- 7 Ağustos 2017
- 611
- 877
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.381
Kanguru alacaksan kesinlikle ergonomik al derimBende çok hevesliyim ilk alacağım şey hastane çıkışı ve kanguru
Nasıl moralim bozuk kimselere anlatamıyorum. Ben mı abartıyorum ne olur akıl verin.. Ama çok zoruma gidiyor. K.v. altlı üstlü oturuyoruz. Neredeyse hergun beraberiz . Her akşam on yemek yapıyor sağolsun ben mide bulantisindan mutfağa giremiyordum. Ama şuan iyiyim ve eşime artık ben yemek yapabilirim yemeklik alalım dedim her neyse.. bugün yine beraberdik komşuya gittik bebek konusu açıldı bana sürekli söylüyor bunu. Bebek doğunca gel onlarda duracakmış. Yok oraya da beşik alacakmışlar. Bugün de dedi ki bizden fırsat kalırsa gelir görürsün çocuğu diye.şaka olarak söylenmiyor bunlar hep ciddi ciddi...
Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek ya ben mı abartıyorum.çok moralim bozuluyor bu yüzden.
Ekstra derken hangisini kullanacağım pekiKanguru alacaksan kesinlikle ergonomik al derimilk başlarda belki zor olur kanguru yanına eksta sling alsan çok daha rahat olur diye düşünüyorum.
Bizim kanguru var sling araştırmalarında yım şimdi :)
Sling yeni doğan dan itibaren kullaniliyor ve daha hafif. İlk 6 ay sling kullanıp sonra kanguru ya geçmek daha iyi olur diye düşünüyorum.Ekstra derken hangisini kullanacağım peki
Sling yeni doğan dan itibaren kullaniliyor ve daha hafif. İlk 6 ay sling kullanıp sonra kanguru ya geçmek daha iyi olur diye düşünüyorum.
Tabiki kullanılıyor ama benim düşüncem bu. Yeni doğan aparatı vs bebeği sıkar diye düşünüyorum. Kanguru nun içinde kaybolur minikler.Bilemedim ki kanguru kullanılmıyo mu ilk başlarda
Bi bakıyım canım sagolTabiki kullanılıyor ama benim düşüncem bu. Yeni doğan aparatı vs bebeği sıkar diye düşünüyorum. Kanguru nun içinde kaybolur minikler.
Neko sling bakıyorum ben bi göz at istersen :)
bende 7.5 aylıkken başlamayı düşünüyorum herşeye inşAllah:)
O yüzden boy boy alabilirsin canım eğer kendin alacaksan ama kıyafet çok geliyor hediye , annaneler babanneler falan da alıyor :)Iste hemen buyudukleri icin cok sey almayin diyende var cnm
Benimki bu, Artık reklamlarimda bile bebek ürünleri çıkar olduYeni doğan aparatini kullanmadım hiç , oğlum 6 aylıkken aldığım için ama ben çok ince eleyen sık dokuyan uyuz bir insanımdır :) yorumları okuduğuma göre memnun olan çok yenidogan ekinden. Bakalım göreceğiz
Canım kanguru alacaksan ergonomik kanguru al digerleri bebek icin pek saglikli degilBende çok hevesliyim ilk alacağım şey hastane çıkışı ve kanguru
Evet canım öyleymiş hem bebek için hem de taşıyan için sağlıksızmış ergonomik bakarım inşallah sağolunCanım kanguru alacaksan ergonomik kanguru al digerleri bebek icin pek saglikli degil
Sende sağol canim.Evet canım öyleymiş hem bebek için hem de taşıyan için sağlıksızmış ergonomik bakarım inşallah sağolun
O slingi baglamak cok zor gozukuyor gozum korkuyor hepTabiki kullanılıyor ama benim düşüncem bu. Yeni doğan aparatı vs bebeği sıkar diye düşünüyorum. Kanguru nun içinde kaybolur minikler.
Neko sling bakıyorum ben bi göz at istersen :)
Canim bebek yagi yerine bebek bakim kremleri daha iyi ozellikle mustela sebamed ben mustelayi daha cok sevdim.Bugün bi liste yaptım (yapmaya çalıştım)
Eşim haftaya geleceği için biseyler alacağız. Cinsiyet öğrenmeyi planlıyoruz aklınıza gelen başka birşey varsa buyrun..ya da şu çok gereksiz dediginiz. Hepsini birlikte almayacağız tabi ki ilk hangilerini almak mantıklı olur.. ufak ufak alalım dedik çünkü 45 gün gelmeyecek gidince. Eki Görüntüle 2077571
O slingi baglamak cok zor gozukuyor gozum korkuyor hep
Canim bebek yagi yerine bebek bakim kremleri daha iyi ozellikle mustela sebamed ben mustelayi daha cok sevdim.
Bebek derecesi cok onemli Allah korusun birdaha gostermesin. Allah kimseyse vermesin. benim bebegim iki kere atesli havale geçirdi. Cam rende 6. Ayda ek gidaya geciliyor henüz erken gibi. Mamaya insallah gerek kalmaz hepimizjn bol sütü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?