2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bendim cnm o kızım olacak nasipse:)yurtdışında yaşıyorum ben ama burda yasak değil söylüyorlar.

Basi agriyan arkadaslar bebeginizin cinsiyeti belli mi? Erkek bebek cok agri yapiyo diyolar ama hurafe tabi
Benim çok ağrıyor başım ve başladığı zaman uyuyup uyansam bile geçmiyohamilelikte beni baş ağrısından başka bişey yormuyo. Ama kızım olacak:)

Kizlar şeker yükleme testi yaptiracakmisnz?Bana etrafimdakiler yaptırma diyorlar siz ne ďüşünüyosnz bu konu hakkinda.
Ben yaptırmıycam. İlk gebeliğimde yaptırmıştım sonucu iyi çıkmıştı ama çok iğrenç birşey bildiğin şeker içiyosun bi bardak. Tabi herkesin kendi düşüncesi kararı.

Bence bebek cnm ben de hissediyorum aynen dediğin gibi bide bende dobler cihazı var hissettiğim yeri dinliyorum bebek orda:) bence bünyeden bünyeye değişiyo kimisi erken kimisi geç hissediyor. Ben kesin eminim hissettiğime

Günaydın hayırlı mutlu haftalarınız olsun ...
Gece boyu kafamda kızımızın ismi ile uğraştım ... zaten toplam 2 saat ancak uyumuşumdur da

Hiç uyku yok ya . Resmen yatak batıyor .
Geç yatıyorum ki çok hani uykusuzluktan sızayım diye yooook ....erken yatıyorum uyku uykuyu çeksin diye o da yoook

Günaydın canım bende tam tersi uyku resmen beni uyu diye çekiyor

Akşam kanepelerde sızıyorum resmen

Sabah baş ağrısı ile kalktım beynim zonkluyor

Herşeyin kararı iyi

Karar verdiniz mi canim isme peki:)

Günaydın canım bende tam tersi uyku resmen beni uyu diye çekiyor

Akşam kanepelerde sızıyorum resmen

Sabah baş ağrısı ile kalktım beynim zonkluyor

Herşeyin kararı iyi

Aynen canım kararı iyi de .. işte istesem de uyku yok . Karnım burnuma gelince ne olacak bakalım ? Şu an ne yana dönsem rahat edemeyip uyanıyorum , hep bi tilki uykusu ...

Çok uykuda baş ağrısı yapar tabii .

Karar verdiniz mi canim isme peki:)

Yook benim aklımda Elif ismi vardı hep ... eşim Aslıhan dedi .... ben dedim Aslı diye kısaltılır o :)
Rüyamda da Azra ile Beyza arasında kalmışım .

Bakıyorum isimlere ama klasik isim seviyorum ben , çok değişik isimleri istemiyorum .

Ausencia canım cinsiyetimiz belli oldu.ankette totem yapıp erkek isaretlemistim veee oglusum geliyor insallh:) erken gösterdi üzmedi bizi

Canım merhaba bizde cinsiyetimizi öğrendik :) OĞLUMUZ olacak insallaahh

Bizim oğlanlar sabırsız hemen gösterelim kurtulalım dediler :) maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canim
Aynen canum öyle oldular ben ondan daha sabırsızdim inan ama çok şükür gösterdi kendinı paşam amin canum hepimizin inşallah

Canim kimdi doktorun nevşehirde
Murat Tandoğan dı canım ama gidecek cok üzülüyorum cunku gercekten doktordan ote bir insandi. Aile gibi. Sicagi samimiyti sabri anlayisi oturur seni 24 saat dinler hic sikilmadan sorularini cevaplar. Ayrica cok bilgili.Öyle doktor cok nadir bulunur.

Reactions: Tms
Elif ismini cok severim kizim olsa koymayi düşündüğüm isimler arasindaydi :) bunun yani sira Zeynep de cok hosuma gidiyor. Eşim Eylül, Pınar ve Nazlı isimlerini de söylemişti. Fikir olsun diye yazayim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…