- 23 Şubat 2013
- 620
- 702
- 103
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.741
Sicak biseyler iç canim iyi gelir.. istanbulda hava gunesli ama soğuk bende evden cikmadim bide pazar heryer kalabalık oluyoAh keşke olsa hava yumuşar biraz Trakya’nın kuru soğuğu:/ sabahtan beri yorgan altında titriyorum kombiyi fulledim banamısın demiyor
Ben muayeneye girmeden vişne suyu çikolata vs yiyeyim azcık hareketli olsun gözüksün o zaman :)) artık ufak tefek bişeyler alasım geliyor dün lcw de bi kaç bişey kestirdim gözüme aklımdan çıkmıyo :))
parol ve minıset içiliyor canın ama dayanabildiğin sürece içme, bende sabaha kadar diş ağrısı çektim ama dayanabildiğim kadar içmemeye niyetliyim
benim dr üç haftada bir muayeneye gel dedi canım 11.haftada ense ölçümü için gitmiştim üç hafta sonra tekrar görüşelim bundan sonra böyle dedi benimde işime geldi 1ay çok uzun geliyor
iyi tatiller canım dikkat et kendine :)
Imumax16 burun spreyi vermisti bana da doktor grip olduğumda hamileler bebeklee emziren anneler kullanabilir dio.. cok cok gecmis olsunEvet yarın bi sordurayım burnum açılsa iyi olacak gibiyim tıkalı olunca başım ensem resmen zonkluyor
Ah keşke olsa hava yumuşar biraz Trakya’nın kuru soğuğu:/ sabahtan beri yorgan altında titriyorum kombiyi fulledim banamısın demiyor
Bende maaş kartını aldim güya cekiyorum tamamı yatmıyor kartta elden aldiginida söylemiyor geç veriyorlar söyle böyle oyalıyor Bend e haftalık veriyorum cnm ama öyle bir aileye sahipki düşünce yokki utanmakta yok maalesef esimdede akıl yok insan önce evini doğacak çocuğunu düşünür bugün morelim acayip bozuk çekip gitmek geliyor içimden bebeği düşünüyorumKendimi gördümben işten ayrılmam ama böyle durumlarda bir cinnet herşeyi çözüyor Eşimin maaş kartı bende yemek için setcard kullanıyor. Yol parası için aylık istanbul karta yükleme yapıyorum. 2 adet kart aldım ona kaybetmekte üstüne yok 2 ye bölerek yükleme yapıyorum kaybederse az gitsin diye. Haftalık harçlık veriyorum. Erken biterse açıklama yapmak zorunda. Halindende memnun ilk cinneti geçirdiğimde babasının harcamaları bizimkinin kredi kartından yaptığını öğrenmiştim. Kredi kartı 12000 ekside maas hesabı 4000 eksideydi. Mobilyaya 4000 borç duruyordu. Şimdi mobilya kapandı. Kartı 2000 e düşürdüm. Borçların bitince kartları vereceğimi sanıyorsan çok beklersin diyorum. Canıma minnet diyor Daha kendi borçlarımı kapatacağım
Ben şubat sonu isten ayrilcam ozaman görcem onuBende maaş kartını aldim güya cekiyorum tamamı yatmıyor kartta elden aldiginida söylemiyor geç veriyorlar söyle böyle oyalıyor Bend e haftalık veriyorum cnm ama öyle bir aileye sahipki düşünce yokki utanmakta yok maalesef esimdede akıl yok insan önce evini doğacak çocuğunu düşünür bugün morelim acayip bozuk çekip gitmek geliyor içimden bebeği düşünüyorum
Kızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyorvarmı benim gibi olan
Benim doktorumda prof 3 taneye kadar alabilirsin dedi. Dün gece aldım. Hala daha yokluyor bu saate kadar dayandım ama sabahı edebileceğimi sanmıyorum.
Parol alabilirsin dedi bana, benim migrenim var zaten parol bana seker gibi geliyor sıfır etki ama o deli ağrısı bir süre hafifliyor. Nane yağıyla esim sakaklarıma enseme masaj yapıyor o biraz rahatlatıyor. Bide anneanne yöntemi gece patates sarıp yatıyorumSorma yaenseden bir tutuyor beni gozlerimi bile agritiyor sanirim migren baslangici.ins degildir.bi arada bunun icin gdicem doktora.aynen bende dun ictim bugun devam etti hatta gece uyandirdi.gecsin diye bekledim nerdeee bugun bidaha ictim sanadami minoset 500 mg icebilirsin dedi???
Parol alabilirsin dedi bana, benim migrenim var zaten parol bana seker gibi geliyor sıfır etki ama o deli ağrısı bir süre hafifliyor. Nane yağıyla esim sakaklarıma enseme masaj yapıyor o biraz rahatlatıyor. Bide anneanne yöntemi gece patates sarıp yatıyorum
Aynı eşimin aileside düşüncesiz, bebeği duydular arayip hayırlı olsun diyen olmadı. Eşim diyo geçen gün annem rahatsız bir arasanmı ne münasebet o beni kac kez aradı dedim. Bir daha açmadı konuyu, aileme gitmek istiyorum diyo gidicem dedinde kapıyımı kilitledim diyorum gidiyo kendisi bende rahat misBende maaş kartını aldim güya cekiyorum tamamı yatmıyor kartta elden aldiginida söylemiyor geç veriyorlar söyle böyle oyalıyor Bend e haftalık veriyorum cnm ama öyle bir aileye sahipki düşünce yokki utanmakta yok maalesef esimdede akıl yok insan önce evini doğacak çocuğunu düşünür bugün morelim acayip bozuk çekip gitmek geliyor içimden bebeği düşünüyorum
Valla yatmadan 1 saat önce nane yağıyla masaj, yatarken patates sarıyorum sabah bebek gibi uyanıyorumAynen minosette bana seker gibi ayni:) nane yagi bende alayim ozaman cnm iyi geliomu baya?ayniyiz senle galiba:) patates ise yariyomu peki?onuda yaparim:)
Valla yatmadan 1 saat önce nane yağıyla masaj, yatarken patates sarıyorum sabah bebek gibi uyanıyorumarada da parol alıyorum ama çok nadir aldım.
