2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun ilk bebeğim benimde düşükle sonuçlanmış dı. 2. Adet sonrası yeniden hamile kaldım büyük oğlum 13 yaşında şimdi. Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla yeniden hamile kalıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

İkili yada ölçümlerden bahsetmedi canım direkt bu testi söyledi. 12.haftaya kadar vaktiniz var dedi. Karar veremiyorum çok pahalı zaten 2.tüp denemesinde oldu maddi yönden batmış haldeyiz eşim taksitli.nakit avans çekip yapalım diyo ev kredisi hariç 2 kredi var zaten birde kredi kartları içime sinmiyor o yüzden

Rabbim sabır versin benim 8 haftalıkken kalbi durmuştu. 3 ay ara vermemi istemisti doktorum ama bizim durumumuz farklıydı ben biraz fazla araştırınca tüp bebeğe kadar gitti. 10 ay sonra tüp bebekle nasip oldu. Genetik testlerini ve trombofili paneli testini yaptırmanı öneririm. Kan pıhtılaşması için iğne ve coraspin kullanıyorum şu an, önce tedbir sonra tevekkül Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

@Leylacigdem canım Allah sana sabrını versin , en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatle kucağına alacağın bebeğinin müjdesini duyalım inşallah .
Bak sormuşsun yaşayan onlarca arkadaş var .. tecrübelerinden faydalan ve tekrar sağlıkla gebe kalabileceğine inan .

@rukyemustfaskk tablodaki tüm bilgilerini bana iletir misin eklemem için ..hoş geldin bu arada

11-14 haftalar arası ikili test var canım önce onu yaptır. Gerek duyarsanız fetal DNA yaptırırsiniz. Hiç boşuna önce onu yaptırma

Süt yapacak herşeyi denedim ama yok olmuyor. Sanırım benim depolar 2 bebek ve bana yetmiyor ve karnımdaki kendini garantiye almaya çalışıyor :))
Sağlık olsun önemli olan ilk 6 ayı geçtik zaten 11 ay emdi
Ben bir yerde okumuştum ne kadar doğru bilemem emzirirken hamile kalındığında sütün tadı değişiyor ve bebek emmek istemiyormuş bu yüzden sütünüz gelmeyebilir

Canim geçmiş olsun en yakın zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur ins sen kaç gün sonra anladin peki vücut tepki vermedimi cnm cok geçmiş olsun

Merhaba kizlar beni de ekleyin bende haziran annesi olcam insallah:)
Bebegim 12+2 oldu aranizda cinsiyet ogrenen var mii :)

Merhabalar hoş geldin .... İlk sayfada tablomuz var Haziran anneleri olarak .. oradaki bilgilerini bana yazar mısın eklemek için ..

ayrıca cinsiyetlerde tabloda var bazı arkadaşların belli oldu

Geçmiş olsun canım. Allah sabır versin. İnsallah bir daha olmaz bu durum. Allah istedigin zaman hamile kalmayı saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Kızlar bsy sormak istiyorum kendimi bildim bileli buz yiyorum elimde olmayan bsy demir eksikliği nedeniyle oluyor tek bildiğim bu şimdi hamileyim ama yiyorum tutamıyorum bebeğe bsy yapar mı cogu kişi doğduğunda bronşit olur diyo korkuyorum

canım bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum yediğin buzun ama ...

Kış vakti buz yemek ... seni hasta edebilir ... boğaz enfeksiyonu olabilirsin ... dişlerin zarar görebilir ...

Şimdiye kadar olmadı abla deme :) gebelikle beraber bağışıklığımız daha düşük .. yani hamile iken seni hasta edebilir ... buna dikkat sadece

Abla öyle bsy ki böyle aşerme gibi resmen buzu görünce ben eriyorum bebeğe bsy olmasında biraz daha dikkatli olurum inşallah pek kendme güvenmiyorum ama

iyi akşamlar kızlar şimdiye kadar olmayan bulantım bugün başladı 3 ay bitti derken hiç bişey yiyemiyorum ne yesem kusuyorum ne yapıcam bi öneri verin çok kötüyüüm
Canım benimde bulantim coktu 2 gün hastanede kaldım doktor bi hap verdi vitamin içerikli bulantiyi da kesti şükür. Sadece sabah bulantim var oda 1 haftadır cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…