- 8 Eylül 2016
- 107
- 121
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.481
İzledim canim biliyorum operasyon basarili gecsin insallah yatmaya raziyim doguma kadar Rabbim bana simsiki tutunan minigime kiymasin insallah
Amin canim insallah artik dusunmekten korkuyorum Rabbim bagislasin insallahRabbim yardımcın olsun inş tutuncak annesine stres yapma bugunler geçicek inş ilerde kucagında bebeginle yasıcagn guzel gunleri duşun hep pozitif ol rabbim yar ve yardımcın olsun
Ebru çelik cnm doçent perinatolog tavsiye üzerine gitmiştim gerçekten çok memnun kaldım 21 haftada da ona gidicem detaylı için kismetseBen cok arastirmistim memnun musun? Hangi hoca bakti canim
Aynen öyle ben nasıl olduğunu anlamadan 3 kg alıverdim ve yemek düzenimde hiç bir değişiklik olmamasına rağmen.zaten göğüsler 5. Haftada bi büyüdüler en az 1 kilo:))yalnız alınan kilo sadece bebekle orantılı değil ki ... hani mantık şu değil , bebek 70 gr .. sende de 70 gr artı olmalı :)
bir kere kan hacmimiz artıyor inanılmaz ölçüde .
rahim büyüyor , onun ağırlığı da değişiyor .... bebek ve plesanta ... ilerleyen zamanlarda suyu ... ayrıca yağ hücrelerimizde artıyor ...
ha bi de göğüsler , o inanılmaz sızılar en az yarım kg kadar artı demek :)))
Geçmiş olsun cnm allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Hepimiz ona emanetiz bol dua edelim inş....Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Ailesinin evi uzaksa uzun kalabilir belki diye sordum yakınsa pek kalmıyor llar doğru ama bi hafta kalinabilir en azindanMalesef oyle olmuo herkes kendi ewini istio gelende 2 3 gun durup gidio
Bin kere aminnnnİzledim canim biliyorum operasyon basarili gecsin insallah yatmaya raziyim doguma kadar Rabbim bana simsiki tutunan minigime kiymasin insallah
Kıyamam ya :/ bence geçici bir durumdur ... keşke çocuklar hiç hasta olmasaBu sefer miniğime değil, oğluşuma uyandım hasta olunca dünya duruyo bizim için acayip mızmızlanıyo bi de üstüne kabız olmuş ağlama krizleriyle bu saatte onu çözmeye çalıştık. Yavrum biraz rahatladı da uyudu ilk kez altına kaçırmış çok üzüldüm ona da inşallah devam ettirmez :/
Amin canim benimZaten yawrumun suan su halde halen benimle olmasi mucize diyorum ya kucagima alirsam eger demekki bu hayatta imkansiz diye birsey yok saol canm dualarinizi eksik etmeyin nolur su operasyon basarili gecsin doguma kadar yatmaya raziyim Rabbim hayirlisiyla yawrumu bana bagislasin
Allah mutlulugunuzu daim etsin hiç sorma canim kafayı yedirtecekAllah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum eşlerimizi Allah ıslah etsin inşallah benim hiç tahammülüm yok ufacık ağız dalaşında söylerim sanma ki seni bırakamam öyle bir bırakırım ki 30 çocuğum olsa yinede seni gözden cıkarırım diye:) benim 2 evliliğim ilk evliligimden tahammülsüzleştim eşim çok şükür iyi bir baba iyi bir eş ama bazen beni delirtiyo:)
İyi yaptınız bebek kadar güzel bişey yok. Bizimki 2 yaşına geliyor yaramaz oldu çok nasıl akşam sabah oluyo anlamıyoruz :))afoommmmmmmmsağolasın canım ya .. enişte ile ani bi atak yaptık 40 gelmeden eveeet Yusuf 8 yaşında oldu ve en çok o istiyordu ....
senin paşa da büyümüştür
Bu bebeğe ne kadar önem verdiğini anladim yazdıklarından insalhh bebeğin senin olucak merak etme.korkma çünkü bu dikisi attırıp rahatlıkla taşıyıp doğuran varZaten yawrumun suan su halde halen benimle olmasi mucize diyorum ya kucagima alirsam eger demekki bu hayatta imkansiz diye birsey yok saol canm dualarinizi eksik etmeyin nolur su operasyon basarili gecsin doguma kadar yatmaya raziyim Rabbim hayirlisiyla yawrumu bana bagislasin
ah keşkeeKıyamam ya :/ bence geçici bir durumdur ... keşke çocuklar hiç hasta olmasa
Gecmiş olsun canım bu su azalma olayı bu kadar erken haftalarda nasıl başlıyor şaşırıyorum bi kaç kişiden daha duydum inşallah bir sıkıntı çıkmazHerkese günaydın İnş hepimiz sağlıkla kulaklarımıza alırız yavrularımızı . ben de dün kontrole gittim suyum az benimde bebeğin hareket alanı çok az dedi.yavrum sıkışmış. ama gelişimi normal.hiç böyle birseyle karşılaşan oldu mu
Ebru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canimEbru çelik cnm doçent perinatolog tavsiye üzerine gitmiştim gerçekten çok memnun kaldım 21 haftada da ona gidicem detaylı için kismetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?