- 4 Kasım 2017
- 811
- 1.184
- 28
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.421
Çok geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifa versin inşallah içini ferah tut allahım sanada bebişinde sağlık versin onu sana bağışlasın minigini aglama canım benim gecicek inşallah çok zor ama dayan bebişin için o sana sıkı sıkı tutunuyor annesiKizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Canım hamileligini yatarak geçireceksin genelde . Rahim ağzı yetmexligini ceyda duvenci de yaşamış ilk gebeliginde .istersen you tubdan izleyebilirsin . Bol dua et yavrunla konuş umutsuz olmaKizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Biz iyiyiz şimdilik şükür canım, biraz soğuk algınlığı var olur o kadar :) oğluşum oluyorTeşekkür ederim canım siz iyi Misiniz bebiş Nasıl
Hayırlı olsun canım benim göbüşler çıkmaya başladı mıBiz iyiyiz şimdilik şükür canım, biraz soğuk algınlığı var olur o kadar :) oğluşum oluyor
Canım çok geçmiş olsun, Allah'ın izniyle bebeğine hicbisey olmadan kucağına alacaksın inşallah. Dikiş atilsin,önlem alınsın daha iyi canım. Allah'ım sana bağışlasın yavrunuKizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Teşekkür ederim canım, valla benim gobus iki aylıkken çıkmaya başladı. Şimdi de altı aylık gibiyimHayırlı olsun canım benim göbüşler çıkmaya başladı mı
Ne güzel Allah daim etsin mutluluğumuzuTeşekkür ederim canım, valla benim gobus iki aylıkken çıkmaya başladı. Şimdi de altı aylık gibiyimbı yandan da iyi oluyor hamile hamile dolaşıyorum,prenses gibi hissediyorum kendimi :)
Aminnn canım insallah.. nefes darlığı bende de oluyor 9 aylıkken nasıl olacaz bakalımNe güzel Allah daim etsin mutluluğumuzu
Benim de önden önden gidiyor biraz kan seviyem düştü oda nefes darlığı yaptı görüntü altı aylık nefes dokuz ay
Canim bugun Okurken tesaduf gördüm greyfurt preklampsiye iyi geldigini yaziyodu.. aklima geldin bi arastir istersencanım daha 6. haftada görülüyor seninki nasıl gözükmedi anlamadım.. Yurtdışında flan mısın ultrasona sokmuyorlar ya orda
Allah yardimciniz olsun. Insallah Hersey guzel olur.Ona sigindim zaten artik elimden hicbirsey gelmiyor Rabbim yardim etsin insallah senin sorun plasentami rahim agzi yetmezligimi ben suan ikisiylede sawasiyorum
Sag salim alicaksin insallah yavrunu.. dualarimiz seninleKizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Canim bugun Okurken tesaduf gördüm greyfurt preklampsiye iyi geldigini yaziyodu.. aklima geldin bi arastir istersen
Canım çok geçmiş olsun sen güçlü ol olkş bebişinde guçlu olsun dualarımız seninle rabbimin izniyle sağ salim alıcaksın inş meleğini kucağınaKizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Ona sigindim zaten artik elimden hicbirsey gelmiyor Rabbim yardim etsin insallah senin sorun plasentami rahim agzi yetmezligimi ben suan ikisiylede sawasiyorum
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm dejavu yaşadım aynı haftalarda aynı şeyi yaşamışız araştırmaya gönderdiler mi bebeği? Genelde ilk bebekleri araştırmak istemiyorlar Allah tekrar nasip etsin inşallah korkularını çok iyi anlıyorum aspirin başlamanı tavsiye ederim genelde kan dolaşımı ile ilgili sıkıntılar bebeğin kalbinin durmasına neden olur aspirin de kanı sulandırır. Allah sabır versin cennette şefaatçi eylesin. Yine de canını sıkmamaya çalış ki yumurtlama düzenin etkilenmesin ve inşallah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
yalnız alınan kilo sadece bebekle orantılı değil ki ... hani mantık şu değil , bebek 70 gr .. sende de 70 gr artı olmalı :)
bir kere kan hacmimiz artıyor inanılmaz ölçüde .
rahim büyüyor , onun ağırlığı da değişiyor .... bebek ve plesanta ... ilerleyen zamanlarda suyu ... ayrıca yağ hücrelerimizde artıyor ...
ha bi de göğüsler , o inanılmaz sızılar en az yarım kg kadar artı demek :)))
Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?