- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.301
Ben oğlumda 30. Haftalarda alışverişe başlamıştım , Allah'ın izniyle bunda da o zamanlarda başlarım. Rabbim hepimiZe hayırlısıyla yaşatsın o güzel duyguları Insallah.
Evet canimmAynen canim sen yazmasan ben yazicaktim.ne guzel olur paylassak.ikinci kez anne olucaklar mutlakaa daha tecrubelidirler.bize yardimci olurlar.foto yukleriz filan birbirimize yardimci olurus
Ben oğlumda 30. Haftalarda alışverişe başlamıştım , Allah'ın izniyle bunda da o zamanlarda başlarım. Rabbim hepimiZe hayırlısıyla yaşatsın o güzel duyguları Insallah.
Ben yazayım tecrübeli anne olarak:))Canim biraz paylassana bizimle.neler almali giyim olarak esya olarak kendimize ve bebege??gerekli gereksiz neler var mesela?
siz anne yanı beşikten bahsediyoesunuz sanırım? ondan mu kullandınız?Ben kızı mavi bebek oda takımı aldım
Dolabı ssifonyeri bebek yatağı
Şimdi bu bebeğime de Allah o günleri gösterirse sağlıkla kurulu odada onu kullanacağım.inu kaldırılıp indirilen sezaryen doğumlar için
Ve çokta memnunum
Ben çadır gibi olan park yatağı sevmiyorum
Muşamba gibi ve bebek büyüyünce için neden çıkıyor hiç kullanışlı degil
siz anne yanı beşikten bahsediyoesunuz sanırım? ondan mu kullandınız?
Merhaba bugün 3 aydır ilk kez avm gideyim dedim sıkıldım isten eve evden işe gidiyorum 3 aydır yorgunluktan evi zor buldum gezdiğim 1 saat oda yavaş yavaş anladimki benim zor geçecek geldiğimden beride yatıyorum belim ağrıyor kendimden korktum sizdede böyle oluyormuCanım beb erken başlamayı düşünüyorum çünkü eşim sürekli burda yok her geldiğinde bir kaç parça alırız diye düşündüm ve birden bire masrafları zor kaldırırız az az alırsak çok etkilemez.. onun için
Ben kızıma bebek oda takımı aldım
Dolabı ssifonyeri bebek yatağı
Şimdi bu bebeğime de Allah o günleri gösterirse sağlıkla kurulu odada onu kullanacağım.önü kaldırılıp indirilen sezaryen doğumlar için
Ve çokta memnunum
Ben çadır gibi olan park yatağı sevmiyorum
Muşamba gibi ve bebek büyüyünce içinden çıkıyor hiç kullanışlı degil
siz anne yanı beşikten bahsediyoesunuz sanırım? ondan mu kullandınız?
Maalesef ben de tempolu bişey yapamıyorum yolda hızlıca yürüyemiyorum artık. Kilom yok ama nefes yetmiyor. Önceden saatlerce gezerdim şimdi avm de mağazadan mağazaya gelerken bile yoruluyorum. Daha şimdiden böyleyse diyorum bebeğe alışverişi nasıl yapıcaz.. allah hepimize yardım etsin..Merhaba bugün 3 aydır ilk kez avm gideyim dedim sıkıldım isten eve evden işe gidiyorum 3 aydır yorgunluktan evi zor buldum gezdiğim 1 saat oda yavaş yavaş anladimki benim zor geçecek geldiğimden beride yatıyorum belim ağrıyor kendimden korktum sizdede böyle oluyormu
Bebek arabası çok lazım
Çift yönlü üstü pusetli olabilir
Evde koymaya anakucagi
Onun dışında zıp zıp falan kanguru ben kullanmadim
Aynen şuan 68 kiloyum düşünemiyorum ilerisini dışarıya çıkmak eziyet oldu gecer ins çok sıkılıyorum ve bukezde otur otur kuruyorum ya bebeğim iyi değilse hep olumsuz psikolojim bozulduMaalesef ben de tempolu bişey yapamıyorum yolda hızlıca yürüyemiyorum artık. Kilom yok ama nefes yetmiyor. Önceden saatlerce gezerdim şimdi avm de mağazadan mağazaya gelerken bile yoruluyorum. Daha şimdiden böyleyse diyorum bebeğe alışverişi nasıl yapıcaz.. allah hepimize yardım etsin..
Canim ben bundan alicam nasip olursa
Kızlar herkesin bebislerinin cinsiyeti belli olduğunda bir alışveriş topigi oluşturabiliriz.. hatta şu an herkes öğrenmeye cok yakın şimdi bile yapabiliriz. Çünkü alışverişe başlarız diye düşünüyorum..
alış-veriş konusunda ne almak gerekir ne aldık orda paylaşırız. Birbirimize fikir olur resim falan yükleriz. Ya da özel mesaj başlatıp ordanda konuşabiliriz. Herkesi ekleyip.. @Ausencia
Bebek beşiğinde bebek ürünleri n süre yatıyor ama park yatakta yaramazBana da park yatak hiç estetik kullanışlı gelmiyorVe de çok naylon gibi geliyor
Aynen şuan 68 kiloyum düşünemiyorum ilerisini dışarıya çıkmak eziyet oldu gecer ins çok sıkılıyorum ve bukezde otur otur kuruyorum ya bebeğim iyi değilse hep olumsuz psikolojim bozuldu
Ana kucağı kesinlikle alın ev için ben iki cocugumdada kullandım iş yaparken taşıyordum yanıma gözümün önünde oluyordu hemde seviyorlar yine alcamAy bende kanguruya çok heves ettim.
Zıp zıp dediğin hoppala diyorlar ondan mı.la yürüteç mama sandalyesi. Bunalr biraz zaman geçince alınır bence.. emeklerken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?