Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
ayy yerim kız seni sağol motivene hayranım şuan🥳 evet bakalım hepimiz için en hayırlısını nasip etsin benimkide haftaya belli olcak normal mi sezeryanmı diye ilk detaylıda bişey görmüştüde doktor hayırlısı🧐
oyyy tatlışkom yaaa 🥰 kaç detaylıya giriyorsun kız ben senin detaylını kaçırdım mı onu sorcaktm ne zaman detaylıya giriyorsun diye ama sizde farklı oluyor sanırım. İnşallah bişey yoktur da sağsalim kolaycaa doğum gerçekleştirirsin kuzum, sezeryan olsa bile sağlıklı olun da doğum şekli önemli değil, güzel haberlerle gel inşallah

gunlerim rutine girdi kuzu ya sıkılıyorum bazen tlfu elime bile almıyorum hepinizin mutlulugunu okuyup mutlu oluyorum endiselendiginizde müdahale etmek istiyorum felan ☺️😇
yaaaa yoksa sen duygusal birr cezerye mi oldunnnn :KK36: senin haftan çoğumuzdan önde giidiyor aşko bize yol gösterici olman lazım :KK200:

Merhaba arkadaşlar bugün benim de detaylı ultrasonum vardı 20+1 gittik şükürler olsun her şey normaldi sadece yüzüne net odaklanamadığı için üst dudak ben iyi görüyorum fakat takip yapan doktorunuza belirtin oda baksın falan dedi ama sağolsun hep olumlu konuştu 🙏 yanlız benim kız asla poz vermedi hatta sırtını galan döndü elleri kolları minicikti bi de pek hareketli değildi elini başının altına koymuştu bazen yüzüne götürüyordu falan keyfine çok düşkün aynı babası sinirlerim bozuldu 🤣🤣 yalnız doktor yandan baktımyüzüne ve profili çok iyi dedi eşimle göz göze geldik eşimin burun estetiklik çünkü 🤣🤣🤣 aynı annesi dedik

Merhaba arkadaşlar bugün benim de detaylı ultrasonum vardı 20+1 gittik şükürler olsun her şey normaldi sadece yüzüne net odaklanamadığı için üst dudak ben iyi görüyorum fakat takip yapan doktorunuza belirtin oda baksın falan dedi ama sağolsun hep olumlu konuştu 🙏 yanlız benim kız asla poz vermedi hatta sırtını galan döndü elleri kolları minicikti bi de pek hareketli değildi elini başının altına koymuştu bazen yüzüne götürüyordu falan keyfine çok düşkün aynı babası sinirlerim bozuldu 🤣🤣 yalnız doktor yandan baktımyüzüne ve profili çok iyi dedi eşimle göz göze geldik eşimin burun estetiklik çünkü 🤣🤣🤣 aynı annesi dedik
üst dudakla ilgili dediğini çok anlamadm canım bişey gördü de takip yapan doktorunuz da baksın mı dedi? Güzel haberler almanıza çok sevindim sağlıkla gelsin inşallah.

Sesli düşündü üst dudak nerde nerde falan dedi bayağı uğraştı sonra ah burda tamam dedi telaş etmeyin ben gördüm fakat kendini net göstermiyor ben raporda yazarım siz kendi doktorunuza bir daha sorun dedi benim eşimin dudağı ince belki de ince olduğu için farketmedi 😅😅 inşallah herkes iyi haberler alsın iyi düşünelimmm iyi olsunnn 🤍🤍

oyyy tatlışkom yaaa 🥰 kaç detaylıya giriyorsun kız ben senin detaylını kaçırdım mı onu sorcaktm ne zaman detaylıya giriyorsun diye ama sizde farklı oluyor sanırım. İnşallah bişey yoktur da sağsalim kolaycaa doğum gerçekleştirirsin kuzum, sezeryan olsa bile sağlıklı olun da doğum şekli önemli değil, güzel haberlerle gel inşallah
12.haftada detaylı ultrason var ya canım orda doktorum ikinci kordonumu görmedi dedi ki organ taramasında detaylıda görmezsem sezeryanla erken almak zorunda kalabiliriz demişti🫠 ben sezeryandan daha cok korkuyorumda oyüzden istemiyorum ama herseyin en hayırlısı olsun🥰 benim randevum haftaya salı kacırmadın kız🤣

Kızlar ya bir şey soracağım bebeğin hareketlerinde böyle suya pipetle üflersinde kabarcıklar olur ya öyle pıtırtı şeklinde hissediyor musunuz ben de çok oluuor da acaba o da bebek mi bağırsak mı merak ettim ☺️

