- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.321
Aynen cnmBende öyleyim canım ya biran önce hareketlerini hissebilseydik çok iyi olacaktı..
yok cnm park yatagı sevmiyorum diyor onu inip kaldırılan beşik diyor benım bildigim anne yanı beşik deniyor ona bende o beşiklere bakıyorumPark yataktan bahsediyor
Ana kucağı kesinlikle alın ev için ben iki cocugumdada kullandım iş yaparken taşıyordum yanıma gözümün önünde oluyordu hemde seviyorlar yine alcam
Kesinlikle alın bebek arabasında alicam yaz bebeği çıkartılır dışarıya önceden alınacak ana kucağı bebek arabası beşikBende ilk başta travel arabadaki ana kucağını kullanırım diyordum ama bebiş rahat edemez ya bide o araba da durur. Ev tipi alacağım inşalalh bir tane..
Değil odama koyucam sonra odasına geçirin çok kullanışlı ve estetikcnm bu anne yanı beşik degil sanırım
Insallah canimGuzel fikir canm bnide ekleyin boyle bi topik msjlasma falan olursa❤❤❤
yok cnm park yatagı sevmiyorum diyor onu inip kaldırılan beşik diyor benım bildigim anne yanı beşik deniyor ona bende o beşiklere bakıyorum
Bu arada ben ufak tefek giysiler aldim ara renkler :) eşime söylemedim erken der diyeTamm işte canım park yataktan bahsediyor sevmiyorum diye..
onu demistim bende :) onu inip kalkan asansörlü sistem beşik var ondan bahsediyor
Ölçüsü büyünce 90×190 mi oluyor 80×180 mi..Değil odama koyucam sonra odasına geçirin çok kullanışlı ve estetik
Değil odama koyucam sonra odasına geçirin çok kullanışlı ve estetik
kızlar benım bahsettigim beşik bu benım hoşuma bu beşik gidiyor :) bi kenarı acıldıgı için yatagınızla birleştirebiliyorsunu o yüzden anne yanı deniyorTamm işte canım park yataktan bahsediyor sevmiyorum diye..
onu demistim bende :) onu inip kalkan asansörlü sistem beşik var ondan bahsediyor
Bu arada ben ufak tefek giysiler aldim ara renkler :) eşime söylemedim erken der diye
Canim sanirim büyük ama tavsiye ederim 5 aylık olsun gidip bakıcam önceden de kullandım çok hoş mobilya fiyatlarda iyi 600 700 civarı çekmeceliÖlçüsü büyünce 90×190 mi oluyor 80×180 mi..
Evet canım parça parça almakta mantıklı tabiki, Hem eşinde belli zamanlarda geliyor senin , o da heves eder tabi kendi görüp birlikte almaya :) ben de kendimi zor tutuyorum zaten, Artık her dışarı çıktığımda İlk işim kıyafetlere bakmak ama biliyorum alırsam hergün onlara bakacağımCanım beb erken başlamayı düşünüyorum çünkü eşim sürekli burda yok her geldiğinde bir kaç parça alırız diye düşündüm ve birden bire masrafları zor kaldırırız az az alırsak çok etkilemez.. onun için
kızlar benım bahsettigim beşik bu benım hoşuma bu beşik gidiyor :) bi kenarı acıldıgı için yatagınızla birleştirebiliyorsunu o yüzden anne yanı deniyor
Altlar aldim ayaklı takım pijama aldim yandan çit çitli kullanışlı oluyor çorap patik zıbın takimi aldim dayanamadım havlu felan alicamBende çok hevesliyim ilk alacağım şey hastane çıkışı ve kanguru
Bende alicam inşallah bakarım 1 . 2ay sonraCanim sanirim büyük ama tavsiye ederim 5 aylık olsun gidip bakıcam önceden de kullandım çok hoş mobilya fiyatlarda iyi 600 700 civarı çekmeceli
Altlar aldim ayaklı takım pijama aldim yandan çit çitli kullanışlı oluyor çorap patik zıbın takimi aldim dayanamadım havlu felan alicam
4 yaşına kadar kullanılabiliyormuş cnmAnladım canım buda çok hoşmuş kullanım süresi ne kadar bilemiyorum ama
Evet canım parça parça almakta mantıklı tabiki, Hem eşinde belli zamanlarda geliyor senin , o da heves eder tabi kendi görüp birlikte almaya :) ben de kendimi zor tutuyorum zaten, Artık her dışarı çıktığımda İlk işim kıyafetlere bakmak ama biliyorum alırsam hergün onlara bakacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?