2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar merhaba, yorgunluktan mıdır nedir bilmiiyorum bir kaç gündür karnımın sağ tarafında bir ağrı var hafif hafif böyle bir ağrı yaşayan var mı benden başka Allah korusun apandist vs olabilir mi diye korkuyorum

kızlar decavıt ıcıp yan etkı alanlar var mı
doktor bana kestırdı sadece kan alıyorum.
ama balık ve yumurta yıyemedıgımden krilomun balık hapı var hıc kullanan var mı

16 haftalık tam, sağ alt tarafta aslında karın değil yan tarafı

bebektendir o rahım genısleyınce sag kasıga sızı batma vs yapıyor. ozelıkle 14. haftadan sonra bana doktorun dedıgı o yondeydı. ayrıca bele vuruosa böbrek susuz kalmış olabılırde duzenlı olarak takıp edın eger arada oluyorsa sıkıntı yoktur. geçmeyen bı ağrınız var ve sıddetlenıyorsa mutlaka doktora gorununç

bır de bol bol su ıcın

kızlar merhabe bende aranıza yeni katıldım 14 haftalık hamileyim henüz cinsiyetini öğrenemedik ne yazık ki ama benim hamileliğim çık sıkıntılı geçiyor bir yudum su içsem çıkartıyorum kusmalar için önerebileceğiniz bir şey var mı ? ilaç kullanıyorum ama bi faydası olmadı ne yazık ki

bende hala aynıyım 5. haftadan berı kusuyorum. suan sabah bulantılarına dondu
ılaclar maalesef yetersız kalıyor. ben kalkar kalkmaz sımıt süzme peynır yıyıp bastırıyorum dene derım

kızlar decavıt ıcıp yan etkı alanlar var mı
doktor bana kestırdı sadece kan alıyorum.
ama balık ve yumurta yıyemedıgımden krilomun balık hapı var hıc kullanan var mı
Sende ne gibi bi yan etkisi oldu? Bana decaviti bıraktırıp imom omega verdi dr um. Sen yinede dr una danışmadan başka vitamin alma bence.

Sende ne gibi bi yan etkisi oldu? Bana decaviti bıraktırıp imom omega verdi dr um. Sen yinede dr una danışmadan başka vitamin alma bence.

Ya onu aldığım an cok afedersın sabaha kadar acı acı kusturuyor. Midem ağzım bı yer degıstırdı.
suan kan hapı sadece devam dedı. ama bende zayıf hamıle kaldım 4 kıloda kusmaktan verdım. halada s-kusuorum acaba araya sıkıştırsam mı dıorum balık yagını

Cinsiyeti belli olan anneler ankette işaretleme yaparmısınız oranı çok merak ediyorum teoride %50 kız %50 erkek olmalı tabi daha erken erkekler kesinleştiği için önde gözüküyor.

canım ben eşimin şirketinde onla beraber ÇAlışıyordum bu hamileliğimde yavaş yavaş bıraktım gitmeyi zaten maaş vermiyordu

ben zaten çok riskli bir hamilelik geçiriyorum hemde tasiyonum çok değişiyor en iyisi evde olmaktı ama istanbula geldiğim yıldan beri üniversite hayatım boyunca şimdiye kadAr sürekli çalıştım.. şimdi evde kafayı yiyorum..
o kadar sıkıcı ki sürekli sışarı atıyorum kendimi ondada çk yoruluyorum..

Kızlar ben bugün psikiyatra gidiyorum.. Benim psikolojim geçen hamileliğimde olanlarla bebeğimi kaybetmem çok ara olmadan hamile kalmam bu hamileliğimde de aynı şeyleri yaşama ihtimalimin yüksek olması beni çok yıprattı.

tansiyonum biraz çıksa hemen nabzım hızlnıyor kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Belki doktor ilaç vs verirde bebeğime zarar vermem artık bu sinir stresimle.

sizce bu vereceği ilaç bebeğime zarar verir mi ? Yada benim ona zarar verdiğimden fazlasını mı verir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…