Sesli düşündü üst dudak nerde nerde falan dedi bayağı uğraştı sonra ah burda tamam dedi telaş etmeyin ben gördüm fakat kendini net göstermiyor ben raporda yazarım siz kendi doktorunuza bir daha sorun dedi benim eşimin dudağı ince belki de ince olduğu için farketmedi 😅😅 inşallah herkes iyi haberler alsın iyi düşünelimmm iyi olsunnn 🤍🤍
hahahahha o nasıl kontrol be korkutur insanı ince olabilir içinden düşünse keşke😅😅 gördüyse iyi bariii 😅 aynen kuzum bişey olsa söylerdi zaten ayrıntılı muayene bunun için var. İnşallahhhhh :dua:

12.haftada detaylı ultrason var ya canım orda doktorum ikinci kordonumu görmedi dedi ki organ taramasında detaylıda görmezsem sezeryanla erken almak zorunda kalabiliriz demişti🫠 ben sezeryandan daha cok korkuyorumda oyüzden istemiyorum ama herseyin en hayırlısı olsun🥰 benim randevum haftaya salı kacırmadın kız🤣
he bizde 12.haftada detaylı yok da merak ettm. Ama zaten 12. hafta çok erken ki bence sorun olmayacak yaaa boşuna evham yapmış doktor. burda iki okuyup doktor kesiliyoruz biz de 😅😅 haftaya salı o zaman hayırlısıyla fotolar bekliyoruz bal kızdan

Evet öyle çok endişelenmiyorum, uyuyor prensesim bence, tansiyondan yaşamaz olur muyum, 10 gün hastanede yattım ben, birçok şey oldu, kolestaz oldum, preklamsi tanısı konuldu, tansiyonum çıktı, zor şeyler yaşadım ama nihayetinde 33. haftada erken doğum yapmak zorunda kaldım bunlar yüzünden, Allah’ım korusun inşallah, inşallah bu hamileliğim güzel geçer 🙏🤰
Ah canım arkadaşım noldu sana böyle. Güzel enerjin düşmesin nolur. Her hamilelik başka bir yolculuk. Bu kez herşey çok güzel gidecek 🙏🏼 ama bebeğin doğduktan sonra da hamileliğin tadını neden çıkarmadım diye üzüleceksin😕

he bizde 12.haftada detaylı yok da merak ettm. Ama zaten 12. hafta çok erken ki bence sorun olmayacak yaaa boşuna evham yapmış doktor. burda iki okuyup doktor kesiliyoruz biz de 😅😅 haftaya salı o zaman hayırlısıyla fotolar bekliyoruz bal kızdan
bende öyle bişey olduğunu düşünmüyorum güzel haberlerle fotolarla gelicem inşallah😍 senin randevun nezmaan canım? 8.aydadır kesin haftan ona denk geliyor

Ah canım arkadaşım noldu sana böyle. Güzel enerjin düşmesin nolur. Her hamilelik başka bir yolculuk. Bu kez herşey çok güzel gidecek 🙏🏼 ama bebeğin doğduktan sonra da hamileliğin tadını neden çıkarmadım diye üzüleceksin😕

Haklısın canım, iyiyim, arada geliyorlar bana böyle işte 🥹 işte o da var ona da üzüleceğim diyorum hep özleyeceğim hamilelik zamanlarımı 🥹😍

Ay kızlar günaydın ben bu gün kötü uyandım, kendime gelip unutmam uzun süremi alacak sanırım, dün benim perinatolog bir video paylaştı. Bir bebeğin detaylıda bir parmağını görmek için 1.5saat ultrason yapmış ve sonunda görmüş, annesiyle ona gülüyorlar, sen git bu benim aklımda kal, sabahın altısında korkunç rüyayla uyandım. Bebeğimin elinde 7 parmak ayağında 8 parmak falan varmış yan yana çıkan 😞 ağlayarak uyandım resmen, Allahım iyiki rüyaymış diye hemen karnımı kızımı sevdim uyumam 9 oldu geriye 😒
Ben şimdi okuyorum mesajları bugün genel olarak bir terslik var gibi ya. Nazar mı değdi bizlere ya yoksa sıcakların etkisi mi anlamadım😢

İyiyim canım benim çok teşekkür ederim , bu sabah sadece arabaya binince sımsıcak bir şey aktı çok korktum kan diye sonra okula gelince hemen baktım akıntım gelmiş ama neden öyle oldu bilmiyorum ilk defa böyle hissettim su filan değildir inşaallah bir an öyle mi diye düşündüm vajinal sızlamam da var ara ara bu durum beni tedirgin etti biraz
Bu ara hepimizin akıntısı çok sanki canım. Acaba bu haftaların özelliği bu olabilir mi diye düşünüyorum

Back
X