- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.461
Enteresan bu erkeklerŞimdi de yastığını almış salonda yatıyor. Sanki ben buna yaptım bunları yarabbimsinir sistemim bozuldu galiba..
Ay aman amacı suc bastırmak güya salonda uyuya kalıcak bende kiyamicam kalk yatağına diycem.. her zaman böyle yaptım çünkü alıştıEnteresan bu erkekler
Hamileyken erkekler kadınlardan daha gergin oluyor .halbuki bizim ne çektiğinizi bilseler bir dk karınlarında bir Taşkale bir doğum yapsalar da görsek bir onlari
Bu erkeklerin kafası değişik çalışıyor cidden. 1 haftalığına gelmişsin. Bebeğin olacak ,karınla zaman geçirip mutlu etsene. Canım yarın uyanınca hicbisey olmamış gibi günaydın de, o konuyu şimdilik açmadan normal sohbet etmeye çalış. Zaten bi hafta sonra gidecek, sen öyle yapınca belki pişman olur o da daha dikkatli davranır. Hatta yarın da canın bişey istesin, şu olsa da yesem nasıl canım çekiyor falan de. Bı de öyle dene bakalım. Sen biseyler dedikçe suç bastırmak için üste çıkmaya çalışıyor anlaşılan. Ha baktın o uzatıyor o zaman karşına al konuş,neden uzatıyorsun? Amacın ne diyerek. Ben seni özlüyorum yanımda seni istiyorum falan filan işte :) Çocuk gibiler erkekler. Şimdiden çocuğuna alıştırma yapıyor gibi düşün. Çocuk avutacan bı de kocani :)Kızlar akşam akşam çok yorgundum eve gelince pijamalrimi giydim söyle uzanır tv izlerim diyodum ki eşimin dayısı aradı buraya gelin diye saat 9 da ne alaka. Zaten eşim 1 haftalığına geldi geldiğinden beri hep ordayız evler yakın..ben gitmiyorum yorgunum dedim. O dedi gidelim yarim saat durur geliriz diye kiyamadim gittik sonra aklıma tiramisu düştü saat 10. Dedim ki kalkalım da bur da bi tane pastane var kapanmadan oraya gidelim canım bişey istedi dedim.
Oda oturdu iki saat tavla oynadı dayisiyla. Çıkınca da ben sana kalkalım postaneye gidelim demedim mi sen neden böyle yapiyosun dedim saat 11 artık gitsekte kapalıdır dedimm. Hem gidiyo hem bana bagriyo hem gidiyo hem bagriyo arabada. Ağlattı beni pastanenin önüne gelince de ne alınacak diyo. Alsan da yemem artık dedim. Birbirimize girdik. 1 haftalık izinde hep başkaları sayesinde hergun tartışıyoruz. Biktim artik. Eşim yokken evimde kalmıyorum kv de kalıyorum evimin tadını çıkaramıyorum. Bıktım bu hayatı yaşamaktan. Dun doğum günümdü. Bütün gün mal gibi evde dayısı karısı eşim ve ben bekledik. Akşamda bi pasta kestik. Zoruma gidiyor gerçekten 1 hafta boyle bitti birbirimize doyamıyoruz bile. Esim de demiyor ki hamile bu kadin diye kafayi yicem sonunda bu hayatı yaşarken
Merhaba canım,ben 14+3de öğrendim :) ama bazı bebekler gostermiyor. İnşallah öğrenirsiniz,Allah gönlündekini versinKızlar merhaba ben 14+3 üm yarın özele gidip cinsiyeti öğrenmek istiyoruz eşimle siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz
Canim üzülme dularimiz seninle ,Kizlar dualariniza ihtiyacim war hastaneye yatisimi yaptilar yarin olmazsa en gec pazar gunu rahim agzina dikis atilacak we birde plasenta rahim agzina cok yakinmis suan onun riskide eklendi aglamaktan bi hal oldum ama yapacak birsey yok dualarinizi eksik etmeyin nolur eger yawrumu sag salim kucagima alirsam demekki Rabbimin mucizesidir hergun birsey cikiyor
Yaş riskiniz olduğu için neden yaptırıyoruz aminosentez testinz de diğerleri iyi çıktıysa neden yaptırıp üzülüyorsunuz.yas ilerleyince çıkıyor mutlaka
Canım seni iyi anlıyorum vala aznoncede biz birbirimize girdik tartışma falan iyice sıkıldım bu durumdan sorumsuz olması umursamaz vurdum duymaz bi eşe sahibim az önce dedim keşke senle evlenmeseydim diye kapıyı kapattım yatağıma geçtim ama göğüs kafesim doldu resmen çok değişik sanki nefeim kesilicek gibi bıktım artık onun sürekli degisik huylarindan2Kızlar akşam akşam çok yorgundum eve gelince pijamalrimi giydim söyle uzanır tv izlerim diyodum ki eşimin dayısı aradı buraya gelin diye saat 9 da ne alaka. Zaten eşim 1 haftalığına geldi geldiğinden beri hep ordayız evler yakın..ben gitmiyorum yorgunum dedim. O dedi gidelim yarim saat durur geliriz diye kiyamadim gittik sonra aklıma tiramisu düştü saat 10. Dedim ki kalkalım da bur da bi tane pastane var kapanmadan oraya gidelim canım bişey istedi dedim.
