2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben oğlumda 30. Haftalarda alışverişe başlamıştım , Allah'ın izniyle bunda da o zamanlarda başlarım. Rabbim hepimiZe hayırlısıyla yaşatsın o güzel duyguları Insallah.

Canim biraz paylassana bizimle.neler almali giyim olarak esya olarak kendimize ve bebege??gerekli gereksiz neler var mesela?

Ben oğlumda 30. Haftalarda alışverişe başlamıştım , Allah'ın izniyle bunda da o zamanlarda başlarım. Rabbim hepimiZe hayırlısıyla yaşatsın o güzel duyguları Insallah.

Canım beb erken başlamayı düşünüyorum çünkü eşim sürekli burda yok her geldiğinde bir kaç parça alırız diye düşündüm ve birden bire masrafları zor kaldırırız az az alırsak çok etkilemez.. onun için

Canim biraz paylassana bizimle.neler almali giyim olarak esya olarak kendimize ve bebege??gerekli gereksiz neler var mesela?
Ben yazayım tecrübeli anne olarak:))
Kızlar bebek ağız bezi
Patikli qltlar
Citcitli bodyler
Zıbın iç giyim olarak
Bunlar çok kullanılan şeyler
Çoraplar
Yelek örgü olanlar
Hırka uzun kollu minik minik
Küçük penye şapkalar
Eline eldiven
Battaniyesi
Tulum patikli
Giyim gurubu bu

Ben kızıma bebek oda takımı aldım
Dolabı ssifonyeri bebek yatağı
Şimdi bu bebeğime de Allah o günleri gösterirse sağlıkla kurulu odada onu kullanacağım.önü kaldırılıp indirilen sezaryen doğumlar için
Ve çokta memnunum
Ben çadır gibi olan park yatağı sevmiyorum
Muşamba gibi ve bebek büyüyünce içinden çıkıyor hiç kullanışlı degil

siz anne yanı beşikten bahsediyoesunuz sanırım? ondan mu kullandınız?

Merhaba bugün 3 aydır ilk kez avm gideyim dedim sıkıldım isten eve evden işe gidiyorum 3 aydır yorgunluktan evi zor buldum gezdiğim 1 saat oda yavaş yavaş anladimki benim zor geçecek geldiğimden beride yatıyorum belim ağrıyor kendimden korktum sizdede böyle oluyormu

Bana da park yatak hiç estetik kullanışlı gelmiyor Ve de çok naylon gibi geliyor

Maalesef ben de tempolu bişey yapamıyorum yolda hızlıca yürüyemiyorum artık. Kilom yok ama nefes yetmiyor. Önceden saatlerce gezerdim şimdi avm de mağazadan mağazaya gelerken bile yoruluyorum. Daha şimdiden böyleyse diyorum bebeğe alışverişi nasıl yapıcaz.. allah hepimize yardım etsin..

Bebek arabası çok lazım
Çift yönlü üstü pusetli olabilir
Evde koymaya anakucagi
Onun dışında zıp zıp falan kanguru ben kullanmadim

Ay bende kanguruya çok heves ettim.
Zıp zıp dediğin hoppala diyorlar ondan mı. la yürüteç mama sandalyesi. Bunalr biraz zaman geçince alınır bence.. emeklerken

Aynen şuan 68 kiloyum düşünemiyorum ilerisini dışarıya çıkmak eziyet oldu gecer ins çok sıkılıyorum ve bukezde otur otur kuruyorum ya bebeğim iyi değilse hep olumsuz psikolojim bozuldu

Guzel fikir canm bnide ekleyin boyle bi topik msjlasma falan olursa❤❤❤

Bana da park yatak hiç estetik kullanışlı gelmiyor Ve de çok naylon gibi geliyor
Bebek beşiğinde bebek ürünleri n süre yatıyor ama park yatakta yaramaz
Ben kızım 4 yaşına kadar yatırdım ve oda takımını hala kullanıyor 11 yaşa kadar dolabı falan
Sifonyerin çok şirin
Bazayida 5 yaşında aldım daha doğrusu yaptırdık
Başlığı kızı mm oda renginde yapıldı ahşap çok şık bişey
Tam takım oldu beşikte kardeşine kaldı
Kenarlar bebeğin çıkmayacağım gibi yüksek ölçüde
Ara şeritleri bebeğin kafasının girmeyeceği gibi
Çok sağlıklı güvenle yatır bebeği
Ben kızımı uyutup beşikte markete giderdim kışın soğuk bebeği nasıl çıkarayım ekmeğimi falan alır gelirdim

Aynen şuan 68 kiloyum düşünemiyorum ilerisini dışarıya çıkmak eziyet oldu gecer ins çok sıkılıyorum ve bukezde otur otur kuruyorum ya bebeğim iyi değilse hep olumsuz psikolojim bozuldu

Bende öyleyim canım ya biran önce hareketlerini hissebilseydik çok iyi olacaktı..

Ay bende kanguruya çok heves ettim.
Zıp zıp dediğin hoppala diyorlar ondan mı. la yürüteç mama sandalyesi. Bunalr biraz zaman geçince alınır bence.. emeklerken
Ana kucağı kesinlikle alın ev için ben iki cocugumdada kullandım iş yaparken taşıyordum yanıma gözümün önünde oluyordu hemde seviyorlar yine alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…