2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İzledim canim biliyorum operasyon basarili gecsin insallah yatmaya raziyim doguma kadar Rabbim bana simsiki tutunan minigime kiymasin insallah

Rabbim yardımcın olsun inş tutuncak annesine stres yapma bugunler geçicek inş ilerde kucagında bebeginle yasıcagn guzel gunleri duşun hep pozitif ol rabbim yar ve yardımcın olsun

Blackbluee1 kocan da bi alem hee gelmişin bir haftalığına karın yolunu gözlüyor ilgilensene doğru düzgün şu hısım akrabanın zırt pırt çağırması da ayrı tuhaf bırakın millet ailesine alışsın vakit geçirsin yaa sinir geldi bana yine

Hatasını anlar elbet canım sen sıkma canını

Bu sefer miniğime değil, oğluşuma uyandım hasta olunca dünya duruyo bizim için acayip mızmızlanıyo bi de üstüne kabız olmuş ağlama krizleriyle bu saatte onu çözmeye çalıştık. Yavrum biraz rahatladı da uyudu ilk kez altına kaçırmış çok üzüldüm ona da inşallah devam ettirmez :/

Rabbim yardımcın olsun inş tutuncak annesine stres yapma bugunler geçicek inş ilerde kucagında bebeginle yasıcagn guzel gunleri duşun hep pozitif ol rabbim yar ve yardımcın olsun
Amin canim insallah artik dusunmekten korkuyorum Rabbim bagislasin insallah

Aynen öyle ben nasıl olduğunu anlamadan 3 kg alıverdim ve yemek düzenimde hiç bir değişiklik olmamasına rağmen.zaten göğüsler 5. Haftada bi büyüdüler en az 1 kilo:))

Geçmiş olsun cnm allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Hepimiz ona emanetiz bol dua edelim inş....

Kıyamam ya :/ bence geçici bir durumdur ... keşke çocuklar hiç hasta olmasa

Amin canim benim

Allah mutlulugunuzu daim etsin hiç sorma canim kafayı yedirtecek

Günaydın güzel anneler
Valla Blackbluee1 ve Zermina nın mesajlarına kederlendim.. Bir tane de bende var Allah yokluklarını göstermesin.. Benimde eşim askeri personel.. Tabi o görevde değil başka şehirde iş yeri.. Bazen ard arda gelir bazen de 2-3 hafta gelemez.. Allahtan çalışıyorum da anamlara git lafı olmuyor.. Hoş, o görevde olsa ve çalışmasam kendi aileme giderim.. Allah eşlerimize; akıl, fikir, vicdan, merhamet versin inşallah.. Yıllarca analarını zorlarlar evlenince kıymete biner anaları.. Sayemizde analarına bağlanırlar, ne güzel işte, bizim daha çok kıymetimizi bilmeliler.. Bizde anne olacağız, inşallah güzel kayınvalide oluruz..
Arada bir 1,5 gün gördüğüm kocacığıma dedim ki; "kız evlatta anne çirkinleşir, erkek bebek olacaksa güzellik gelirmiş, sence ne olacak bebeğimiz?".. Yooo, sen aynısın dedi.. ya insan evladı demek güzel bir çift söz duymak istiyoruz, desene.. Demez.. O 1,5 gün bacıları, anası sırası ile ararlar.. Bir baş başa bırakmazlar.. Bir görümcem var ne kürtaj da aradı, mesaj attı, ne hamileliğimde hayırlı olsun dedi.. Sordum bunu.. Biz ona hamileliğini dedik mi dedi.. Ya üç kız kardeş sürekli irtibatta zaten, haberi yokmuymuş? Neyse bebeğin ultrason görüntüsünü yolladı.. Hâlâ ses yok.. Ağzımı açsam, onun kalbini bilmiyorsun, onda kötülük yoktan başlıyor.. Yani bunların hepsi aynı.. Bakalım bizde onların hamilelik haberini alırız elbet..
Amannn işte, hepsi aynı.. Önemli olan bizim ayaklarımızın üzerinde durmamız, kimseye muhtaç olmadan.. Kendime de çocuğuma da bakacak gücüm var hamdolsun.. Gerisini kendi düşünsün..

Herkese günaydın İnş hepimiz sağlıkla kulaklarımıza alırız yavrularımızı . ben de dün kontrole gittim suyum az benimde bebeğin hareket alanı çok az dedi.yavrum sıkışmış. ama gelişimi normal.hiç böyle birseyle karşılaşan oldu mu

afoommmmmmmm sağolasın canım ya .. enişte ile ani bi atak yaptık 40 gelmeden eveeet Yusuf 8 yaşında oldu ve en çok o istiyordu ....

senin paşa da büyümüştür
İyi yaptınız bebek kadar güzel bişey yok. Bizimki 2 yaşına geliyor yaramaz oldu çok nasıl akşam sabah oluyo anlamıyoruz :))

Bu bebeğe ne kadar önem verdiğini anladim yazdıklarından insalhh bebeğin senin olucak merak etme.korkma çünkü bu dikisi attırıp rahatlıkla taşıyıp doğuran var

Gecmiş olsun canım bu su azalma olayı bu kadar erken haftalarda nasıl başlıyor şaşırıyorum bi kaç kişiden daha duydum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Ben ikili testimi özelde de yaptırdım devlette de özelde yapılandan yaş riskini çıktı 35 yaş üstü tüm kimlikle ama diğer sonuçlar iyi.doktora gittim yaşı düzelttim yaptırdım halbuki ilk alınırken labaratuardaki hemşireye demiştim kimlik yaşım yanlış diye düzeltilerek baktı yolladı labaratuardaki yaş riskinde çok şükür düzgün geldi normal.simdide çarşamba devlet hastanesindeki sonucuna baktırmak gidip orda ne çıkmış bakalım.
Diğerleri iyi çıkıp yasda risk çıkınca sıkıntı olurmu ki bayanlar 35 yaş ve üstü olunca

Ebru çelik cnm doçent perinatolog tavsiye üzerine gitmiştim gerçekten çok memnun kaldım 21 haftada da ona gidicem detaylı için kismetse
Ebru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…