Ben seni geçmişim o zaman daha fazla almışımdır. Patatesleri soyup dilimleyip alnımın ortasına ve şakaklarıma başörtüyle sarıyorum canım, nane yağı efsane bence burun dış kenarlarına sürünce tıkanıklığada iyi geliyor.Bende 15+1 im cnm 3kere ictim minoset :/ dur sen bnde alayim nane yagi.patatesi nasi sariyosun alninami?
benimde inanılmaz dökülüyor oğlum da acayip gürleşip çarçabuk uzamıştı bunda hem cansız hem seyrek hemde uzamıyor dökülüyor diye saçımı taramaya bile korkuyorumKızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyorvarmı benim gibi olan
Bakalım eğer kesin kızsa tabi :) lcw genellikle kız çocuklarına çalışıyor sanki dün oğluma kazak filan aldık 4parça şeyi almak için dönüp durdum hiç düzgün bişey yok, olanlarda 36aylığa kadar :)Biz de LC de gezerken dayanamadık eşimle aldık. Etiket yapıyım bir bak.
Aaa ama Gerçi sen kız bekliyorsun ama kız giysileri daha güzeldi..
maşallah canım gözünüz aydın :)Kızlar dün doktor alttan baktı erkek dedi usg bir sizde baksaniza Eki Görüntüle 2083520
Sağol canım görüntü görünüyor değilmi kimse yorum yapmayınca acaba resmi yukleyemedimmi diye düşündümbenimde inanılmaz dökülüyor oğlum da acayip gürleşip çarçabuk uzamıştı bunda hem cansız hem seyrek hemde uzamıyor dökülüyor diye saçımı taramaya bile korkuyorum
Bakalım eğer kesin kızsa tabi :) lcw genellikle kız çocuklarına çalışıyor sanki dün oğluma kazak filan aldık 4parça şeyi almak için dönüp durdum hiç düzgün bişey yok, olanlarda 36aylığa kadar :)
maşallah canım gözünüz aydın :)
Resim görünüyor canım bugün pazar ya pek kimse uğramıyor görmemişlerdir :)Sağol canım görüntü görünüyor değilmi kimse yorum yapmayınca acaba resmi yukleyemedimmi diye düşündüm
Gözün aydın olsun cnm sağlıkla kucağına alırsın ınsbenimde inanılmaz dökülüyor oğlum da acayip gürleşip çarçabuk uzamıştı bunda hem cansız hem seyrek hemde uzamıyor dökülüyor diye saçımı taramaya bile korkuyorum
Bakalım eğer kesin kızsa tabi :) lcw genellikle kız çocuklarına çalışıyor sanki dün oğluma kazak filan aldık 4parça şeyi almak için dönüp durdum hiç düzgün bişey yok, olanlarda 36aylığa kadar :)
maşallah canım gözünüz aydın :)
Aynen öyle valla.. Birde çalıştığım için ayaklarım bu kadar net basıyor ve takmıyorum ailesini galiba.. Bakalım bebek olduktan sonra, artık onunla tek yaşayamam diyerek 2yıllık iznini kullanıp eşimin yanına taşıyacağım evi.. O sürenin bile derdine düştüm şimdiden..A aeengineer seninde mesajını biraz daha gülümseme ile okudum , sen işi kotarmış ..olayı çözmüşlerdensin
Aynen beni anlatıyorsun valla.. Bende önceden de içmezdim.. Aklıma dahi gelmezdi.. Üniversitede 5lt lik su alıp bir ay da anca bitirirdim.. Şimdi bebek için saatte bir içeyim diyorum ama bulantıdan ne mümkün..Bende su içemeyenlerdenim. Bende ortalama 3 bardak içiyorum günde. Kendimi zorlasamda olmuyo bitürlü. Hamilelikten öncede böyleydi. İlk gebeliğimde sorun çıkmadı az su içmekle ilgili inşallah bundada cıkmaz. Ama doğumdan sonra emzirme konusunda az su içme sorun oluyo işte. Ben su içmediğim için sütüm hep azdı malesef. Buna ragmen 8 ay emZirdim çok şükür
Bu kese diye bildiğimiz yer mi canım? Bende ultrason çıktısında bakmıştım geçenlerde.. Kese büyümüyor mu bebek daralacak demiştim.. Doktorların ikisi de bişey demedi de bana.. Bakalım önümüzdeki hafta gideceğim doktora, cinsiyetten aklıma gelirse sorarım..Devlet iyi demişti özel doktorum az dedi ama ben de gördüm azdı Ultrason a bak bebeğin etrafındaki siyahlık suyu oluyor canım birsey demediyse iyidir.ben 2 lt içiyorum suyu magnezyum kalsiyum da içiyorum ama çok yaramıyor demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?