- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #13.801
Doğumdan sonra kullanmayacağızbenım doktorumda 1 yıllık cıkarttı dogumdan sonradamı kullanıcaz baya bi süre acaba ?
Teşekkür ederim :) 3. Pipili bana gelen :) bakalım 3 erkek çocukla ne yapacagimYorumum yarim kalmis masallah ogluna pipisi falan belli kuzucukkk kucuk adam geliyoo saglikla sıhhatle insallah❤nisamelek
Halam kızları çok seviyordu uc oğlu oldu 40 yaşında sirf kız olur ümidiyle tekrar hamile kaldı erkek olunca çok ağladı üzüldü şimdi çok seviyo oğlunu alıştı . Gönül ikisini de istiyor ama nasip . :) Bakalım benim de bu hafta kesinlesir galibaTeşekkür ederim :) 3. Pipili bana gelen :) bakalım 3 erkek çocukla ne yapacagim
Allah gönlüne göre versin inşallah.Halam kızları çok seviyordu uc oğlu oldu 40 yaşında sirf kız olur ümidiyle tekrar hamile kaldı erkek olunca çok ağladı üzüldü şimdi çok seviyo oğlunu alıştı . Gönül ikisini de istiyor ama nasip . :) Bakalım benim de bu hafta kesinlesir galiba
Saol canim benim seninde hayirli ewlat olsunlar insallahSenin de gözün aydın canım
Tesekkurler canim insallahArkadasımda da öyle olmustu, nifty temiz cıktı ama sen içini rahat tut.. güzel sonuclanır merak etme.. 10 günde sonuclandı benimki..
Saol canim darisi sana insallah seninde saglikli bi prenses olsunAy harikamaşallah
Saol canm aynen sen ogrendinmiHayırlı olsun canım, ne güzel cinsiyet haberleri artmaya başladı :)
Amin canım. Oğlu olan kız kızı olan oğlu olsun ister normal ama rabbimın isteği neyse o . Bu da imtihan bence . Sağlık dediğin gibi en önemlisi ne hastalıklar var görüyoruz duyuyoruz çok zor. Rabbim herkesin bebisini korusun inşallah.Allah gönlüne göre versin inşallah.
Aslında bende çok üzüldüm ama kısmet değilmiş Allah sağlık versin önemli olan o :)
benım cınsıyet bellı oldu.
madem erkek sezonu bı tane daha benden
kızım olacakmış,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ
Çok teşekkür ederim :) doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ve 3. Oğlum geliyor muş ekleyebilir sin
Teyzeler biz bir Prensesiz
Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh@Ausencia
ya kızlar ben şuan 14+3 günlüğüm ama maşallah bi iştahım açıldı bi iştahım açıldı anlatamam size acılar ekşiler havada ucuyo böyle giderse doğuma 40 kilo fazlalıkla giricem
Aynısı tıpkısı ben kaç öğün yiyorum artıl sayamadım:) kızımda +33
Bnde cok merakliyim canm ya ilk olucak.hayirlisi olsun insallah❤Kızlarrrr peş peşe geliyo cinsiyetler hepinizin gözü aydın olsun, kocaman maşallah bebitolara
Öğrendim canım,oğlum olacak hayırlısıyla:)Saol canm aynen sen ogrendinmi
Ayy saatler geçmek bilmez o zaman, hadi bakalım ne diyecek cinsiyete ben de merak ediyorum :)Benim kontrol yarın .... tam 1 ay ..21 Kasımda 12+1 de gitmiştim en son ..
Yarın 16+1 ...
içim kıpır kıpır
Insallah canım benim :) tabiki önce sağlık ama gerçekten bir kızım olsun istiyorum, Bu gurbette bana yoldaş , sırdaş olsun .Saol canim darisi sana insallah seninde saglikli bi prenses olsun
Amin canım, çok güzel demişsin, kızı olan oğlu,oğlu olan kızı olsun istiyor ben de dahil ama gerçekten Rabbim en iyisini biliyor , evladın da hayırlısını versin inşallahAmin canım. Oğlu olan kız kızı olan oğlu olsun ister normal ama rabbimın isteği neyse o . Bu da imtihan bence . Sağlık dediğin gibi en önemlisi ne hastalıklar var görüyoruz duyuyoruz çok zor. Rabbim herkesin bebisini korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?