklar mobilyayla bir nerdeyse dimi?ama iste besikten dusuyo diyen war kafasini orasini burasini vuruyo diyen war.birde park yatak gibi katlayip goturemiosun gttigin yere.ne bilim ya.bende buyuyen besikle park yatak arasindayim..
Beni de ekleyin 20 haziranTABLOYA HER TÜRLÜ BİLGİ GİRİŞİ VE GÜNCELLEME MESAJI YAZARKEN LÜTFEN @Ausencia OLARAK İSMİMİ ETİKETLEYİN
HAZİRAN 2018 ANNELERİ
HERKESE SAĞLIKLI BİR GEBELİK SÜRECİ VE KOLAY DOĞUMLAR DİLİYORUM ...İŞTE HAZİRAN ANNELERİMİZ ....
[tr][td][/td][/tr][tr][td][/td][/tr]
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]edaos[/td][td]23[/td][td]Isparta[/td][td]22 Ağs[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağs[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağs[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]loves all off you[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]26 Ağs[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Sm2014[/td][td]20[/td][td]Kayseri[/td][td]27 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]esrakdnz[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Berillll123[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]kahvekokulu[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]28 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]parolamyokask[/td][td]30[/td][td].[/td][td]28 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]Bacart[/td][td]35[/td][td]İzmir[/td][td]28 Ağs[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]fpamuk[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]29 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]Erkek
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar Flower3516 27 Bursa 29 Ağs 05 Haziran Erkek 2. Kalp Atımı duyuldu [/td][td]2.[/td][td]Kalp Atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]sewils88[/td][td]28[/td][td]Ankara[/td][td]30 Ağs[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağs[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağs[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağs[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağs[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağs[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]01 Eylül[/td][td]08 Haziran[/td][td]Kız [/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]01 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]berille[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]01 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]İkizler kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]Erkek [/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]Limon agacim[/td][td]25[/td][td]?[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]Erkek [/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Paradise82[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]Kız [/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Blackcat95[/td][td]21[/td][td].[/td][td]03 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]gulenbalik[/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]tatlilavinya [/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]04 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr] [tr][td]vlkpnr[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Lknrokan[/td][td]22[/td][td]İzmir[/td][td].[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Mydestinyy [/td][td]35[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]aeengineer[/td][td]28[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Tms[/td][td]31[/td][td]Bartın[/td][td]06 Eylül[/td][td]13 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Chun lee[/td][td]33[/td][td].[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Babylicious[/td][td]25[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] tr][td]zeytin0919[/td][td]26[/td][td]Aydın[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]....[/td] [/tr]
[tr][td]asivemai[/td][td]28[/td][td]İzmir[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]maknemakin[/td][td]31[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]23 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]YILDIS[/td][td]26[/td][td]Adana[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]lavinza[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]tb_fb[/td][td]30[/td][td]?[/td][td]09 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]...[/td][/tr] [tr][td]AHU42[/td][td].[/td][td]Konya[/td][td]09 Eylül[/td][td].[/td][td]Kız[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]muallime86[/td][td]31[/td][td].[/td][td]10 eylül[/td][td]19 haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]melismeltem[/td][td]31[/td][td]Siirt[/td][td]10 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]lolita55[/td][td]27[/td][td]Manisa[/td][td]10 Eylül[/td][td]17 Haziran[/td][td]Erkek [/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Citlembik89[/td][td].