- 2 Kasım 2017
- 73
- 70
- 3
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.521
Tmm iste bak esin zatrn seni cok seviyor demekki bu gecici bir durum boyle dusun bide gercekten sen surat yaptikca o daha cok uzak durur senden kendi yasadiklarimdan biliyorum cok uzatma tartismayi erkekler hic hoslanmiyor surat yapan kadindan yani benim esim oyleydi.herseyden onemlisi hamilesin bebek her seyi hissediyor onu dusun.bak benim bir dusugum var sonra bu oglum oldu hamileyken cok korku icinde gecti buda giderse diyee oglum simdi herseyden cok korkuyor yani bebege de yansiyor rahat ve mutlu olmaya calis canimBen çocuğu sırf o istiyor diye yaptım ben kendim düşünmüyordum. Cok istiyordu şimdii böyle degişmesi ben saşırtıyor
.. Önceden böyle değildi bişey dedim mi şehrin övür ucundan getirirdi. Şimdi sanki ben onun düşmanıyım..
saol Allah razı olsun. darısı tüm öğrenemeyip bekleyenlerin başına tabi başta sağlık cinsiyetin önemi yok sadece merak işte :)Gözünüz aydın olsun canım :)
Tmm iste bak esin zatrn seni cok seviyor demekki bu gecici bir durum boyle dusun bide gercekten sen surat yaptikca o daha cok uzak durur senden kendi yasadiklarimdan biliyorum cok uzatma tartismayi erkekler hic hoslanmiyor surat yapan kadindan yani benim esim oyleydi.herseyden onemlisi hamilesin bebek her seyi hissediyor onu dusun.bak benim bir dusugum var sonra bu oglum oldu hamileyken cok korku icinde gecti buda giderse diyee oglum simdi herseyden cok korkuyor yani bebege de yansiyor rahat ve mutlu olmaya calis canim
Su an hamilesin ve polyanna ol bosver bi kac ay hic bisey duyma takma zor ama bebegin icin dene bence.bi dogsun dunyanin rengi bile degisecek guzel seyler dusun canimAynen öyle doğru diyorsun ama insan sürekli bi suçu yokken alttan alan taraf olmaktan da sıkılıyor.. ama yapacak bişey yok
Ikiz galiba masallah ben daha cinsiyet ogrenemedim ama kiz olursa hazal yada inci nur koymak istiyorum fikir olsun sanadaHava çok soğuk bu havada en iyi ultrasonda bebekleri görmek geliyo.oğlumun pipisi gene gözüktü emir olcak ismi kısmetse kızıma isim bulamadım kız annelerinden kopya çekmek istiyorum
Merhaba çok geçmiş olsun bir perintalog a gidip bebeğin böbreklerine baktırmanızı tavsiye ederim umarım böbrekle alakalı değildir, onun dışında bol bol su için 2,5 3 litre den aşağı düşmeyin, havuç suyu ve Hindistan cevizi suyu için lütfen ihmal etmeyin allah sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsinHerkese günaydın İnş hepimiz sağlıkla kulaklarımıza alırız yavrularımızı . ben de dün kontrole gittim suyum az benimde bebeğin hareket alanı çok az dedi.yavrum sıkışmış. ama gelişimi normal.hiç böyle birseyle karşılaşan oldu mu
Hazal çok hoşuma gitti teşekkür ederim ,ikizler ,Ikiz galiba masallah ben daha cinsiyet ogrenemedim ama kiz olursa hazal yada inci nur koymak istiyorum fikir olsun sanada
Kubra die arkadasim var esi denizci bian o sandim:)Sivaslıyım istanbulda yasıorum yasıyorum
Ay tamam ben sende kan sulandiricu kullaniyosun sandim.. ucus sikinti olmazNe iğnesi ? Ben ilaç iğne falan kullanmıyorum. Allah'a emanet bakalım, doktorum uçuşun sıkıntı olmayacağını söyledi , hayırlısıyla gidip dönmeyi nasip etsin Allah
Aynen ogle bide biz kadinlar cok beklenti icine giriyoruz dogal olarak hamilelik demek duygusallik demek erkekler de bi garip anlamak istemiyolar sanki iste sonra da boyle oluyor
Eski evlilik ilişkiniz aranızda yoksa o da soğukluk yaoarBen çocuğu sırf o istiyor diye yaptım ben kendim düşünmüyordum. Cok istiyordu şimdii böyle degişmesi ben saşırtıyor
.. Önceden böyle değildi bişey dedim mi şehrin övür ucundan getirirdi. Şimdi sanki ben onun düşmanıyım..
Bende su içemeyenlerdenim. Bende ortalama 3 bardak içiyorum günde. Kendimi zorlasamda olmuyo bitürlü. Hamilelikten öncede böyleydi. İlk gebeliğimde sorun çıkmadı az su içmekle ilgili inşallah bundada cıkmaz. Ama doğumdan sonra emzirme konusunda az su içme sorun oluyo işte. Ben su içmediğim için sütüm hep azdı malesef. Buna ragmen 8 ay emZirdim çok şükürCanım geçmiş olsun.. Bende günde 2 bardak su anca içiyorum.. Bende bu durumdan korkuyorum.. Doktoruma sormak aklıma da gelmedi.. Hoş içmediğimi söylüyorum ama o bebekle ilgili birşey söylemedi.. Sen kaç bardak su içiyorsun?
Iyi geceler kızlar, yarın sabah Allah'ın izniyle Türkiye ye uçacağız , bir yandan çok mutlu , bir yandan da biraz tedirginim uçak yorgunluk vs olacak. Bebeklerimiz Allah'a emanet, Siz de. :) fırsat buldukça bakarım sayfaya. Allah'a emanet olun.
Günaydın güzel anneler uzun zamandır yazamadım bebegimizin cinsiyetini dün öğrendik, oğluma kız kardeş geliyor kismetse paylaşmak istedim. Hepinize sağlıklı hayırlı günler olsun...Ausencia
Eski evlilik ilişkiniz aranızda yoksa o da soğukluk yaoar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?