- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
- 373
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.781
İlkinde yaptırmıştım bu sefer yaptırmıycam canım yediğime içtiğime dikkat ediyorum, yavaş yavaş kilo alıyorum, kan tahlillerinde de açlık kan şekerim normal sınırda, genetik olarak ailemde şeker yok bu yüzden gerek görmüyorum. Dr yine sinirlencek ama benim kararım bu yönde :)Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.
Bana da kız gibi geldi :)Canim doktor bir türlü emin olamadı artık detaylı ultrason kaldi
Hayırlı olsun canım
Yaptırmamayı düşünüyorum ... bakayım .. 24.haftada daha var
İlkinde yaptırmıştım bu sefer yaptırmıycam canım yediğime içtiğime dikkat ediyorum, yavaş yavaş kilo alıyorum, kan tahlillerinde de açlık kan şekerim normal sınırda, genetik olarak ailemde şeker yok bu yüzden gerek görmüyorum. Dr yine sinirlencek ama benim kararım bu yönde :)
Aynen ikili test yaptırmıycam dediğim de bile gittiğim iki doktorun suratı düştü, sebebini söylediğimde de ‘sen çok biliyosun’ der gibi bi hallere girdilerBnimde kan tahlillerimde şekrim cikmamisti.Ailemdede yok.Bnde yaptirmayi düşünmuyorm.Evet üstüne bi de kiziyolarmis Zorla mi sanki
Aynen ikili test yaptırmıycam dediğim de bile gittiğim iki doktorun suratı düştü, sebebini söylediğimde de ‘sen çok biliyosun’ der gibi bi hallere girdilerşeker testini daha bana sormadan not düşmüşler 24.haftada 75lik diye çok beklersin diyemedim
Basi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Canim ilk 13 hafta bomba gibiyfim 2 hafta önce bir kanamayla hastaneye gittim hala kahverengi devam ediyor wc dışında kalkma dediler ama buda pek mümkün olmuyor yorma kendini bol su iç inşallah herşey güzel olacakMerhaba hanımlar, bebeğimin cinsiyeti erkek. 14. haftanın içerisindeyiz. Ama bizi halen kahverengi akıntı bırakmadı. 4 haftadır yoktu. Bugün biraz temizlik yapayım dedim. Akşama kahverengi akıntım geldi. çok korkuyorum bişey olmaz değil mi bebeğime
Üç aydır başım ağrıması son iki gündür baş ağrısından ölecem sabah uyandığımda anda başlıyordu aha bu saat oldu hala ağrıyor şeker yüklemesine gelince dr yaptırdım derse yaptıracam
Medicalpark Bahar Çelen-Zübeyde Hanım Ali Yeşil// ikisine gidiyorum canımCanım sen hangi doktora gidiyorsun ?
Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kavuşursun bebişineİyi geceler kizlar bugun operasyonla rahim agzima dikis atildi suan bebegimde bende iyiyiz cok sukur tuwalete ciktigimda olan hafif kanamam we agrilarim disinda iyiyiz cok sukur insallah dikis yawrum dogmaya hazir olana kocaman 9 aylik bi bebek olana kadar dayanir we enfeksiyon olmaz hersey onun icin sters aci yeterki cani sagolsun Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin simdilik hastenedeyiz dahada iyi olacaz Rabbimin izniyle
İyi geceler arkadaşlar,elimden geldiğince takip ediyorum ama yazmaya pek fırsat bulamıyorum, küçük kızım var pek izin vermiyor.
Cinsiyetlerin çoğu öğrenilmiş Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin, ben daha öğrenmedim salı gideceğim sorarım ama açıkçası pek merak etmiyorum, tabi gönlümden geçen bir şey var ama hayırlı sağlıklı olsun yeter.
Aynen benim de son günlerde başım ağrıyor çok fena,ilaçtan nefret etmeme rağmen içmek istiyorum,neden böyle oluyor acaba, gidince sorarım unutmazsam
İyi geceler kizlar bugun operasyonla rahim agzima dikis atildi suan bebegimde bende iyiyiz cok sukur tuwalete ciktigimda olan hafif kanamam we agrilarim disinda iyiyiz cok sukur insallah dikis yawrum dogmaya hazir olana kocaman 9 aylik bi bebek olana kadar dayanir we enfeksiyon olmaz hersey onun icin sters aci yeterki cani sagolsun Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin simdilik hastenedeyiz dahada iyi olacaz Rabbimin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?