- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.501
Ucustan once iğneni ve ilacini al canim iyi ucuslarIyi geceler kızlar, yarın sabah Allah'ın izniyle Türkiye ye uçacağız , bir yandan çok mutlu , bir yandan da biraz tedirginim uçak yorgunluk vs olacak. Bebeklerimiz Allah'a emanet, Siz de. :) fırsat buldukça bakarım sayfaya. Allah'a emanet olun.
Kubra sen nerelisin canimEşiniz be iş yapıo neden ewinde kalamıodun yargılamak için sormuyorum bnm eşim denizcide o yuzden
Gecmiş olsun canım bu su azalma olayı bu kadar erken haftalarda nasıl başlıyor şaşırıyorum bi kaç kişiden daha duydum inşallah bir sıkıntı çıkmaz
Günaydın güzel anneler uzun zamandır yazamadım bebegimizin cinsiyetini dün öğrendik, oğluma kız kardeş geliyor kismetse paylaşmak istedim. Hepinize sağlıklı hayırlı günler olsun... @Ausencia
Kubra sen nerelisin canim
Ne iğnesi ? Ben ilaç iğne falan kullanmıyorum. Allah'a emanet bakalım, doktorum uçuşun sıkıntı olmayacağını söyledi , hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin AllahUcustan once iğneni ve ilacini al canim iyi ucuslar
Canım geçmiş olsun.. Bende günde 2 bardak su anca içiyorum.. Bende bu durumdan korkuyorum.. Doktoruma sormak aklıma da gelmedi.. Hoş içmediğimi söylüyorum ama o bebekle ilgili birşey söylemedi.. Sen kaç bardak su içiyorsun?Şimdilik yeterli ama artarsa daha iyi olur diyor İnş sıkıntı olmaz havuç suyu iyi gelirmiş deneyecem çok sağol canım
Blackbluee1 kocan da bi alem hee gelmişin bir haftalığına karın yolunu gözlüyor ilgilensene doğru düzgün şu hısım akrabanın zırt pırt çağırması da ayrı tuhaf bırakın millet ailesine alışsın vakit geçirsin yaa sinir geldi bana yine
Hatasını anlar elbet canım sen sıkma canını
Canm biraz duruma göre hareket et biraz da dediğini yaptr ama erkeğe her zaman atarli olamıyor insan . Canın bişey istiyorsa direk şöyle herkesin içinde seni bekletmesine izin verme onun da telefonuna gebelik takibi indir o da denk geldikçe bakar bilgi sahibi olur anneliğin ne olduğunu hamilelikte neler oluyor anlar . Benim eşim kendisi indirmişti hatta bakıp o bana söylüyor . Ama hamilesin die de ona gereğinden fazla yüklenme
Bu erkeklerin kafası değişik çalışıyor cidden. 1 haftalığına gelmişsin. Bebeğin olacak ,karınla zaman geçirip mutlu etsene. Canım yarın uyanınca hicbisey olmamış gibi günaydın de, o konuyu şimdilik açmadan normal sohbet etmeye çalış. Zaten bi hafta sonra gidecek, sen öyle yapınca belki pişman olur o da daha dikkatli davranır. Hatta yarın da canın bişey istesin, şu olsa da yesem nasıl canım çekiyor falan de. Bı de öyle dene bakalım. Sen biseyler dedikçe suç bastırmak için üste çıkmaya çalışıyor anlaşılan. Ha baktın o uzatıyor o zaman karşına al konuş,neden uzatıyorsun? Amacın ne diyerek. Ben seni özlüyorum yanımda seni istiyorum falan filan işte :) Çocuk gibiler erkekler. Şimdiden çocuğuna alıştırma yapıyor gibi düşün. Çocuk avutacan bı de kocani :)
Ya rabbim saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin inslh.canim cinsoyet icin erken degil mi ya bende kararsiz kaldim gitsem mi gotmesemmi daha 13 haftaliksin nasil kesin konusuyolarBu gün kızıma hamileyken gittigim dr gittim testimi gösterdim yaş riskim olduğunu söyledi cvs yada amniyosentezle netleştirirsin testi diyince eşim amniyosentez istedi ocak 17 sinde cagırdı hakkımızda hayırlısı herşey yolunda gider inşallah ha birde bebegimin cinsiyetini sordum biraz inatlaştı göstermemek için minigim ama kız dedi devletteki dr kesin erkek diyince şaşırdık:) kız da benim oğlanda sağlıkla gelsin kuzum
Ne kadarlık evlisinizYok canım öyle ilgi alaka bunda nerde..
Benim birşey yaptığım yok sadece vakit geçirmek istediğin için oluyor bunlar..
Ama yapacak bişey yok alıştım artık. Varken de yok. Yokken zaten yok olmasına
Canim inan okuyunca benim ilk zamanlarim geldi aklima senin bu anlattiklarinin kac katini yasadim beni hep ikinci plana atardi hamileymisim hiv umrunda degildi bayramda beni birakip ailesine gitti 6 aylik hamileydim tek kaldim ve daha neler neler ama simdi bebegimiz var o adamdan eser kalmadi cok degisiyorlar simdi eve kosa kosa gelir bir dedigimi iki etmez.yani bosuna sabrini tuketme bunlar gececek o bebegi kucagina bi alsin senin yasadigin zorlugu bi gorsun o zmaan bambaska olacakKızlar akşam akşam çok yorgundum eve gelince pijamalrimi giydim söyle uzanır tv izlerim diyodum ki eşimin dayısı aradı buraya gelin diye saat 9 da ne alaka. Zaten eşim 1 haftalığına geldi geldiğinden beri hep ordayız evler yakın..ben gitmiyorum yorgunum dedim. O dedi gidelim yarim saat durur geliriz diye kiyamadim gittik sonra aklıma tiramisu düştü saat 10. Dedim ki kalkalım da bur da bi tane pastane var kapanmadan oraya gidelim canım bişey istedi dedim.