Oda oturdu iki saat tavla oynadı dayisiyla. Çıkınca da ben sana kalkalım postaneye gidelim demedim mi sen neden böyle yapiyosun dedim saat 11 artık gitsekte kapalıdır dedimm. Hem gidiyo hem bana bagriyo hem gidiyo hem bagriyo arabada. Ağlattı beni pastanenin önüne gelince de ne alınacak diyo. Alsan da yemem artık dedim. Birbirimize girdik. 1 haftalık izinde hep başkaları sayesinde hergun tartışıyoruz. Biktim artik. Eşim yokken evimde kalmıyorum kv de kalıyorum evimin tadını çıkaramıyorum. Bıktım bu hayatı yaşamaktan. Dun doğum günümdü. Bütün gün mal gibi evde dayısı karısı eşim ve ben bekledik. Akşamda bi pasta kestik. Zoruma gidiyor gerçekten 1 hafta boyle bitti birbirimize doyamıyoruz bile. Esim de demiyor ki hamile bu kadin diye kafayi yicem sonunda bu hayatı yaşarken
Canım seni iyi anlıyorum vala aznoncede biz birbirimize girdik tartışma falan iyice sıkıldım bu durumdan sorumsuz olması umursamaz vurdum duymaz bi eşe sahibim az önce dedim keşke senle evlenmeseydim diye kapıyı kapattım yatağıma geçtim ama göğüs kafesim doldu resmen çok değişik sanki nefeim kesilicek gibi bıktım artık onun sürekli degisik huylarindan2
Eşim askeri personel canım. Evde tek kalmama razı olmuyor..
Zaten yawrumun suan su halde halen benimle olmasi mucize diyorum ya kucagima alirsam eger demekki bu hayatta imkansiz diye birsey yok saol canm dualarinizi eksik etmeyin nolur su operasyon basarili gecsin doguma kadar yatmaya raziyim Rabbim hayirlisiyla yawrumu bana bagislasinÇok geçmiş olsun canım rabbim bi an önce şifa versin inşallah içini ferah tut allahım sanada bebişinde sağlık versin onu sana bağışlasın minigini aglama canım benim gecicek inşallah çok zor ama dayan bebişin için o sana sıkı sıkı tutunuyor annesi
İzledim canim biliyorum operasyon basarili gecsin insallah yatmaya raziyim doguma kadar Rabbim bana simsiki tutunan minigime kiymasin insallahCanım hamileligini yatarak geçireceksin genelde . Rahim ağzı yetmexligini ceyda duvenci de yaşamış ilk gebeliginde .istersen you tubdan izleyebilirsin . Bol dua et yavrunla konuş umutsuz olma
Amin insallahhAllah yardimciniz olsun. Insallah Hersey guzel olur.
Canm biraz duruma göre hareket et biraz da dediğini yaptr ama erkeğe her zaman atarli olamıyor insan . Canın bişey istiyorsa direk şöyle herkesin içinde seni bekletmesine izin verme onun da telefonuna gebelik takibi indir o da denk geldikçe bakar bilgi sahibi olur anneliğin ne olduğunu hamilelikte neler oluyor anlar . Benim eşim kendisi indirmişti hatta bakıp o bana söylüyor . Ama hamilesin die de ona gereğinden fazla yüklenmeEşim askeri personel.. bugün kv aradı ankaraya gidelim diye. Bende dedim ki benim bacaklarım şişiyor şu halimle o kadar yol gidemem dedim. Bu da kavga sebebi oldu. Senin yüzünden annemle babama karşı geliyorum diye..
Benim sadece plasenta previa deil canim rahim agzi yetmezligi war dikis atilacak ikisi birden olunca isin icinden cikamiyorum Rabbim korusun insallah baskada bisey yapamiyorumGeçmiş olsun ben ilk gebeligimde plasenta privera durumunu yaşadım hatta kanama oluyordu çok hastanede yattım hiç kendimi yormadim bir tuvalete gittim bide oturarak yemek yaptım şimdi oğluşum 4 yaşına girecek hiç üzülme rabbim sana da o günleri nasip eder inşallah sağ selamet.
Canım bence eşinle konuş bu böyle olmaz de seni özlüyorum beni anla kaç gün seni bekliyorum de canımın çektiği bir tatlıyı dahi almadın bebeğimle sana kırıldım de alttan alttan konuş sesini yükseltmeden eşinin yaptığı iş çok stresli ve zor o da üzülmüştür sonradan onu da anla yeni evli iseniz alışma süreci vardır ilk yıllar olur böyle ufak tartışmalar sıkma canını ve bebeğini.
Aminn canim Allah razi olsunCanim üzülme dularimiz seninle ,bebekin sana tutacak sıkıca , sağ salim operasyondan cikacaksiniz insallah. Allah yardımcınız olsun
İnsallah canim insallah Rabbim sag salim yawrularimiza kawustursun hepimiziO
Allah yardımcınız olsun canım inşallah herşey yolunda gider kalan sürede yavruna sağlıkla kavuşmuşsun
İnsallah canim Rabbim dualarinizi kabul etsin insallahSag salim alicaksin insallah yavrunu.. dualarimiz seninle
Amin canm amin insallahRabbim bu dönemleri sorunsuz sağlıkla atlatmayı nasip etsin ikinize de inşallah canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?