- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.761
Canım seninde sonuçların temiz çıkmış, çok sevindim.. İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına, bebeğini..Valla yatmadan 1 saat önce nane yağıyla masaj, yatarken patates sarıyorum sabah bebek gibi uyanıyorumarada da parol alıyorum ama çok nadir aldım.
Merhabalar ben bu mesajınızı okudumda iki gündür bende ayni durumdayım 12+4 üm ve aşırı kusma ve ishal başladı sizin simdi geçti mi acaba sürekli rapor almam gerekiyor işe gidemiyorum bu yüzden.Kızlar 12.hafta bitmek üzere ama benim son 2 haftadır kusmalar başladı. Azalması gerekirken artti. Dr ilaç vermiyor ya. Idrar yolu enfeksiyonu varmış ama sadece lökosit olur öyle her hamilede var diyor. Ishal de oldu kac gundur. Onu da soyledim 1 hafta oldu biraz bekleyelim diyor.Napicam bilmiyorum bebek besleyemiyor gibi geliyor çok uzuluyorum.Hayir bebeğe bişey olsa kesin olacağı varmış der dr lar.
Şimdiye çoktan belli olması lazımdı enteresan. Bize 11. Hafta söylendi. Ve ayrıca bence kız :))Eki Görüntüle 2083617 arkadaşlar 16. Hafta bitti halen cinsiyetini bilmiyoruz. Nub teorisi bilen var mi
Kizlar herkese iyi pazarlar :) dun basim fena agridi enseden.doktorum minoset vermisti icebilirsin diye.smdiki doktorum ise perinatolog.onada sordum tabiki gunde 3tane icebilirsin bi zarari yok dedi.dun ictim bide bugun ictim bise olmaz dimi((
Neden yasak cnim?bana hicbi zarari olmaz dedi ama???
Kızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyorvarmı benim gibi olan
Ben sanırım kel kalacağım
benimde inanılmaz dökülüyor oğlum da acayip gürleşip çarçabuk uzamıştı bunda hem cansız hem seyrek hemde uzamıyor dökülüyor diye saçımı taramaya bile korkuyorum
Ben seni geçmişim o zaman daha fazla almışımdır. Patatesleri soyup dilimleyip alnımın ortasına ve şakaklarıma başörtüyle sarıyorum canım, nane yağı efsane bence burun dış kenarlarına sürünce tıkanıklığada iyi geliyor.
Canim doktor bir türlü emin olamadı artık detaylı ultrason kaldiŞimdiye çoktan belli olması lazımdı enteresan. Bize 11. Hafta söylendi. Ve ayrıca bence kız :))
Basi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Öyle cnm sağlıkla gelsinler inşallah.Aminbirinin erkek olduğu yüzde yüz ama kız a yüzde 99 dedi :)) belki kızdır ondan söliyememiştir kuzular zor gözüküyor oğlanın pipisi hemen ekranda belirtip inşallah iyi geçer hamileliğimiz zamanında doğururuz sağlıklı olurlar tek dileğim bu aslında cinsiyette eğlencelik
ebru_ko hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .
Yarın ayrintiliya girecem kesin diye konuştu doktor canim
Kesin değil mi ? Ekliyorum paşanı tabloya
Saglikocagi degil de bence doktoruna danis canim ben sgalikocaklarima pek guvenmiyorum bu ilac konusunda. Bazi doktorlar bekletmeden verebiliyor kendi odktorun daha iyi bilir. Benim doktoeum bi ay beklemeni istiyorum cunk ukaracigerin dinlensin dedi bi ay sonra gerekli takviyelere baslariz dedi. Ah canim doktorum cok seviyorduk kendini ama malesef simdi hastaneden ayriliyo akime gitcem ben de kara kara onu dusunuyorum.nevsehirin en iyi doktoruydu diyebilirim. Rica ederim buarada canim ne demekCevabın için çok teşekkür ederim ya bende aslında bi süre kullanmayayım diye düşündüm 1 2 hafta en azından ama 6. Haftadan beri kusuyorum bulantılarım çok yoğun bünyem zayıf düştü diye kullansam mı diye düşündüm olmadı bi sağlık ocağına gider danışırım onlar decavit veriyorlarmış
Ya ben de cok aci cekiyorum bu bas agrisindan. Bi tuttu mu bi hafta sürdügu oluyor. Bu kafami tutup duvarlara vurasim geliyor. Once gozleirmin onu gidiyo bulaniklasiyo ondan sonra muthis bi bas agrisi ve istifra ettiriyo. Oyle boyle bi agri degil tarif bile edemiyorum. Parol dedigin gibi yaninda şeker gibi kaliyo icmiyorum bile oyuzden. Başımı sımsıkı yazmayla baglayip karanliga geciyorum yatiyorum. Tabi okuldayken boyle imkanim olmuyoParol alabilirsin dedi bana, benim migrenim var zaten parol bana seker gibi geliyor sıfır etki ama o deli ağrısı bir süre hafifliyor. Nane yağıyla esim sakaklarıma enseme masaj yapıyor o biraz rahatlatıyor. Bide anneanne yöntemi gece patates sarıp yatıyorum
Ausencia kaptan merhaba! Bizimki de kızmış. Ekleyebilir misin?
Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.
Benim inanilmaz cok agriyo basim gunlerce haftalarca diyebilirim. Bu kafami alip duvarlara vurasim geliyo artik o derece diyebilirim. Cinsiyetimiz erkekmis :) ama Rabbimden gelen herseye sukurler olsunBasi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Canim kimdi doktorun nevşehirdeSaglikocagi degil de bence doktoruna danis canim ben sgalikocaklarima pek guvenmiyorum bu ilac konusunda. Bazi doktorlar bekletmeden verebiliyor kendi odktorun daha iyi bilir. Benim doktoeum bi ay beklemeni istiyorum cunk ukaracigerin dinlensin dedi bi ay sonra gerekli takviyelere baslariz dedi. Ah canim doktorum cok seviyorduk kendini ama malesef simdi hastaneden ayriliyo akime gitcem ben de kara kara onu dusunuyorum.nevsehirin en iyi doktoruydu diyebilirim. Rica ederim buarada canim ne demek
bende yazın kestirmiştim şimdi omuzlarım da ama o bile uzun geliyor en azından toplayabiliyorum diye kendimi avutuyorum şimdilik :)Arkadaşlar benim zaten dökülürdü .... gebelikle baktım oluk oluk dökülüyor ...
Kestirdim .
Şimdi kınalı yapıncakgibi dolanıyorum , dökülme yok .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?