- 14 Ekim 2017
- 374
- 722
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #12.401
Evet canim cok güzel olmuş ama ates olcerde muhakkak bir tane koltuk altı ölçen dijitallerden olsun cocuk doktoru onu onermisti benimkinin kulaktan ölçer vardı weevell benimki bozuk cikti bilmiom pek dogru sonuc cikmiyor. Eski tip civalilar zaten yasaklandi hani kirilip civa zehirlenmesi olur diye Allah korusun ben birde beurer alindan olcer aldim ondan simdilk memnunum ama en dogru koltuk alti olcen oliyo ondada bebek büyüyünce tutmuyor pekSağ ol Canım ateş ölcerimiz var.
Mama için bende erken dedim ama annem hadi sutun gelmezse bebek ac mi kalsin dedi beni korkuttu ve ekletti. Bebek kremi ile degistireyim o zaman yagıda..
Daha hamileliği ilerlemiş veya ikinci anne adayları dedi kesinlikle bir liste yap. Yoksa ne aldım ne alicam diye düşünürsün. Mağazaya girince ne lazım ki diye uğraşma liste çok işe yarıyor dediler bende yaptım bakalim..
He birde en onemlilerinden gogus ucu koruyucu bebek ilk basta sut emmekte biraz zorlaniyor ben standart ya da büyük boy almistim ama bebegin agzina büyük geldi. Qhemsireler eczaneden kucuk boyunu aldirdilar bir de gogus yaralari icin olursa gogus kalkani tavsiye ederim. Sut sagma makinasi bence bir tane bulunmali. Burin aspiratoru de ilk aylarsa dikkatli kullanmak lazim diye hatırlıyorum onu bir arastirirsin canimBlackbluee1
Evet canim cok güzel olmuş ama ates olcerde muhakkak bir tane koltuk altı ölçen dijitallerden olsun cocuk doktoru onu onermisti benimkinin kulaktan ölçer vardı weevell benimki bozuk cikti bilmiom pek dogru sonuc cikmiyor. Eski tip civalilar zaten yasaklandi hani kirilip civa zehirlenmesi olur diye Allah korusun ben birde beurer alindan olcer aldim ondan simdilk memnunum ama en dogru koltuk alti olcen oliyo ondada bebek büyüyünce tutmuyor pek
Evet canim bende cok kullanmadim ama yine de bebegi birkaip diasri cikinca vs sagip saklamak için isine yarayabilir. Hani bakan kisi ona sagdigin sutu icirir. Gogus yarasi icin kalkan degilde o yarada lazim oluyor. gogus koruyucusu emzikten daha onemli gibi cunku ilk basta gogus ucu çıkmayınca haliyle bebek ememio yani memeyi tutatmiyor yani tabi herkese lazim olacak diye bir kaide yok ama hep listelerde görüyordum. Canim zaten her eczanede olan seyler sen listeni derleyince sana uygun olanlari alirsin onemli buyuk baslari almak yatakti pustetti vs.Onlar hakkım da pek bilgim olmadığı için yazmadım canım. Duruma gore bakicaz artik yara olmazsa cok iyi ama olursa alinicak mecbur..
Süt sağma makinesini herkes mutlaka al diyor ama ben neden gereksiz goruyorum onu bilemedim hala
Evet canim en guzeli o zaten ilk aylarda bebekler fazla hareket edemiyor rahat olculuyorBizimkini eşim ben hastayken eczaneden almış dijital düğmeli koltuk altı. :) Simdlik yeter diye düşünüyorum.
Süt sağma makinesi benim olmazsa olmazım da ilk kızımda,ilk 3 gün sütüm gelmemişti mamada vermedim kızıma yavrum eme eme getirdi tabi aynı zamanda süt sağma makinesiyle sağa sağa. Emzirdikten sonra mutlaka sağıyordum göğüsümü tamamen boşaltmak için ki bu sütünün çoğalması için lazım. 2 yıl kesintisiz emzirdim sağdığım sütleride dışarı çıktığım zamanlar orda burda emzirmektense biberonla verdim. Ayrıca bence herzaman buzluğunda sağılmış süt bulunmalı olur ya hasta olursun ilaç kullanırsın falan emziremezsin o sütleri içerOnlar hakkım da pek bilgim olmadığı için yazmadım canım. Duruma gore bakicaz artik yara olmazsa cok iyi ama olursa alinicak mecbur..
