2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bu saate kadar hastanedeydim çok üzgünüm şuan bebeğime bir şey olmasından korkuyorum bize dua edin lütfen :(

Hem de ne mucizeee .
Bende her seferinde Yaradana nasıl şükredeceğimi şaşırıyorum ...hamdolsun .

Canım hissetme çok kişiden kişiye değişiyor ama 4.ayın dolması ile beraber 16..17.haftalardan en erken hissedilecek haftalar ... 20.haftaya kadar yolu var denir de ... ben oğlumu net olarsk 22.de hissetmiştim mesela.
Çook güzel bi duygu :KK200: hele artık minikler iyice güçlenip :emir_bebek: dışardan da farkedilecek hareketler yapınca .... izlemeyr doyamıyor insan :KK36:
O günleri iple çekiyorum ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin hepimize :KK200:

Bi tavsiye olarak yazayım ...
Ilk gebeliğimde oğlum için bi günlük tutmuştum ... hislerim ... yaşadıklarım ... tekmeleri ... her ne ise işte o an .. eşimde ara ara yazardı . Bugün gittik seni gördük, şu gr olmuşsun falan diye :emir_bebek::KK200:

Doğumdan sonrada bi müddet devam etmiştim ...

Çok özel bi günlük. Direkt oğluma hitabendi.
Ona vereceğim zaten büyüdüğünde.

Şimdi yine başlıyorum :KK36:artık oğluma mı yine yoksa kızıma mııı bakalım :KK36:
Çok hoş düşünmüşsün abla ya harika bi fikir

Hayırlı Akşamlar kızlar :KK25: Bugun hastaneye gittim minnağım bebek görüntüsünü almış çok şükür ikili testi kacırdım maalesef 14+6 yız :KK200::nazar: bi hafta sonra gel üçlü tarama yapalım dedi ama on nasıl pek bilgim yok minicik ayakları vardır yaaa olurum ben ona cnisiyetimiz n belli değil bi hafta sonra söylerim dedi ve ferro sanol verdi bunu biliyorum da kızlar Magosit verdi magnezyum için pek bilgim yok bu hapi kullanan varmı
Ne guzel canım minnagini görmüşsun:KK200: ben görmeyeli sanki bir ay olmus gibi 9 gün olmus ama çok uzun geliyor özledim .En son gittigimde uyyordu uyanmadu , senin minnak nasıldı annesi :emir_bebek: hareketlerini gorebildin mi . Bu arada ferro sanolu ben de kullaniyom kan ilaci , magnezyum u vermedi doktor bana ama duydugum kadarıyla kramplar icin iyi geliyor mus canim

Her gün 5 lerde bir uyaniyom uyutmuyor da minnak belim ağrıyor karnim rahat degil . Esimde öğretmenler günü hediyesi diye hamile yastığı almıştı :KK70:kocaman bide kullansam mi artik . Erken gobegim çıkınca kullanirim diye kaldirmistim . Hergün ayni saatlerde uyaniyom dön o tarafa dön bu tarafa yok uyayamiyom :KK43::KK57:

Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bu saate kadar hastanedeydim çok üzgünüm şuan bebeğime bir şey olmasından korkuyorum bize dua edin lütfen :KK43:
Üzülme bebegin hisseder canım , doktorunun verdiği ilaçları kullan , ayaklarını, kendini sıcak tut ve bol bol su iç . Geçer çabucak inşallah, Allahım bebeğini korusun :dua:

aminnn canım insallah

kendimizi çok paralamamız lazım aslında canım ama dayanamayıp yapıyoruz. Bol bol dinlen toparlarsın
Oyle ama gelene gelme diyemiyorsun malesef toplumumuz biraz anlayissiz misafir gelincede mecbur donup duruyorsun elime gecerse wallahi dinlenmek cok iyi olacak

Dün görüş günümüzdü :) İkili test yaptırdım, sonucu bekliyorum. Ölçümlerim çok şükür iyi çıktı. Cinsiyeti de öğrendik sayılır. Dr önce kız dedi. Sonra göbek kordonu değilmiş o dedi ve %70-80 erkek olduğunu söyledi. Kızım olduğu için gönlüm biraz erkeğe meyilliydi. Eşimle bu sefer de kız olursa seni bir erkek doğurtamadın diye sokakta bırakırım diye şakalaşıyorduk. Aklım hala kızda ama... Kızlar erkeklerden daha tatlı sanki. Allah hayırlı ve sağlık evlat versin de gerisi boş.

