2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba tahlil verdim dun 1 hafta önce tansiyon yüksekliğinden dolayı alfemet içiyorum günde 3 kere tahlillerden anlayan varsa yorum yapabilirmi
Bana da Alfamet verdi gunde 3 kez ama gün içinde tansiyonunu ölç iki kere 15 ve üstünde cikarsa başla dedi . Çünkü 20 haftalarda çıkarmış gebelik tansiyonu bu ilacida gunde 6 kez alabilirmisiz ondan hemen başlatmadı Sizin tansiyon kac çıkıyor .

Son düzenleme:
bu ned en kaynaklı bende bilmiyorum hiç deliksiz uyuyan ben sütekli uyanıuorum burnum tıkanıyor wc ihtiyacım geliyor solda uyuyamıyorum zaten illaha saga donuk uyuyorum yada sırtüstü vaziyette

O burun tikanmalari bende Dr var, çok kötü nefes alamıyorum hiç, sağa dönünce daha bir fena oluyor , bakalım ne kadar sürecek
Kizlar bende de burun tıkanıklığı var AnneTv de Ender Saraç hamilelik icin susam yağını önerdi . Aldım geceleri sürüyorum burnuma rahat nefes alıyorum tavsiye ederim .
Kizlarr yüzümm sivilce dolduuuu Cok cirkinn oldummm yaaaa Sizdede oluyor mu bu .Onceden adet vaktim gelince 1 tane cikardi simdi baya cikmis napicam bi onerinz var mi[/QUOTE
Aynen benimde yüzümde cok çıktı lekeli lekeli duruyor cok kötü oldu her tarafimda

teşekkürler cnm ❣

Aynn bnimde ole yaa

Kizlar iii pazarlar..ben smdiden yenidogan ihtiyac listelerine bakmaya basladim:) ve hastane cantasina neler koyulucana :) kendime nasil pijama almaliyim mesela ???

Tahmini doğum tarihim 1 temmuzmus 1 güncük aramızda laf olmaz diyerek aranızda dolanmaya devam edeceğim Ausencia

Benimde içimden hep Mayıs sonu doğum yapacağım geçiyor ..bende arada oraya kaynasam mı

Bence sende Haziran sonu alırsın kucağına

Kizlar iii pazarlar..ben smdiden yenidogan ihtiyac listelerine bakmaya basladim:) ve hastane cantasina neler koyulucana :) kendime nasil pijama almaliyim mesela ???
Daha erken canim. Ben cinsiyeti belli olmadan birsey almayi dusunmuyorum.
Ama hastane cikisi akicam belli oldugu gibi

Kızlar herkesin bebislerinin cinsiyeti belli olduğunda bir alışveriş topigi oluşturabiliriz.. hatta şu an herkes öğrenmeye cok yakın şimdi bile yapabiliriz. Çünkü alışverişe başlarız diye düşünüyorum..
alış-veriş konusunda ne almak gerekir ne aldık orda paylaşırız. Birbirimize fikir olur resim falan yükleriz. Ya da özel mesaj başlatıp ordanda konuşabiliriz. Herkesi ekleyip.. Ausencia

Aynen canim sen yazmasan ben yazicaktim.ne guzel olur paylassak.ikinci kez anne olucaklar mutlakaa daha tecrubelidirler.bize yardimci olurlar.foto yukleriz filan birbirimize yardimci olurus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…