2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.
İlkinde yaptırmıştım bu sefer yaptırmıycam canım yediğime içtiğime dikkat ediyorum, yavaş yavaş kilo alıyorum, kan tahlillerinde de açlık kan şekerim normal sınırda, genetik olarak ailemde şeker yok bu yüzden gerek görmüyorum. Dr yine sinirlencek ama benim kararım bu yönde :)

Ara ara karnımın içinde çekilme hissediyorum karnım sertleşmiyor ama kasılma gibi sizde de oluyor mu? Oğlum da bu haftalarda başlamıştı ama onda kasılma sırasında bebeğin toplandığı yer açıkça sertleşip belirginleşiyodu bunda öyle olmuyor ama içerden içim çekiliyor gibi oluyor normal mi acaba acile gitmeyi düşündüm ama duşa girince geçti

Bnimde kan tahlillerimde şekrim cikmamisti.Ailemdede yok.Bnde yaptirmayi düşünmuyorm.Evet üstüne bi de kiziyolarmis Zorla mi sanki

Yarın doktora gideceğim cinsiyet için inşallah belli olur yaa

Birde kızlar benim karnımın altında yani doktorun ultrason ile baktığı yerde bazen bir şişkinlik oluyor acaba bebeğe mı ait sanki orda toplanıyor gibi. O mu acaba ya çok merak ediyorum.

Bnimde kan tahlillerimde şekrim cikmamisti.Ailemdede yok.Bnde yaptirmayi düşünmuyorm.Evet üstüne bi de kiziyolarmis Zorla mi sanki
Aynen ikili test yaptırmıycam dediğim de bile gittiğim iki doktorun suratı düştü, sebebini söylediğimde de ‘sen çok biliyosun’ der gibi bi hallere girdiler şeker testini daha bana sormadan not düşmüşler 24.haftada 75lik diye çok beklersin diyemedim

Canım sen hangi doktora gidiyorsun ?

Üç aydır başım ağrıması son iki gündür baş ağrısından ölecem sabah uyandığımda anda başlıyordu aha bu saat oldu hala ağrıyor şeker yüklemesine gelince dr yaptırdım derse yaptıracam

Merhaba hanımlar, bebeğimin cinsiyeti erkek. 14. haftanın içerisindeyiz. Ama bizi halen kahverengi akıntı bırakmadı. 4 haftadır yoktu. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Akşama kahverengi akıntım geldi. çok korkuyorum bişey olmaz değil mi bebeğime

Canim ilk 13 hafta bomba gibiyfim 2 hafta önce bir kanamayla hastaneye gittim hala kahverengi devam ediyor wc dışında kalkma dediler ama buda pek mümkün olmuyor yorma kendini bol su iç inşallah herşey güzel olacak

İyi geceler arkadaşlar,elimden geldiğince takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum, küçük kızım var pek izin vermiyor.

Cinsiyetlerin çoğu öğrenilmiş Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, ben daha öğrenmedim salı gideceğim sorarım ama açıkçası pek merak etmiyorum, tabi gönlümden geçen bir şey var ama hayırlı sağlıklı olsun yeter.

Aynen benim de son günlerde başım ağrıyor çok fena,ilaçtan nefret etmeme rağmen içmek istiyorum,neden böyle oluyor acaba, gidince sorarım unutmazsam

İyi geceler kizlar bugun operasyonla rahim agzima dikis atildi suan bebegimde bende iyiyiz cok sukur tuwalete ciktigimda olan hafif kanamam we agrilarim disinda iyiyiz cok sukur insallah dikis yawrum dogmaya hazir olana kocaman 9 aylik bi bebek olana kadar dayanir we enfeksiyon olmaz hersey onun icin sters aci yeterki cani sagolsun Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin simdilik hastenedeyiz dahada iyi olacaz Rabbimin izniyle

Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kavuşursun bebişine

Kızıma hamileyken haftada 3 defa kesin ağrırdı ilk 4 ayda ama bunda hiç agrım olmadı son 2 gündür delirecem ağrıdan netten okudum tansiyon yüksekse gebelik zehirlenmesi olabilir felan yazıyo panikledim tansiyonumı ölçtüm şimdi neyseki normal çıktı inşallah bu son olur canım ben ilaçta almadım aslında dr parol içebilirsin demişti ama içmedim

İnşallah canım Rabbim korktuklarından emin, umduklarına nail eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…