- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
- #13.621
Kızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bu saate kadar hastanedeydim çok üzgünüm şuan bebeğime bir şey olmasından korkuyorum bize dua edin lütfen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O günleri iple çekiyorum ya rabbim sağlıklı bir şekilde kucağımiza almayi nasip etsin hepimizeHem de ne mucizeee .
Bende her seferinde Yaradana nasıl şükredeceğimi şaşırıyorum ...hamdolsun .
Canım hissetme çok kişiden kişiye değişiyor ama 4.ayın dolması ile beraber 16..17.haftalardan en erken hissedilecek haftalar ... 20.haftaya kadar yolu var denir de ... ben oğlumu net olarsk 22.de hissetmiştim mesela.
Çook güzel bi duyguhele artık minikler iyice güçlenip
dışardan da farkedilecek hareketler yapınca .... izlemeyr doyamıyor insan
![]()
Çok hoş düşünmüşsün abla ya harika bi fikirBi tavsiye olarak yazayım ...
Ilk gebeliğimde oğlum için bi günlük tutmuştum ... hislerim ... yaşadıklarım ... tekmeleri ... her ne ise işte o an .. eşimde ara ara yazardı . Bugün gittik seni gördük, şu gr olmuşsun falan diye
Doğumdan sonrada bi müddet devam etmiştim ...
Çok özel bi günlük. Direkt oğluma hitabendi.
Ona vereceğim zaten büyüdüğünde.
Şimdi yine başlıyorumartık oğluma mı yine yoksa kızıma mııı bakalım
![]()
Ne guzel canım minnagini görmüşsunHayırlı Akşamlar kızlarBugun hastaneye gittim minnağım bebek görüntüsünü almış çok şükür ikili testi kacırdım maalesef 14+6 yız
bi hafta sonra gel üçlü tarama yapalım dedi ama on nasıl pek bilgim yok minicik ayakları vardır yaaa olurum ben ona cnisiyetimiz n belli değil bi hafta sonra söylerim dedi ve ferro sanol verdi bunu biliyorum da kızlar Magosit verdi magnezyum için pek bilgim yok bu hapi kullanan varmı
Üzülme bebegin hisseder canım , doktorunun verdiği ilaçları kullan , ayaklarını, kendini sıcak tut ve bol bol su iç . Geçer çabucak inşallah, Allahım bebeğini korusunKızlar idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bu saate kadar hastanedeydim çok üzgünüm şuan bebeğime bir şey olmasından korkuyorum bize dua edin lütfen![]()
Oyle ama gelene gelme diyemiyorsun malesef toplumumuz biraz anlayissiz misafir gelincede mecbur donup duruyorsun elime gecerse wallahi dinlenmek cok iyi olacakaminnn canım insallah
kendimizi çok paralamamız lazım aslında canım ama dayanamayıp yapıyoruz. Bol bol dinlen toparlarsın
Benim free hcg 1.09 papp-a 0.71 ama bu degerler mom yazan yerde bakalim yarin ogrenecem insallah cinsiyeti ne cikacakKIZLAR bugün yabancı bir makale okudum orda ikili testte freee beta hcg düzeltilmiş değeri ve papp a düzeltilmiş 1in altiysa erkek her ikisi 1in üzeri ise kız olduğu yazıyor ve bu yüzde 90 doğru çıkmış . Biri birin üzeri biri bir altiysa belirsiz mis ikili test yapanlar ve özellikle cinsiyeti belli olanlar bu değerlerini yazabilir mi bakalım doğru mu :)
İnsan çok özlüyor doğrusu seni çok iyi anlıyorum canım benimNe guzel canım minnagini görmüşsunben görmeyeli sanki bir ay olmus gibi 9 gün olmus ama çok uzun geliyor özledim .En son gittigimde uyyordu uyanmadu , senin minnak nasıldı annesi
hareketlerini gorebildin mi . Bu arada ferro sanolu ben de kullaniyom kan ilaci , magnezyum u vermedi doktor bana ama duydugum kadarıyla kramplar icin iyi geliyor mus canim
Cümlemizden inşallah.bende sizin gibi korkuyordum yaş 35 çok şükür sonuçlarım iyi çıktı.inşallah herşey çok güzel olacak Allah’ın iZniyle
Ben daha öncede atmıştım bir arkadaş için 1.50 ile kızım sağlıklı doğdu yaşım 28 di şimdi 30 yaşına girdim geçen cuma Dr gittiğimde NT.1.4yazmis 2li testi red ettim aynı şeyi yaşayamam bence sıkıntı etme bu bir olasılık ben Dr değiştirdiğinde vana dedi ki biri havaya taş atsa 50 kadın içinden Saba gelme olasılığı nedir demişti sen düşün artık selamlar üzme oğlunu güzel anne
Senin kız da olabilir erkek de benim de dere hcg 1.02 pappa 0.97 senin durumundayım diğer arkadaşlar pek onemsemediler sonuçlarını yapmadılar ama önceki paylasanlarlara kendim baktım baya tutuyorBenim free hcg 1.09 papp-a 0.71 ama bu degerler mom yazan yerde bakalim yarin ogrenecem insallah cinsiyeti ne cikacak
Ay kuzum benim allah razı olsun baya vardı o heycan dogruna kadarda bitmez bence inşalalh sende çok çok güzel haberlerle dönersin doktor sordu engelli olsa aldırıcakmısın hayır tabiki dedim é o zaman ikili pek bsy değiştirmiyor dedi içim rahatladı azcık![]()
Bence ayrıntılı ultrason gir canim canını sikma orada herşey çıkar neden test kötü cıktı söylemedimi dr yaş riskinmi varBiliyordum ikili testimin bozuk çıkacağını moralim bozuldu yine cinsiyeti dr kesinn erkek dedi test hakkında cok yorum yapmadı perinatoloji uzmanına yönlendirdi eşim kendi dr gideriz ne derse o nu uygularız canını sıkma felan diyo ama elimde degil![]()
İnşallah güzel haberlerle dönüceğini hissediyorum allahin izniyle oylede olucakTabiki orasi öyle bende aldırmam ama yine de yaptırıyoruz işte benim ki de yarın inşallah güzel geçer sağ ol![]()
Ne güzel canımİnsan çok özlüyor doğrusu seni çok iyi anlıyorum canım benimevet ya gordum teyzesi
o miniş ayakları geçmiyor gözümün önünden bi ileri bi geri yapiyodu çok tatlı olmuş enson gittiğimde sadece kalbini göstermişti doktor cinsiyeti söylemedi ama bi hafta sonra kgideceğim 3 lu tarama testinde belli olur gel soykim dedi. Muhteşem duygu ya canım ferro sanol yan etkis var mı peki
![]()