2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bnimde eşimm 90 dogumluu :)

Bende 90 doğumluyum ve 2. Oğlumu bekliyorum

Ausencia tabloya ekler misin oğlum olacak. Yok çin takvimi yok kese yerleşimi hepsi yalan çıktı... valla kız ismi hazırdı da erkek ismi bulamadık daha...

Tümmm güzel haberleriii , kızları ve erkekleri ekleyeceğim güzel anneler şimdi teldeyim .

Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

Evet bak valla duyduğum çoğunluk böyle, 87 dogumlularda da kız çok duydum :)

79 la ilgili ne duydunmnnn

Ausencia benim teyzem 79lu , bir oğlu var ve onun arkadaş tayfası kiz erkek karışık çocukları :) kız da var erkekte var hepsinde İki çocuklu hepsi :)
Eeeee benimde olup olacağım iki çocuk artık bakayım bende de ortaya karışık olacak mı ? Sıra kıza bulmam da

hafi bakalm hayirlsii insallah

ev buldular galiba yarın gidecekler inşallah.. cook bunaldım hem evde yemek yiyemiyorum temizlik yapmak istemiyorum.. bunaşdım gercekten artık

Merhaba nifty testini kendiniz mi istediniz yoksa risklerden dolayı doktorunuz mu tavsiye etti acaba

canım ben dogum ucretlerını sormadım.. ben maltepede Bülen kars a gidiyorum doç kendisi çok bilgili gerçekten. ben gecen hamileliğimdeki olumsuzluklardan ve doktor hatalarından dolayı 2 doktora gidiyorum.. Bülent Kars hocamın doğum yaptırdığı hastaneyi bilmiyorum ama muayene ücretleri diğer doçentlere göre çok uygun 1 y dolmadan gidersem ayrıca ek ücret ödemiyorum.. ikili testte 150 tl muayene 80 tl kan testi için verdim..

devlette zeynep kamıldeyım zaten.. doktorum perinatoloji uzmanı.

şöyle düşünüyorum ben eğer hamileliğim normal giderse veya 35. haftadan sonra preeklampsi başlarsa özel hastanede Bülent Kars hocamla yapacağım doğumu.. Ama erken olursa 30. hafta civarı kesinlikle zeynep kamilde yapacağım.. çünkü yeni dogan premature bakımı türkiyede dereceye girmiş.. Bu sefer bebeğim yaşasın benimle olsun başka birşey istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…