2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhabalar ben bu mesajınızı okudumda iki gündür bende ayni durumdayım 12+4 üm ve aşırı kusma ve ishal başladı sizin simdi geçti mi acaba sürekli rapor almam gerekiyor işe gidemiyorum bu yüzden.

Canım gebelikle ilgili değil , benim başka bir hastalığımdan dolayı yasak o tarz ilaçlar ...

Kızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyor varmı benim gibi olan

Ben sanırım kel kalacağım

benimde inanılmaz dökülüyor oğlum da acayip gürleşip çarçabuk uzamıştı bunda hem cansız hem seyrek hemde uzamıyor dökülüyor diye saçımı taramaya bile korkuyorum

Arkadaşlar benim zaten dökülürdü .... gebelikle baktım oluk oluk dökülüyor ...
Kestirdim .
Şimdi kınalı yapıncak gibi dolanıyorum , dökülme yok .

ebru_ko hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .

Kesin değil mi ? Ekliyorum paşanı tabloya

Bende denicem cnm bidahaki sefere :) ins agrimaz ya bidaha icmek zorunda kalmayis bizde

Öyle cnm sağlıkla gelsinler inşallah.Amin

Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.

Saglikocagi degil de bence doktoruna danis canim ben sgalikocaklarima pek guvenmiyorum bu ilac konusunda. Bazi doktorlar bekletmeden verebiliyor kendi odktorun daha iyi bilir. Benim doktoeum bi ay beklemeni istiyorum cunk ukaracigerin dinlensin dedi bi ay sonra gerekli takviyelere baslariz dedi. Ah canim doktorum cok seviyorduk kendini ama malesef simdi hastaneden ayriliyo akime gitcem ben de kara kara onu dusunuyorum.nevsehirin en iyi doktoruydu diyebilirim. Rica ederim buarada canim ne demek

Ya ben de cok aci cekiyorum bu bas agrisindan. Bi tuttu mu bi hafta sürdügu oluyor. Bu kafami tutup duvarlara vurasim geliyor. Once gozleirmin onu gidiyo bulaniklasiyo ondan sonra muthis bi bas agrisi ve istifra ettiriyo. Oyle boyle bi agri degil tarif bile edemiyorum. Parol dedigin gibi yaninda şeker gibi kaliyo icmiyorum bile oyuzden. Başımı sımsıkı yazmayla baglayip karanliga geciyorum yatiyorum. Tabi okuldayken boyle imkanim olmuyo

Basi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Benim inanilmaz cok agriyo basim gunlerce haftalarca diyebilirim. Bu kafami alip duvarlara vurasim geliyo artik o derece diyebilirim. Cinsiyetimiz erkekmis :) ama Rabbimden gelen herseye sukurler olsun

Canim kimdi doktorun nevşehirde

Arkadaşlar benim zaten dökülürdü .... gebelikle baktım oluk oluk dökülüyor ...
Kestirdim .
Şimdi kınalı yapıncak gibi dolanıyorum , dökülme yok .
bende yazın kestirmiştim şimdi omuzlarım da ama o bile uzun geliyor en azından toplayabiliyorum diye kendimi avutuyorum şimdilik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…