2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tmm iste bak esin zatrn seni cok seviyor demekki bu gecici bir durum boyle dusun bide gercekten sen surat yaptikca o daha cok uzak durur senden kendi yasadiklarimdan biliyorum cok uzatma tartismayi erkekler hic hoslanmiyor surat yapan kadindan yani benim esim oyleydi.herseyden onemlisi hamilesin bebek her seyi hissediyor onu dusun.bak benim bir dusugum var sonra bu oglum oldu hamileyken cok korku icinde gecti buda giderse diyee oglum simdi herseyden cok korkuyor yani bebege de yansiyor rahat ve mutlu olmaya calis canim

Günaydınlar .... güzel mutlu hafta sonları her birimize ...
Şaşılacak derece de o iştah patlamalarım köreldi 2 gündür ... ayy hadi inşallah ya :)) modundayım böyle devam etsin .

Büyüyen karnım ve şişen göğüslerim var şu an gebeliğime delil , onun dışında bulantılar tamamen sıfırlandı .

Aynen öyle doğru diyorsun ama insan sürekli bi suçu yokken alttan alan taraf olmaktan da sıkılıyor.. ama yapacak bişey yok

Hava çok soğuk bu havada en iyi ultrasonda bebekleri görmek geliyo.oğlumun pipisi gene gözüktü emir olcak ismi kısmetse kızıma isim bulamadım kız annelerinden kopya çekmek istiyorum
Ikiz galiba masallah ben daha cinsiyet ogrenemedim ama kiz olursa hazal yada inci nur koymak istiyorum fikir olsun sanada

Merhaba çok geçmiş olsun bir perintalog a gidip bebeğin böbreklerine baktırmanızı tavsiye ederim umarım böbrekle alakalı değildir, onun dışında bol bol su için 2,5 3 litre den aşağı düşmeyin, havuç suyu ve Hindistan cevizi suyu için lütfen ihmal etmeyin allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin

Aynen ogle bide biz kadinlar cok beklenti icine giriyoruz dogal olarak hamilelik demek duygusallik demek erkekler de bi garip anlamak istemiyolar sanki iste sonra da boyle oluyor

Ya işte o sıkıntı oluyor gereğinden fazla şeyi istememek lazm şimdi mesela benim canm çilek çekiyor eşime git al diyemem maaşı daha almadı beklerim o zaman isterim çok pahalı cunki mevsimi olmadığı için. Yada et çekse maaşta isterim şimdi deyip adamı bunalıma neden sokayim zaten pararsi yok erkeklerin ev geçimi omuzlarında olduğu için her seyi onlara yüklememek lazm bide duygusaliz hamilelikten ona da onu eziyet ederek değil de içini dökerek dinlemesini sağlayarak ağlamak lazm

Eski evlilik ilişkiniz aranızda yoksa o da soğukluk yaoar

Blackbluee1 canım okudum yaşananları , eşinin de yaşının sana yakın olduğunu düşünüyorum ... Daha çook gençsiniz ... evliliğiniz çook yeni .. inan bana en çalkantılı dönemler oluyor bunlar .. sonra sular duruluyor , herkes ne istediğini , ne beklediğini biliyor ...
Eşin yanlış yapmış evet ... Ama bunları bir erkek olarak idrak edebilmesi biz kadınlardan çok daha fazla zaman alacak ...
Ayrı bir evi .. artık yeni bir ailesi .. ayrı sorumlulukları olduğunu kavramak onlar için atomu parçalamaktan zor
Bunu ana babalarını bi kenara atmak sanabiliyorlar bir süre ...

Ve bi abla olarak tavsiyem olsun , 13.senem doluyor evlilikte ... anlamasını beklemeyeceksin .... istediğin şeyi , kırgınlığını , öfkeni , beklentini ... her ne ise ... o anlasın diye beklemek en büyük zaman kaybı ...
çünkü gayet düz mantıkla sana ... eeee söylesene ... ben nerden bileyim derler .

Zermina canım sende de göz yaşları olmuş akşam ... üzmeyin kendinizi bu güzel , özel zamanlarınızda..hormonlarımız zaten tavan

A aeengineer seninde mesajını biraz daha gülümseme ile okudum , sen işi kotarmış ..olayı çözmüşlerdensin

Son düzenleme:
Bende su içemeyenlerdenim. Bende ortalama 3 bardak içiyorum günde. Kendimi zorlasamda olmuyo bitürlü. Hamilelikten öncede böyleydi. İlk gebeliğimde sorun çıkmadı az su içmekle ilgili inşallah bundada cıkmaz. Ama doğumdan sonra emzirme konusunda az su içme sorun oluyo işte. Ben su içmediğim için sütüm hep azdı malesef. Buna ragmen 8 ay emZirdim çok şükür

Eşimle sabahtan beri didişiyoruz. Bebeği merak ettiği için doktora gitmek istiyor. Bende daha 10 gün oldu diye gitmiyorum. Durup durup söylüyor. Pazartesi işe döneceğim Allah korusun kötü bir haber alsamda o işe dönmem gerek gitmemekte kararlıyım o yüzden

Canım hayırlı yolculukların olsun çok ilk fırsatta bi haber et bize de vardım diye .

mi-nick canım oğluna çook geçmiş olsun

kbrglsrn evet canım tam o son dediğindenim :)) 10 kilo aldım bebeğim 150 gr kadar ... ilk gebeliğimde de sadece 6 almıştım ... 3.600 doğdu oğlum aynen çok değişken ....
ve şu da var atıyorum 20 kilo almış bir kadın , doğumdan hemen sonra 10 kilosunu hastanede bırakıp eve dönüyorken , yine 20 kilo almış diğer kadın 1-2 kilo bırakıp geliyor sadece ...
bu da aldık ama neremize aldık kısmı bence eğer yağ hücrelerimizi çook artırıp , en çok yağdan aldı isek gitmiyor hemen .... yok ödem , şişkinlik vs ile alınan kilo ise hemen 10 kilosu gidiyor

Limon agacim çok geçmiş dualarımız seninle bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok ama çalıştığım okulda 55 yaşlarında bir öğretmen var ve o hamileliklerinde serklaj olmuş sağ Salim kavuşmuş çocuklarına ki yıllar önce yani şu an Emin’im teknoloji gelişti ve daha daha iyi daha güvenilirdir bir arkadaşımda ilk hamileliğinde ikizlerini rahim ağzı yetmezliğinden kaybetmişti bilmediği için 2. Çoçuğunda hep yattı sağ Salim kavuştu , inşallah sende sağ Salim kavuşacaksın hep iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…