Süt sağma makinesini herkes mutlaka al diyor ama ben neden gereksiz goruyorum onu bilemedim hala
Bendeki durumda aynı canımya akşam yemeği haram oldu artık en sevdiğim yemekleri bile yapınca kokusundan tiksiniyorum bi kahvaltı yiyebiliyorum gerisi atıştırmalık hep Allah yardımcımız olsun
Valla canım ben hala bi çare bulamadım umarım çabuk geçerNe yapacağız ne iyi gelir bir fikrin var mı
Süt sağma makinesi benim olmazsa olmazım da ilk kızımda,ilk 3 gün sütüm gelmemişti mamada vermedim kızıma yavrum eme eme getirdi tabi aynı zamanda süt sağma makinesiyle sağa sağa. Emzirdikten sonra mutlaka sağıyordum göğüsümü tamamen boşaltmak için ki bu sütünün çoğalması için lazım. 2 yıl kesintisiz emzirdim sağdığım sütleride dışarı çıktığım zamanlar orda burda emzirmektense biberonla verdim. Ayrıca bence herzaman buzluğunda sağılmış süt bulunmalı olur ya hasta olursun ilaç kullanırsın falan emziremezsin o sütleri içer
Ben de süt sağma makinası almak istiyorum.ama hangisi daha iyi,kullanışli bilmiyorum.sen hangi markayi kullansin ve makinanin olumsuz taraflari neydi.
Allah nasip ederde o günleri görürsem kayınvalide 40 ı çıkana kadar yanında kalır sözünü bile yutturacağım onlara, kayınvalide konusunda tavrım net yorumumu kendime saklayayımNasıl moralim bozuk kimselere anlatamıyorum. Ben mı abartıyorum ne olur akıl verin.. Ama çok zoruma gidiyor. K.v. altlı üstlü oturuyoruz. Neredeyse hergun beraberiz . Her akşam on yemek yapıyor sağolsun ben mide bulantisindan mutfağa giremiyordum. Ama şuan iyiyim ve eşime artık ben yemek yapabilirim yemeklik alalım dedim her neyse.. bugün yine beraberdik komşuya gittik bebek konusu açıldı bana sürekli söylüyor bunu. Bebek doğunca gel onlarda duracakmış. Yok oraya da beşik alacakmışlar. Bugün de dedi ki bizden fırsat kalırsa gelir görürsün çocuğu diye.şaka olarak söylenmiyor bunlar hep ciddi ciddi...
Siz ne düşünüyorsunuz ne yapmam gerek ya ben mı abartıyorum.çok moralim bozuluyor bu yüzden.
Göğüs kalkanını ben gümüş kapak almayı düşünüyorum. Baya tuzlu aslında fiyatı 300 lira ama etkisi mucizevi diyorlar.He birde en onemlilerinden gogus ucu koruyucu bebek ilk basta sut emmekte biraz zorlaniyor ben standart ya da büyük boy almistim ama bebegin agzina büyük geldi. Qhemsireler eczaneden kucuk boyunu aldirdilar bir de gogus yaralari icin olursa gogus kalkani tavsiye ederim. Sut sagma makinasi bence bir tane bulunmali. Burin aspiratoru de ilk aylarsa dikkatli kullanmak lazim diye hatırlıyorum onu bir arastirirsin canimBlackbluee1
bende çok gerekli diye aldım ama kullanamadım sütüm gelmedi çünkü geldi de fazla kalan bi sütüm olmadı anca bebeğime yetiyordu. hiç kullanmadan duruyo kenarda inşallah bunda kullanırım bolbol sütüm olurOnlar hakkım da pek bilgim olmadığı için yazmadım canım. Duruma gore bakicaz artik yara olmazsa cok iyi ama olursa alinicak mecbur..
Saçmalık bosa konuşuyorlar çünkü bebek annesi olmazsa bas bas bağırır. Merak etme. Imkansız bu
Allah nasip ederde o günleri görürsem kayınvalide 40 ı çıkana kadar yanında kalır sözünü bile yutturacağım onlara, kayınvalide konusunda tavrım net yorumumu kendime saklayayım
Benim minnakım teyzeleri nub teorisi falan okudum ama hiçbişey anlamadım
Eki Görüntüle 2077586
Benim makinem medela resmini ekledim 7 yıl önce almıştım gayet memnundum bi olumsuzlukla karşılaşmadım. Şimdiki piyasaya hiç bakmadım daha iyileride vardır tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?