2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim :) 3. Pipili bana gelen :) bakalım 3 erkek çocukla ne yapacagim
Halam kızları çok seviyordu uc oğlu oldu 40 yaşında sirf kız olur ümidiyle tekrar hamile kaldı erkek olunca çok ağladı üzüldü şimdi çok seviyo oğlunu alıştı . Gönül ikisini de istiyor ama nasip . :) Bakalım benim de bu hafta kesinlesir galiba

Allah gönlüne göre versin inşallah.
Aslında bende çok üzüldüm ama kısmet değilmiş Allah sağlık versin önemli olan o :)

Allah gönlüne göre versin inşallah.
Aslında bende çok üzüldüm ama kısmet değilmiş Allah sağlık versin önemli olan o :)
Amin canım. Oğlu olan kız kızı olan oğlu olsun ister normal ama rabbimın isteği neyse o . Bu da imtihan bence . Sağlık dediğin gibi en önemlisi ne hastalıklar var görüyoruz duyuyoruz çok zor. Rabbim herkesin bebisini korusun inşallah.

Haaay maşallah ..sabahtan beri bir gelmedim ... ne güzel kontrollere gidilmiş , cinsiyetler öğrenilmiş ....
Fotolar atılmış

Valla usglerde resmen kızlar kız gibi , erkekler erkek gibi çıkmış

Hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun arkadaşlar , Rabbim her şeyden önce sağlık versin dedik evlatlarımıza ama cinsiyetlerini de merak etmiyor değildik

benım cınsıyet bellı oldu.
madem erkek sezonu bı tane daha benden

kızım olacakmış ,ÇOK ŞÜKÜR BUDA İLK POZUMUZ

Çok teşekkür ederim :) doktora gittim sıkıntı yok dedi. Ve 3. Oğlum geliyor muş ekleyebilir sin

Teyzeler biz bir Prensesiz

Kızlar kontrolden geldim.. oğlumuz oluyor inşalalh @Ausencia

hepsini ekliyorum güzeller tekrar hayırlı olsun.

ha listede olmayan arkadaşlar var hala ..bilgilerini yazarlarsa ekleyeyim

Amin canım, çok güzel demişsin, kızı olan oğlu,oğlu olan kızı olsun istiyor ben de dahil ama gerçekten Rabbim en iyisini biliyor , evladın da hayırlısını versin inşallah

Ausencia listede yokum galiba ama bebeğimi gördüm çok şükür artık beni de listeye ekleyebilirsin, cinsiyeti 6 şubatta öğreneceğiz inşallah, burda geç bakıyorlar garanti olsun diye yaşım 27 , 2. Bebeğim, yurtdışında yaşıyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…