2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
mama niye alıyorsun ki emzirmiyicekmisin?

çok geçmiş olsun. benım bı arkadaşımın uzun sure bellı aralıklarla kanaması oldu meğerse ustune goruomus 7 ay gordu

Aslında mantıklı ya olmadı bakarım bende alırım yani daha vakit çok

Aynen öyle canım mutlaka arastiricam alırım yani ki biz tedbirimizi alalimda...

Annem sütün gelmez dediği için
benım arkadaşım yeni dogum yaptı ilk gelmemiş onunda kaynanası ditek koşup mama almış cocuk aç kaldı diye.keşke almasaydı dedi. sonradan geldi ama emmedi dedii reddetti dedi. o yüzden sen emzirene kadar ugraş dedi bana teyzem annemde aynı şeyi söylüyor. reddetsede acıkınca napıcak mecbur emicek diyorlar :)

Aynen öyle yaa annem işte zorlaya zorlaya gelecek o süt ıllaki.. :)

Annem sütün gelmez dediği için
Bazen insanın kendi annesi bile can sıkıyor , benim annemde doğumda yanımdaydı, İki gün sonra başladı doymuyor bu çocuk doymuyor diye diye mamaya başladık gizli gizli eşimden. Meddelanin göğüs kalkanini ve avent yenidogan anti kolik biberon almıştım, memeyi hep kalkanla verdiğim için çok şükür biberon ve meme karisik gitti reddetmeden. Ama ben mamayı bir hafta sonra kestim sadece anne sütü verdim hem emzirdim hem sagdim boşaltmak için maşallah çok iyiydi sütüm ve hiç sıkıntı olmadı. Eğer anneme uyup mamaya devam etseydim süt veremeyecektim

Allahım dün gece doğum günündeydik görümcemde ... 3 kişilik bir ailenin günlük mutfak gideri kadar yedim yeminle

Konu açılabilir canım , bizler 2. 3. ...beklediğimiz için çok deli alışverişlerimiz olmayacak muhtemelen ... çoğu şey var ..sizler heyecanlısınız tabii .listeler vs ....
sen öncü olabilirisn bu konuya
2018 Haziran Annelerinin Alışveriş Macerası Başladı

Merhabalar hanimlar...
Tablo icin bilgileri yaziyim ilkonce Ausencia :)
33 yasindayim,izmirliyim,sat 22eylul,2.bebek,cinsiyetini henuz bilmiyoruz,kalp atisimizi duyduk :)

merhabalar hoş geldin , ekliyorum hemen

Ausencia canım kalp atışını duydum çok şükür. Bu arada doktor erkeğe benziyor dedi. 1 ay sonra kesin belli olur dedi bakalım :)

canım hamdolsun güncelliyorum hemen ... erkek bilgisini de ekleyeyim mi ?

Bende mümkün olduğunca sutumu vermeye çalışacağım ya

meralg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…