2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar gelenlere hediye olarak neler almayı düşünüyorsunuz. ben kısmetse isim yazılu cikolata ,kokulu taş düşünüyorum.
Kokulu taş bende düşünüyorum. Bunları arkadaşlarımın bebeklerine yapmıştım. Hediyelikte yaparım gibi geliyor. Küçük çerçeve gibi magnet falan

Eklentiler

• 20171210_205205.webp
    8 KB · Görüntüleme: 81
  • 20171210_205256.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 73
Kokulu taş bende düşünüyorum. Bunları arkadaşlarımın bebeklerine yapmıştım. Hediyelikte yaparım gibi geliyor. Küçük çerçeve gibi magnet falan
evet cnm bunlarda cok güzel. bende düşünüyorum nasipse boyle isim yazdırmayı eşimle benımkini yazdırdım :)

Merhabalar hanimlar...
Tablo icin bilgileri yaziyim ilkonce Ausencia :)
33 yasindayim,izmirliyim,sat 22eylul,2.bebek,cinsiyetini henuz bilmiyoruz,kalp atisimizi duyduk :)

Kizlarr bn kiyafet işini sona birakmak istiyorm.Hepsini tolpuca beraber almayi düşünüyorm.30 35 haftalik falan olunca Rabbim nasip ederse insallah:)
bende 7.5 aylıkken başlamayı düşünüyorum herşeye inşAllah:)

Son düzenleme:
Kızlar çok saçma bir durumdayım. Evde yemek yiyemiyorum, kendim yapınca tiksiniyorum. Dışarı da yerken de içim almıyor, ancak tanıdık bir yerde akraba da felan yerken çok iştahlıyım midem bulanmıyor çok iyiyim aklıma bile gelmiyor. Sorun şu ki başka şehire evlendim, eşimin akrabaları var bulunduğum yerde tabi insan bir iki kere gidebiliyor sonra çekiniyorsun. Annemin yanında kaldım 3 hafta kadar, eve geldim baya sarsıldım hiç bir şey yapıp yiyemiyorum. Ne olacak böyle ne zaman geçecek bu halim ?

Bendeki durumda aynı canımya akşam yemeği haram oldu artık en sevdiğim yemekleri bile yapınca kokusundan tiksiniyorum bi kahvaltı yiyebiliyorum gerisi atıştırmalık hep Allah yardımcımız olsun

Koca bi geçmiş olsun demek istiyorum canım rabbim kötü şeyler ne sana nede biz hamilelere yaşatmasın

Canım ben 41 gün süt verebildim bebeğime süt verirken bende öok acıkıyordum aütü kesilince nasılsa yememin bir anlamı yok dşye bıcak gibi kestim fazla yenek yemelerimi piskoloji alt üst oldu 38 bedende 46 bedene çıkış yapmak o rakam bile hayat enerjimi sömürdü dogumdan sonra bşr süre hamile giysilerimi giydim sonra bir kot aldım başka hiç bir şey almadım kendimi cezalandırdım zayıflamadan kendime yeni hiç bir şey almıyacaktım 10 kg verdim ilk o zaman aldım yeni kıyafetler sonra kızımın dogım gününe dış cekim yapmak istiyordum bir elbise begendim ının içine girmek için hırs yaptım başardım sanırım yine başarabiliriz hep beraber annem geldi memleketten oo baya kilo almışsın ama verirsin sen diyo:)

Cok tesekkurler vcanim.faydalanicam :) esyaa olarak peki?park yatakmi besik mi?

Iste hemen buyudukleri icin cok sey almayin diyende var cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…