2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Serbest beta hcg 325
Papp_a 2.01

Degerlerim bunlar cikmis kizlar doktora soyleyince mi risk yuzdeelerini veriyor

Canım gözüme çarptı da sen niye tablo da yoksun ya da ben mi göremedim:)
Ben daha minigimi görmedim, duymadım ama biliyorum :) allah'ın izniyle cuma günü göreceğim ikili test te. O yüzden tabloya yazdirmadim kendimi. Bebeğimi bir göreyim gözümle. Yoksa hamilemiyim Evet ama hamilelik testine göre :) bakalım cuma günü inşallah

Ben daha minigimi görmedim, duymadım ama biliyorum :) allah'ın izniyle cuma günü göreceğim ikili test te. O yüzden tabloya yazdirmadim kendimi. Bebeğimi bir göreyim gözümle. Yoksa hamilemiyim Evet ama hamilelik testine göre :) bakalım cuma günü inşallah
Inşallah canim valla biz daha şanslıyız ultrasonda gördük sağlıklı sihatli evlatlar nasip etsin allah

Tabi ki hamilesin canım :) yine de gör tabi öyle diyosan :)

Kızlar mesela yarım saat soluma dönüp yatıyorum ya geri kalkıp sağıma döndüğümde sanırım bebişim sağ tarafa kayıyor, tuhaf bi his oluyor karnımda bi taraftan diğer tarafa çekiliyorum sanki sizde de oluyo mu:KK48:

Ayni seyi tam anlamiyla bende yasiyorum cnm ;) kimseye demiyordum walla sana oyle geliyodur daha kucuk derler diye :)))

Ben bir süre yok oluyorum. Fetal dna için görüş almak üzere kadın doğumcuya gitmiştim ikili test yapar belki diye. Bebeğin kesesi küçük, bağırsakta parlaklık var. Yolunda gitmiyor yani. Testi önerdi oda ama testin birşeyi değiştireceğini düşünmüyorum. Tüp bebekte olsa kaderim değişmiyor demekki. Kafamı toparlamaya ihtiyacım var kendinize iyi bakın sağlıklı bir süreç dilerim.
İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin canim. Başka bir doktora hatta birkaç doktora görün canim. Allah'tan ümit kesilmez. Bu doktorda sürekli testi onerip duruyor. Bazen doktorlarda cok acimasiz oluyor acaba test yapman icinmi böyle soyledi. Canım bağırsak parlakligi hakkinda bilgim yok netten baktim ilk sayfada yaziyor kendiliginden gecebiliyormus alinti yaptim canim lutfen uzulme canim dua et insallah iyi olursunuz

Bebekte Bağırsak Parlaklığı ( Ekojen Bağırsak ) Nedir?
Hiperekojen bağırsak (ekojenik barsak), ultrasonografi sırasında fetusun karın kısmında bağırsakların olduğu bölgede parlak beyaz renkte (ekojenik) bölgeler görülmesidir.Hiperekojen bağırsak görüntüsü gebeliklerin yaklaşık %1’lik bölümünde görülebilir. Tanı genellikle ikinci trimesterde konur.

İkinci trimesterde yapılan ultrasonografide yaklaşık yüz gebelikten birinde izlenir ve genellikle haftalar içinde kendiliğinden kaybolur.Ekojenitesi artan bağırsaklar etraflarındaki diğer doku ve organlara göre daha açık renkli ve parlak görünürler.Tanı konması durumunda fetus genetik ultrasonografi yapılarak dikkatlice değerlendirilmelidir.Bu tip fetusların %50-80 ‘ inde bir problem olmasa da; bazı sorunlarla birarada bulunabilirler.

Ayni seyi tam anlamiyla bende yasiyorum cnm :KK66: kimseye demiyordum walla sana oyle geliyodur daha kucuk derler diye :)))
bende bi tek bana öyle geliyor sanıyordum sevindim şimdi :)

Kızlar benim basenlerim çatlıyor daha şimdiden geçemiyorum önüne :KK43:
bol bol nemlendir canım, eğer genetik olarak vücudun çatlamaya meyilliyse naparsan yap çatlıyor malesef

Back
X