2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ayy evet canım akşam araştırdım.. o sarı renkten sonra yeşil kustum araştırınca öğrendim mide bi olduğu için safra imiş. Hapim vardı ama hiç bir ise yaramadı hatta daha da kötü oldum o hapta

Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor

Bugun kontrole gittim 13 haftalik hamileyim ve bebek hic heraket etmiyordu kalp atisini dinledim ama niye hareket etmedigini sordum bebegin gayet iy dedi doktor baskada bise solemedi simdi icim icimi yiyor
Uyuyordur canım bnde 11. Haftanın ortalarında gittim hareket yoktu ama kalp atışları vardı bi de kız çocukları ağır hareket eder diyorlar ne derece doğru bilmiyorum oğlum fıldır fıldırdı

Benim de 13+4 haftalık hamileyim, en son kontrolümde hiç hareket etmiyordu, önceki hamileliğimde oğlum her ultrason kontrolünde kıpır kıpır olurdu, değişik geldi bana da ama doktor sorun yok dedi

cuma günü gittiğim kontrolde hiç hareket yoktu dün tekrar gittiim kıpır kıpırdı kalp atışı varsa sorun yok

Ablacım icini ferah tut lütfen yaştan dolayı öyle diyolar korkma valla 45 ten sonra çocuk dogUran var icine ferah olsun

Aynen canım saatlerce bekliyoruz sıra gelmesi için 5dk herşey olup bitiyor, neyseki en son gittiğimizde çok haraketliydi de ablası mutlu oluyor die birazcık uzattı süreyi hastanede gittiğim doktorda da aynı sürede görüyorum bebeği ve çok açıklayıcı anlatıyor. Ama işte abla ve baba görmesi için ona da devam edeceğiz.

Allah razi olsun rahatlattiniz beni simdi dayanamiyip baska hastaneye gitcektim 10 haftalikken bile kipirdiyordu simdi hic kipirdamamasi endiselendirdi. Doktorda hic bise solemiyorki uyuyor falan dese rahatliycam ama 1 dk gosterip birakiyor oyuzden doktorumu degistircem acaba gitsemmi birazdan baska doktora.

Merhabalar ben de bugün itibariyle 13.haftaya girdim. Bir sorum olacak size arkadaşlar. Folik asit bıraktım. Doktorum da sadeve regenesis max diye bi takviye verdi Omega 3. Bunın dışında birşey kullanmıyorum. Sizler be kullanıyorsunuz neler önerdi doktorunuz

Sağol canım, bende öyle düşünüyorum çok şükür içim rahat, rabbime teslimim sonuçta ama çok saçma geliyor bu testler bana
Ya çok şükür ikili test temiz çıkmış sanırım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah abla ah bende yaptiricam ama gittiğimde 14 haftaya girmiş oluyoruz geç sayılmaz mi doktor en Son bi ay sonra gel dedi bu hafta gidicem

hastane de almıyorlar mı babaları. devlet hastanesi mi.? bende hala karar veremedim 1 buçuk saat git sıra bekle 2,3 dakıka gör yine yol çok zor olacak gibi. kafam hala çok karışık.

Evet canım ense kalınlığı ve diğer testler normal çok şükür, amin hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah, geç sayılmaz heralde canım 11-14 hafta arası deniyor genelde 14. haftan bitmiş olmazsa geç olmaz sanırım.

hastane de almıyorlar mı babaları. devlet hastanesi mi.? bende hala karar veremedim 1 buçuk saat git sıra bekle 2,3 dakıka gör yine yol çok zor olacak gibi. kafam hala çok karışık.
Devlet hastaneleri genelde almıyor babaları aynı zamanda yoğunluk yüzünden çok kısa bakıyorlar, sinir bozcu evet, bende sırf bu yüzden arada bir özele gitmeyi düşünüyorum.

Bende 13.haftama girince doktorum folik asiti bıraktırdı.Onun yerine omega 3 demir ilacı multivitamin ve kalsiyum verdi canım bu ay onları kullanıyorum

Devlet hastanesi canım ama özel gibi ilgileniyor doktorumuz, evet senin birde yol var geçen akşam 19:30da olan randevudan 23:30 da çıktık Alaattin beyde, neyseki sıra yaklaşınca arıyorlarda 2saat evde beklemiş oluyoruz. Bende çok kararsızım devlet hastanesinde doğum yapmak mı yoksa özelde yapmak mı gidip geliyorum bklm.

Ben de folik asiti biraktim. Gyneferon draje caldevit ve magnevit verdi. Ayrica multivitamin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…