2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu gün kızıma hamileyken gittigim dr gittim testimi gösterdim yaş riskim olduğunu söyledi cvs yada amniyosentezle netleştirirsin testi diyince eşim amniyosentez istedi ocak 17 sinde cagırdı hakkımızda hayırlısı herşey yolunda gider inşallah ha birde bebegimin cinsiyetini sordum biraz inatlaştı göstermemek için minigim ama kız dedi devletteki dr kesin erkek diyince şaşırdık:) kız da benim oğlanda sağlıkla gelsin kuzum

Canım çok iyi anlıyorum seni ama eşinle sürekli kafasına girinceye kadar konuşman çözmen gerekir bu durumu eminim konuşuyorsundur ama erkekler bir söylemeyle anlamıyorlar hem neden evinden kalmıyorsun senin yanına gelsin biri ailenden yada görümce felan insanın kendi evi gibisi yok

Yok ben ne kadar anlatmaya çalışsam da konuşurken bir bakmısım sanki suçlu benim o bana kızıyor. Hem ilk başta kalbimi kırıyor daha sonra da sanki ben onun kini kırmışım gibi bana kızıyor.
Maalesef yanımda kalabilcek kimse yok

Evet reflu ve mide eksimesi olanlarda yemesin dio ben yemeden once okuyayim dedim orda gordum bugun decavit almadim o yuzden yedim.. sende dr sor bol bol ye canim:)

Teşekkür ederim benim de 2 tane küçük yaramazim var fırsat bulursam kullanırım inşallah

Canım amniyosentez riskli değil mi acaba karından su alıyorlar ya

Eşiniz be iş yapıo neden ewinde kalamıodun yargılamak için sormuyorum bnm eşim denizcide o yuzden

Kızlar merhaba ben 14+3 üm yarın özele gidip cinsiyeti öğrenmek istiyoruz eşimle siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz

Geçmiş olsun ben ilk gebeligimde plasenta privera durumunu yaşadım hatta kanama oluyordu çok hastanede yattım hiç kendimi yormadim bir tuvalete gittim bide oturarak yemek yaptım şimdi oğluşum 4 yaşına girecek hiç üzülme rabbim sana da o günleri nasip eder inşallah sağ selamet.

Canım bence eşinle konuş bu böyle olmaz de seni özlüyorum beni anla kaç gün seni bekliyorum de canımın çektiği bir tatlıyı dahi almadın bebeğimle sana kırıldım de alttan alttan konuş sesini yükseltmeden eşinin yaptığı iş çok stresli ve zor o da üzülmüştür sonradan onu da anla yeni evli iseniz alışma süreci vardır ilk yıllar olur böyle ufak tartışmalar sıkma canını ve bebeğini.

Blackbluee1 canm üzüldüm ya kötü olmuş ben eşim bi gün annesigile gidince bile gck oluyorum eşin ne iş yapıyor ki hiç görüşemiyormusuniz. Ama eşinin iktidar olması lazm her akrabanın dediğini yapamaz ki

Off ya ne kadar anlayışsız davranıyor eşin umarım hatasını farkeder en kısa zamanda kendini erkekler geç olgunlaşır üzme canım kendinide bebişinide

Canım amniyosentez riskli değil mi acaba karından su alıyorlar ya

Evet canım 200 kadında 1 düşük riski varmış biz bilemedik eşim kızımdafa amniyosentez yaptıralım demişti fetal dna yaptırmıştık hayırlısı hakkımızda

Yaş riskiniz olduğu için neden yaptırıyoruz aminosentez testinz de diğerleri iyi çıktıysa neden yaptırıp üzülüyorsunuz.yas ilerleyince çıkıyor mutlaka

Aldı tatlıyı sırf almadin demeyim diye.. getirdi masaya çarptı. Bir anlamı kalmadı yami.. şu an konuşmam onunla.

Eşim askeri personel.. bugün kv aradı ankaraya gidelim diye. Bende dedim ki benim bacaklarım şişiyor şu halimle o kadar yol gidemem dedim. Bu da kavga sebebi oldu. Senin yüzünden annemle babama karşı geliyorum diye..

Off ya ne kadar anlayışsız davranıyor eşin umarım hatasını farkeder en kısa zamanda kendini erkekler geç olgunlaşır üzme canım kendinide bebişinide

Şimdi de yastığını almış salonda yatıyor. Sanki ben buna yaptım bunları yarabbim sinir sistemim bozuldu galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…