KIZLAR bugün yabancı bir makale okudum orda ikili testte freee beta hcg düzeltilmiş değeri ve papp a düzeltilmiş 1in altiysa erkek her ikisi 1in üzeri ise kız olduğu yazıyor ve bu yüzde 90 doğru çıkmış . Biri birin üzeri biri bir altiysa belirsiz mis ikili test yapanlar ve özellikle cinsiyeti belli olanlar bu değerlerini yazabilir mi bakalım doğru mu :)
Benim free hcg 1.09 papp-a 0.71 ama bu degerler mom yazan yerde bakalim yarin ogrenecem insallah cinsiyeti ne cikacak

Ne guzel canım minnagini görmüşsun:KK200: ben görmeyeli sanki bir ay olmus gibi 9 gün olmus ama çok uzun geliyor özledim .En son gittigimde uyyordu uyanmadu , senin minnak nasıldı annesi :emir_bebek: hareketlerini gorebildin mi . Bu arada ferro sanolu ben de kullaniyom kan ilaci , magnezyum u vermedi doktor bana ama duydugum kadarıyla kramplar icin iyi geliyor mus canim
İnsan çok özlüyor doğrusu seni çok iyi anlıyorum canım benim :KK200:evet ya gordum teyzesi :KK68: o miniş ayakları geçmiyor gözümün önünden bi ileri bi geri yapiyodu çok tatlı olmuş enson gittiğimde sadece kalbini göstermişti doktor cinsiyeti söylemedi ama bi hafta sonra gideceğim 3 lu tarama testinde belli olur gel soykim dedi. Muhteşem duygu ya canım ferro sanol yan etkis var mı peki:KK200:

Ben daha öncede atmıştım bir arkadaş için 1.50 ile kızım sağlıklı doğdu yaşım 28 di şimdi 30 yaşına girdim geçen cuma Dr gittiğimde NT.1.4yazmis 2li testi red ettim aynı şeyi yaşayamam bence sıkıntı etme bu bir olasılık ben Dr değiştirdiğinde vana dedi ki biri havaya taş atsa 50 kadın içinden Saba gelme olasılığı nedir demişti sen düşün artık selamlar üzme oğlunu güzel anne

Haklısın canım senin teetinde yüksek riskli çıkmış yapı olarak pinpirikli biriyim zaten bu test üzdü beni ama şu an iyiyim şükür sağlıkla gelsin inşallah meleklerimiz

Benim free hcg 1.09 papp-a 0.71 ama bu degerler mom yazan yerde bakalim yarin ogrenecem insallah cinsiyeti ne cikacak
Senin kız da olabilir erkek de benim de dere hcg 1.02 pappa 0.97 senin durumundayım diğer arkadaşlar pek onemsemediler sonuçlarını yapmadılar ama önceki paylasanlarlara kendim baktım baya tutuyor

Ay kuzum benim allah razı olsun baya vardı o heycan dogruna kadarda bitmez bence inşalalh sende çok çok güzel haberlerle dönersin doktor sordu engelli olsa aldırıcakmısın hayır tabiki dedim é o zaman ikili pek bsy değiştirmiyor dedi içim rahatladı azcık :KK200:

Tabiki orasi öyle bende aldırmam ama yine de yaptırıyoruz işte benim ki de yarın inşallah güzel geçer sağ ol :KK200:

Biliyordum ikili testimin bozuk çıkacağını moralim bozuldu yine cinsiyeti dr kesinn erkek dedi test hakkında cok yorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlendirdi eşim kendi dr gideriz ne derse o nu uygularız canını sıkma felan diyo ama elimde degil :KK43:
Bence ayrıntılı ultrason gir canim canını sikma orada herşey çıkar neden test kötü cıktı söylemedimi dr yaş riskinmi var

İnsan çok özlüyor doğrusu seni çok iyi anlıyorum canım benim :KK200:evet ya gordum teyzesi :KK68: o miniş ayakları geçmiyor gözümün önünden bi ileri bi geri yapiyodu çok tatlı olmuş enson gittiğimde sadece kalbini göstermişti doktor cinsiyeti söylemedi ama bi hafta sonra kgideceğim 3 lu tarama testinde belli olur gel soykim dedi. Muhteşem duygu ya canım ferro sanol yan etkis var mı peki:KK200:
Ne güzel canım :KK200: küçücüktuler simdi ellerini ayaklarini gorebiliyoruz çok şükür:KK68:. Ne güzel o zaman bir hafta sonra yine görebileceksin minnagi .
Bir yan etkisi olmadı ilacin doktorun yada eczacı anlatmıştir nasıl kullanacağını . Doktor sagolsun ilac verip yolluyor hicbirsey anlattığı yok eczadi dedi bana ac karna alacaksin 1-2 saatmi neydi süt ürünlerini tuketmeyeceksin cay , kahve ilacın etkisini emdigi için az kullan yada kullanma dedi . Ben sabah ac karna tiroid ilaci kullaniyorum ama dedim. O zaman ferro sanolu aksam yatarken al dedi o zamanda ac olursun dedi. . Iyi oluyor o zamanlar süt turevleri yada çay yiyip icmedigim icin. Birde ebeye ilaclarimi gostermistim m . Oda ; ferro sanolda da demir , decavit multivaminde de demir var birini sabah alıyorsan diyerini aksam al dedi. Bildiklerim bunlar canım

Back
X