[/td][td]Kayseri[/td][td]11 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]triplemom[/td][td]32[/td][td]İsviçre[/td][td]11 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Beybisi123[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]Defnelfin[/td][td]29[/td][td]Antalya[/td][td]13 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Nurumcan94[/td][td]23[/td][td]Erzurum[/td][td]13 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]nisamelek[/td][td]32[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]20 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atışı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]balbocuuu[/td][td]22[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]ebru_ko[/td][td]35[/td][td]İstanbul[/td][td]13 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]denizyildizi00[/td][td]25[/td][td]İzmir[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]xra221[/td][td]29[/td][td]Van[/td][td]14 Eylül[/td][td]21 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]Erkek [/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]mengur[/td][td]33[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]reyyan87[/td][td]30[/td][td]Mersin[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]kadriyekivanc[/td][td]35[/td][td]Ankara[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu [/td][/tr] [tr][td]Neliiii[/td][td]27[/td][td]Aydın[/td][td]16 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]reoc[/td][td]35[/td][td]Kocaeli[/td][td]16Eylül[/td][td]23 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]meslinaa[/td][td]34[/td][td]İstanbul[/td][td]16 Eylül[/td][td]23 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]18 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Soydanayse[/td][td]22[/td][td]Ankara[/td][td]17 Eylül[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td] Lunanueva01[/td][td]29[/td][td]Mersin[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]mi-nick [/td][td]25[/td][td]Bursa[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Ceru[/td][td]30 [/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]kubrasasi[/td][td]28[/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]askrhpozitif[/td][td]27[/td][td]İstanbul[/td][td]18 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]rapunzelesk[/td][td]27[/td][td]Ağrı[/td][td]19 Eylül[/td][td]26 Haziran[/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]oflumete[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]20 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Deriko arya[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]20 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Anestezistkilisli[/td][td]24[/td][td]Artvin[/td][td]21 Eylül[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr] [tr][td]cennetyuvam[/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]?[/td][td]24 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]vefa84 [/td][td]33[/td][td]Uşak[/td][td]22 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]meltem151515515 [/td][td]?[/td][td]Bursa[/td][td]24 Eylül[/td][td]29 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]yasminfth[/td][td]33[/td][td]Amasya[/td][td]23Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]renklisemsiye[/td][td]31[/td][td]Konya[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]zumruduankaaa [/td][td]28[/td][td]Bolu[/td][td]25 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]lusnica[/td][td]34[/td][td]Adana[/td][td]28 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Dnz7636[/td][td]30[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]aylnoztrk[/td][td]33[/td][td]Kırklareli[/td][td]20 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atışı görüldü[/td][/tr] [tr][td]munevverfurkan[/td][td]24[/td][td]Aydın[/td][td]23 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]zerenzerengil[/td][td]32[/td][td]Balıkesir[/td][td].[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]Zermina[/td][td]22[/td][td]Diyarbakır[/td][td]24 Eylül [/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Ahsen2015[/td][td]38.5[/td][td]Gaziantep[/td][td]24 Eylül[/td][td].[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]aceminilay[/td][td]31[/td][td]İl[/td][td]24 Eylül[/td][td]30 Haziran[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]Eliza7979[/td][td]37[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Eylül[/td][td]27 Haziran[/td][td]?[/td][td]3.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]kizilcik26[/td][td]25[/td][td]Eskişehir[/td][td]27 Eylül[/td][td]04 Temmuz[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]mosmorum[/td][td]29[/td][td]Ankara[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr] [tr][td]Asgbtk[/td][td]23[/td][td]Antalya[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]Mufiil[/td][td]31[/td][td]Yurt Dışı[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]Kız [/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td].[/td][td]Yaş[/td][td]İl[/td][td]Sat[/td][td]Thm[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]....[/td][/tr]
Anımsatıcı Notlar ..Tavsiyeler
4./5.HAFTALAR HAMİLELİĞİNİZİ ÖĞRENDİĞİNİZ HAFTALARDIR . İdrar ve kan testi yaptırarak pozitif sonuçla bu müjdeli haberi almış olabilirsiniz .
6.HAFTA KESEYİ GÖRDÜĞÜNÜZ HAFTA OLABİLİR , ÖNCESİNDE VE SONRASINDA GÖRMENİZ TAMAMEN DÖLLENME ZAMANI İLE İLİŞKİLİDİR , ENDİŞELENMEYİZ .
ANNENİN BELİNDE KALINLAŞMA , GÖĞÜS AĞRILARI ... MİDE BULANTILARI OLABİLİR .
Bu Testleri Mutlaka Yaptırın!
Kan Sayımı: Hamilelik sürecinde demir eksikliği yaşanmaması ve gerektiğinde demir takviyesi amacıyla yapılan testtir.
TSH: Önceden bilinmeyen ve gebelikte aktif olarak ortaya çıkabilecek tiroid hastalığının tespiti için yapılan testtir. Tiroid hastalığı annenin yanı sıra bebeğin gelişimini de olumsuz yönde etkilediği için çok önemlidir.
Kan Grubu: Anne ve babadan kaynaklanabilecek kan uyuşmazlıkları için gerekli önlemlerin alınmasına yönelik yapılan testtir.
Torch Tayini: Toksoplazma ve Rubella (Kızamıkçık) gibi hamileliğin sonlandırılmasına neden olabilecek önemli ve aktif enfeksiyonların erken dönemde tespit edilerek tedavi sürecinin başlatılması için yapılır.
Seroloji: HIV ve özellikle ülkemizde çok sık görülen Hepatit B testleri gebelik sonrasında da bebeğin sağlığı için çok önemlidir.
Tam İdrar Tahlili: Hamilelik sürecinde görülecek gizli idrar yolu enfeksiyonları erken dönem düşüklerin en sık görülen nedenidir. Bu yüzden tam idrar tahlilinin mutlaka yaptırılması gerekir.
