- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.801
Cok saol canim hepimiz insallahGeçmiş olsun canım inşallah sağ salim kavuşursun bebişine
Amin canim saolİnşallah canım Rabbim korktuklarından emin, umduklarına nail eylesin inşallah
Bendim cnm o kızım olacak nasipse:)yurtdışında yaşıyorum ben ama burda yasak değil söylüyorlar.Canım bu sayfada kimdi hatırlamıyorum ama o da fetal DNA yaptırmıştı o yazmıştı cinsiyetimiz yüzde yüz kızmış yada erkekmiş bu teste göre demişti kişiyi ve cinsiyeti hatırlamıyorum ama kesinlikle biri yazmıştı :) oyuzden sordum bende
Benim çok ağrıyor başım ve başladığı zaman uyuyup uyansam bile geçmiyoBasi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Ben yaptırmıycam. İlk gebeliğimde yaptırmıştım sonucu iyi çıkmıştı ama çok iğrenç birşey bildiğin şeker içiyosun bi bardak. Tabi herkesin kendi düşüncesi kararı.Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.
Bence bebek cnm ben de hissediyorum aynen dediğin gibi bide bende dobler cihazı var hissettiğim yeri dinliyorum bebek orda:) bence bünyeden bünyeye değişiyo kimisi erken kimisi geç hissediyor. Ben kesin eminim hissettiğimeYarın doktora gideceğim cinsiyet için inşallah belli olur yaa
Birde kızlar benim karnımın altında yani doktorun ultrason ile baktığı yerde bazen bir şişkinlik oluyor acaba bebeğe mı ait sanki orda toplanıyor gibi. O mu acaba ya çok merak ediyorum.
Günaydın canım bende tam tersi uyku resmen beni uyu diye çekiyorGünaydın hayırlı mutlu haftalarınız olsun ...
Gece boyu kafamda kızımızın ismi ile uğraştım ... zaten toplam 2 saat ancak uyumuşumdur da
Hiç uyku yok ya . Resmen yatak batıyor .
Geç yatıyorum ki çok hani uykusuzluktan sızayım diye yooook ....erken yatıyorum uyku uykuyu çeksin diye o da yoook
Karar verdiniz mi canim isme peki:)Günaydın hayırlı mutlu haftalarınız olsun ...
Gece boyu kafamda kızımızın ismi ile uğraştım ... zaten toplam 2 saat ancak uyumuşumdur da
Geç yatıyorum ki çok hani uykusuzluktan sızayım diye yooook ....erken yatıyorum uyku uykuyu çeksin diye o da yoook
Günaydın canım bende tam tersi uyku resmen beni uyu diye çekiyor
Akşam kanepelerde sızıyorum resmen
Sabah baş ağrısı ile kalktım beynim zonkluyor
Herşeyin kararı iyi
Karar verdiniz mi canim isme peki:)
Günaydın hayırlı mutlu haftalarınız olsun ...
Canım merhaba bizde cinsiyetimizi öğrendik :) OĞLUMUZ olacak insallaahhGünaydın hayırlı mutlu haftalarınız olsun ...
Bizim oğlanlar sabırsız hemen gösterelim kurtulalım dediler :) maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canimCanım merhaba bizde cinsiyetimizi öğrendik :) OĞLUMUZ olacak insallaahh
Aynen canum öyle oldular ben ondan daha sabırsızdim inan ama çok şükür gösterdi kendinı paşamBizim oğlanlar sabırsız hemen gösterelim kurtulalım dediler :) maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Murat Tandoğan dı canım ama gidecek cok üzülüyorum cunku gercekten doktordan ote bir insandi. Aile gibi. Sicagi samimiyti sabri anlayisi oturur seni 24 saat dinler hic sikilmadan sorularini cevaplar. Ayrica cok bilgili.Öyle doktor cok nadir bulunur.Canim kimdi doktorun nevşehirde
Elif ismini cok severim kizim olsa koymayi düşündüğüm isimler arasindaydi :) bunun yani sira Zeynep de cok hosuma gidiyor. Eşim Eylül, Pınar ve Nazlı isimlerini de söylemişti. Fikir olsun diye yazayim dedim :)
Yook benim aklımda Elif ismi vardı hep ... eşim Aslıhan dedi .... ben dedim Aslı diye kısaltılır o :)
Rüyamda da Azra ile Beyza arasında kalmışım .
Bakıyorum isimlere ama klasik isim seviyorum ben , çok değişik isimleri istemiyorum .
Eymen, umut, salim, mert, yusuf, bunlar da benim aklimdakiler :)Kızlar erkek isim önerileri bekliyorum.mehmet emir veya mehmet fatih düşünüyorum. Mehmet e yakışacak bi isim varsa alabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?