Oda oturdu iki saat tavla oynadı dayisiyla. Çıkınca da ben sana kalkalım postaneye gidelim demedim mi sen neden böyle yapiyosun dedim saat 11 artık gitsekte kapalıdır dedimm. Hem gidiyo hem bana bagriyo hem gidiyo hem bagriyo arabada. Ağlattı beni pastanenin önüne gelince de ne alınacak diyo. Alsan da yemem artık dedim. Birbirimize girdik. 1 haftalık izinde hep başkaları sayesinde hergun tartışıyoruz. Biktim artik. Eşim yokken evimde kalmıyorum kv de kalıyorum evimin tadını çıkaramıyorum. Bıktım bu hayatı yaşamaktan. Dun doğum günümdü. Bütün gün mal gibi evde dayısı karısı eşim ve ben bekledik. Akşamda bi pasta kestik. Zoruma gidiyor gerçekten 1 hafta boyle bitti birbirimize doyamıyoruz bile. Esim de demiyor ki hamile bu kadin diye kafayi yicem sonunda bu hayatı yaşarken
Canim inan okuyunca benim ilk zamanlarim geldi aklima senin bu anlattiklarinin kac katini yasadim beni hep ikinci plana atardi hamileymisim hiv umrunda degildi bayramda beni birakip ailesine gitti 6 aylik hamileydim tek kaldim ve daha neler neler ama simdi bebegimiz var o adamdan eser kalmadi cok degisiyorlar simdi eve kosa kosa gelir bir dedigimi iki etmez.yani bosuna sabrini tuketme bunlar gececek o bebegi kucagina bi alsin senin yasadigin zorlugu bi gorsun o zmaan bambaska olacak
Bide yeni evlilerde oluyo böyle alışana kadar bağlanana kadar aileden hemen ayrılamıyorlar bakıyorlar bi süre sonra eş herseymis o zaman simsiki sariliyorlar yuvalarina ailelerine bi mesafe koyuyorlar ama bu zaman alıyor kimine 1 sene kimine 3-5 sene . Ben 1 senelik evliyim olmadi bebegim tam 1 sene olmuş ben hamile kalmsm 1 sene bana çok zor geçmişti elhamdülillah şimdi çok sukur halimize biraz sabır işi bunlarYok canım öyle ilgi alaka bunda nerde..
Benim birşey yaptığım yok sadece vakit geçirmek istediğin için oluyor bunlar..
Ama yapacak bişey yok alıştım artık. Varken de yok. Yokken zaten yok olmasına
Canim inan okuyunca benim ilk zamanlarim geldi aklima senin bu anlattiklarinin kac katini yasadim beni hep ikinci plana atardi hamileymisim hiv umrunda degildi bayramda beni birakip ailesine gitti 6 aylik hamileydim tek kaldim ve daha neler neler ama simdi bebegimiz var o adamdan eser kalmadi cok degisiyorlar simdi eve kosa kosa gelir bir dedigimi iki etmez.yani bosuna sabrini tuketme bunlar gececek o bebegi kucagina bi alsin senin yasadigin zorlugu bi gorsun o zmaan bambaska olacak
Nasıl sabah kalkmışım, yok? Yok mu şimdi evde? Bir not, bir mesaj, haber vermedi mi?Gece uyuyakalmışım canım gece donmuşum o yatıyordu. Yanina gittim mecburen buz gibiydim gittim sokuldum. Azcık ısındım sonra döndü arkaini sabahta erkenden kalkıp gitmiş.. Sanki ortada çok vahim bi durum var..
Aynen ogle bide biz kadinlar cok beklenti icine giriyoruz dogal olarak hamilelik demek duygusallik demek erkekler de bi garip anlamak istemiyolar sanki iste sonra da boyle oluyorBide yeni evlilerde oluyo böyle alışana kadar bağlanana kadar aileden hemen ayrılamıyorlar bakıyorlar bi süre sonra eş herseymis o zaman simsiki sariliyorlar yuvalarina ailelerine bi mesafe koyuyorlar ama bu zaman alıyor kimine 1 sene kimine 3-5 sene . Ben 1 senelik evliyim olmadi bebegim tam 1 sene olmuş ben hamile kalmsm 1 sene bana çok zor geçmişti elhamdülillah şimdi çok sukur halimize biraz sabır işi bunlar
Yo geldi kahvaltı hazırdım bir güzel yedi..Nasıl sabah kalkmışım, yok? Yok mu şimdi evde? Bir not, bir mesaj, haber vermedi mi?
Canım plasenta Yukari çıkabiliyor ağır iş yapma yürüme, bol bol ya şafi çek Allahım izni ile birşey çıktı olmaz üzme kendini hep Dr kontrol u altında olursun zatenBenim sadece plasenta previa deil canim rahim agzi yetmezligi war dikis atilacak ikisi birden olunca isin icinden cikamiyorum Rabbim korusun insallah baskada bisey yapamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?