8.HAFTA İTİBARIYLA KALP ATIMI RAHATLIKLA DUYABİLİRSİNİZ
RAHİMİN GİDEREK BÜYÜMESİ SEBEBİ İLE KASIK AĞRILARI NORMALDİR .
hekimler 4. ay desede çatlak kremleri için ..2 . ay itibarıyla çatlaklar için badem yağı kullanmaya başlayabilirsin ... Büyüme ile deride gerilemeler oluşacaktır
11-14 HAFTA 11. Haftadan başlayan 13+6 ya kadar devam süreçte İkili Tarama testi , ense kalınlığı ölçümü , burun kemik ölçümü yapılmaktadır .
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Benimde 5. Haftada kendiliğinden düşük, ikincisindede 10. Haftada kalbi durdu ve kürtaj oldum. Banada dr 3 ay ara ver en az dedi. Ben daha uzun ara vermiştim 5 ay falan sanırım. İki düşükten sonra genetik tahliller ve kan pıhtılaşma tahlilleri yapıldı. Kan pıhtılaşması tespit edildi 3. Gebeliğimde 9 ay boyunca iğne vuruldum ve oğlumu kucağıma aldım. Aradan 3 yıl geçti şimdi ikinci oğlumu bekliyorum. Herşeyde olduğu gibi bundada moral cok önemli. Nekadar takıntı yaparsan okadar zor geçiyo bu dönem. Üzüntünü çok iyi anlıyorum. Bundada bir hayır vardır deyip sabretmek zamana bırakmak en güzeli. İnşallah sende ilerde bebeğine kavuşacaksın, zor günler geride kalacak.kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
Evet canım ilk çocuk :) sağlıkla alalım hepimiz kucağımıza..Aminnnnnnn.
Evet canım aklımda benim de , notlar kısmı var ya .. artık keseler görüldü ...kalpler duyuldu ... oraya isteyenler için bebek isimleri eklenebilir
ekleyeyim hemen ilk çocuk mu canım ?
Kondisyon içeren sporlara alışık mısın ? nabız hızımız normal seviyenin üzerine çıkmamalı gebelikte yaptığımız sporda ...
egzersizler ... yoga..pilates .... nefes alıştırmaları ..yürüyüşler ...
ama nefes nefese kalacak sporlar için doğru zaman değil .
Çok üzgünüm.. çok geçmiş olsun, Rabbim sabır versin.. yaşayan bilir hiç kolay değil.. benim de aynı sebeplerden dolayı (Kalbi durdu bebeğimin) 17 Kasım’da gebeliğime son verildi.. şimdi tüm tahlilleri yaptırıp Aralığın son haftasında doktor ile randevum var detaylı bilgi alacağım inşallah.. benim doktorum iki ay yeterli dedi o yüzden Ocak ayında tekrar deneyeceğiz..kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
Canım çok geçmiş olsun,Allah sabır versin. Herşeyin hayırlısı demek ki sağlıksızmıs öyle düşün. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğin olur. Testlerini yaptır ama nedenlerini araştırın. Allah bı daha yasatmasin..kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
Bende Nisan ayında, 10. Haftam da kürtaj oldum.. Çok zor cidden.. Ama Rabbimin takdiri, sınavı.. Güzel geçmek lazım sınavı.. Geçeceğine inanıyorum canım.. Bana doktorum 2 kez adet olduktan sonra gel görüşelim demişti, aile hekimliği de 6ay bekle diye aradı.. Belki daha önce denerdim ama eşimle ayrıyız diye, süreç zor olduğu için askıya almıştım.. Baktım, eşimle kavuşamıyoruz.. Tekrar denedik.. Arkadaşlar demişler, sebebini araştır, vücudun toparlansın, doktor ile başlamaya karar ver.. Bu arada ben neden araştırmadım, doktorum ilk gebeliklerde oluyor genelde dediği için..kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
Burun kemiği ense kalınlığına bakıldımiInsallah cnm tansiyonumda dusuk zatn basim donuyo
Güldüm geldi başıma :)) aynen yemeye devam zaten yememek mümkün değil o kazinma açlık hissi uyutmuyor bi türlügulme komsuna gelir basina hehehegece yiyip yiyip yatiyorum bende enteresan sekilde 1 kilo vermisim dikkatli kilo alayim derken hic almamaya basladim bi yerde bi tuhaflik var ama neyse yemeye devam
Canim sut icin bol bol su, bi de ben oglumda denemistim dereotu inanilmaz sut yapiyor gebelikte bi zarari olmayacaksa arastirip dene istersen
Allah sabır versin bu durumda ne desek boş kelimeler anlamsız kalıyor. sana tavsiyem arkadaşların dedigi gibi genetik testlerini mutlaka yaptır. benım 4.düşüğüm var suan 5. gebeliğim ve pıhtılaşmam var hergün iğne kullanıyorum nasipse doguma kadarda kullanıcam.kızlar selam ben de fire verdim maalesef ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?