2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ucustan once iğneni ve ilacini al canim iyi ucuslar

Şimdilik yeterli ama artarsa daha iyi olur diyor İnş sıkıntı olmaz havuç suyu iyi gelirmiş deneyecem çok sağol canım
Canım geçmiş olsun.. Bende günde 2 bardak su anca içiyorum.. Bende bu durumdan korkuyorum.. Doktoruma sormak aklıma da gelmedi.. Hoş içmediğimi söylüyorum ama o bebekle ilgili birşey söylemedi.. Sen kaç bardak su içiyorsun?

Gerçekten öyle canım çok sıkkın

Yok canım öyle ilgi alaka bunda nerde..
Benim birşey yaptığım yok sadece vakit geçirmek istediğin için oluyor bunlar..
Ama yapacak bişey yok alıştım artık. Varken de yok. Yokken zaten yok olmasına

Gece uyuyakalmışım canım gece donmuşum o yatıyordu. Yanina gittim mecburen buz gibiydim gittim sokuldum. Azcık ısındım sonra döndü arkaini sabahta erkenden kalkıp gitmiş.. Sanki ortada çok vahim bi durum var..

Ya rabbim saglikli sihhatli bir evlat nasip etsin inslh.canim cinsoyet icin erken degil mi ya bende kararsiz kaldim gitsem mi gotmesemmi daha 13 haftaliksin nasil kesin konusuyolar

Canim inan okuyunca benim ilk zamanlarim geldi aklima senin bu anlattiklarinin kac katini yasadim beni hep ikinci plana atardi hamileymisim hiv umrunda degildi bayramda beni birakip ailesine gitti 6 aylik hamileydim tek kaldim ve daha neler neler ama simdi bebegimiz var o adamdan eser kalmadi cok degisiyorlar simdi eve kosa kosa gelir bir dedigimi iki etmez.yani bosuna sabrini tuketme bunlar gececek o bebegi kucagina bi alsin senin yasadigin zorlugu bi gorsun o zmaan bambaska olacak

Bide yeni evlilerde oluyo böyle alışana kadar bağlanana kadar aileden hemen ayrılamıyorlar bakıyorlar bi süre sonra eş herseymis o zaman simsiki sariliyorlar yuvalarina ailelerine bi mesafe koyuyorlar ama bu zaman alıyor kimine 1 sene kimine 3-5 sene . Ben 1 senelik evliyim olmadi bebegim tam 1 sene olmuş ben hamile kalmsm 1 sene bana çok zor geçmişti elhamdülillah şimdi çok sukur halimize biraz sabır işi bunlar

Yok canım öyle ilgi alaka bunda nerde..
Benim birşey yaptığım yok sadece vakit geçirmek istediğin için oluyor bunlar..
Ama yapacak bişey yok alıştım artık. Varken de yok. Yokken zaten yok olmasına
Bide yeni evlilerde oluyo böyle alışana kadar bağlanana kadar aileden hemen ayrılamıyorlar bakıyorlar bi süre sonra eş herseymis o zaman simsiki sariliyorlar yuvalarina ailelerine bi mesafe koyuyorlar ama bu zaman alıyor kimine 1 sene kimine 3-5 sene . Ben 1 senelik evliyim olmadi bebegim tam 1 sene olmuş ben hamile kalmsm 1 sene bana çok zor geçmişti elhamdülillah şimdi çok sukur halimize biraz sabır işi bunlar

Ben çocuğu sırf o istiyor diye yaptım ben kendim düşünmüyordum. Cok istiyordu şimdii böyle degişmesi ben saşırtıyor
.. Önceden böyle değildi bişey dedim mi şehrin övür ucundan getirirdi. Şimdi sanki ben onun düşmanıyım..

Nasıl sabah kalkmışım, yok? Yok mu şimdi evde? Bir not, bir mesaj, haber vermedi mi?

Aynen ogle bide biz kadinlar cok beklenti icine giriyoruz dogal olarak hamilelik demek duygusallik demek erkekler de bi garip anlamak istemiyolar sanki iste sonra da boyle oluyor

Nasıl sabah kalkmışım, yok? Yok mu şimdi evde? Bir not, bir mesaj, haber vermedi mi?
Yo geldi kahvaltı hazırdım bir güzel yedi..
bende istifra ettim hiçbir şey yiyemedim umrunda değil tabiki.
Evin içinde birbirimiz yok gibiyiz su an
Değişim bir durum yani

Benim sadece plasenta previa deil canim rahim agzi yetmezligi war dikis atilacak ikisi birden olunca isin icinden cikamiyorum Rabbim korusun insallah baskada bisey yapamiyorum
Canım plasenta Yukari çıkabiliyor ağır iş yapma yürüme, bol bol ya şafi çek Allahım izni ile birşey çıktı olmaz üzme kendini hep Dr kontrol u altında olursun zaten
Blackbluee1 üzme canım kendini daha yolun basindasiniz bazı erkekler geç olgunlaşır senin esinde öyle demek ki biraz sabır birbirinize alışınca düzelir bence msj at eşine görevin dolayısıyla seni çok merak ederken bir Allah'a emanet olun demedin cok kırıldım de . allahım yardımcın olsun anlayışsız kv zor ben dua ederken inşallah iyi kv olurum diyorum sonuçta kızimda var oğlumda var bunu düşünmek lazım

Inşallah dediğin gibi olur inşalalh eski haline döner.. beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Sanki bambaşka biri gelmiş yerine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…