2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ana kucağı kesinlikle alın ev için ben iki cocugumdada kullandım iş yaparken taşıyordum yanıma gözümün önünde oluyordu hemde seviyorlar yine alcam

Bende ilk başta travel arabadaki ana kucağını kullanırım diyordum ama bebiş rahat edemez ya bide o araba da durur. Ev tipi alacağım inşalalh bir tane..

Bende ilk başta travel arabadaki ana kucağını kullanırım diyordum ama bebiş rahat edemez ya bide o araba da durur. Ev tipi alacağım inşalalh bir tane..
Kesinlikle alın bebek arabasında alicam yaz bebeği çıkartılır dışarıya önceden alınacak ana kucağı bebek arabası beşik

yok cnm park yatagı sevmiyorum diyor onu inip kaldırılan beşik diyor benım bildigim anne yanı beşik deniyor ona bende o beşiklere bakıyorum

Tamm işte canım park yataktan bahsediyor sevmiyorum diye..
onu demistim bende :) onu inip kalkan asansörlü sistem beşik var ondan bahsediyor

Değil odama koyucam sonra odasına geçirin çok kullanışlı ve estetik
Tamm işte canım park yataktan bahsediyor sevmiyorum diye..
onu demistim bende :) onu inip kalkan asansörlü sistem beşik var ondan bahsediyor
kızlar benım bahsettigim beşik bu benım hoşuma bu beşik gidiyor :) bi kenarı acıldıgı için yatagınızla birleştirebiliyorsunu o yüzden anne yanı deniyor

Eklentiler

• Screenshot_20171210-200011.webp
    Screenshot_20171210-200011.webp
    12 KB · Görüntüleme: 70
Canım beb erken başlamayı düşünüyorum çünkü eşim sürekli burda yok her geldiğinde bir kaç parça alırız diye düşündüm ve birden bire masrafları zor kaldırırız az az alırsak çok etkilemez.. onun için
Evet canım parça parça almakta mantıklı tabiki, Hem eşinde belli zamanlarda geliyor senin , o da heves eder tabi kendi görüp birlikte almaya :) ben de kendimi zor tutuyorum zaten, Artık her dışarı çıktığımda İlk işim kıyafetlere bakmak ama biliyorum alırsam hergün onlara bakacağım:halay::emir_bebek:

Evet canım parça parça almakta mantıklı tabiki, Hem eşinde belli zamanlarda geliyor senin , o da heves eder tabi kendi görüp birlikte almaya :) ben de kendimi zor tutuyorum zaten, Artık her dışarı çıktığımda İlk işim kıyafetlere bakmak ama biliyorum alırsam hergün onlara bakacağım:halay::emir_bebek:

Ayy ben zaten bakmak için alıyorum haha odaya sericem.. hergun bakıcamm :) eşimden ayrı bişey almak istemiyorum o daha hevesli çünkü

Back
X