- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.841
bi deneyeyim iştahımda kapanma var hiç bir şey yiyemiyorum çalıştığım için de çok erken uyanıyorum öğlene kadar hiç bir şey yiyemiyorum ama yinede kusacak bir şey çıkıyor rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirsem evde daha rahat gecer gibi geliyorbende hala aynıyım 5. haftadan berı kusuyorum. suan sabah bulantılarına dondu
ılaclar maalesef yetersız kalıyor. ben kalkar kalkmaz sımıt süzme peynır yıyıp bastırıyorum dene derım
Ne gibi yan etkileri oldu canim sanao zaman başlayayım decevıt lanet bısı ya
onu bıraktım alternatıf vermedı barı kafama gore atayım
tesekkurler
Kızlar merhaba, yorgunluktan mıdır nedir bilmiiyorum bir kaç gündür karnımın sağ tarafında bir ağrı var hafif hafif böyle bir ağrı yaşayan var mı benden başka Allah korusun apandist vs olabilir mi diye korkuyorum
Benim de hala devam ediyor. Surekli bulanti hali. Alistim artik. Doktor miden cok hassas herhalde dedi. Nezaman gececek bilmiyoruz. Az yemeye calisiyorum yani az ve sik sik. Zaten cok olunca hemen midem bulaniyor cikartiyorum.istah desen yok tiksiniyorum yemekten ama napalim bazen de diyorum tek derdim bu olsun.bi deneyeyim iştahımda kapanma var hiç bir şey yiyemiyorum çalıştığım için de çok erken uyanıyorum öğlene kadar hiç bir şey yiyemiyorum ama yinede kusacak bir şey çıkıyor rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirsem evde daha rahat gecer gibi geliyor
Canım bende sadece hafif hafif ağrı oluyor, doktorun normal dediyse bence kafana takma . bende doktora gittim tam idrar tahlili istedi eğer bir sorun goremezse genel cerrahiye gidiceksin apandist olabilir dedi, kimilerine de ağrı normal diyorlar ben anlamadım bu işiCanım benim de aynı yaaahatta araba yolculuğu yaptım hafta sonu sol kasığımda baskı hissettim çok.arada ağrıyla karışık baskı vardı.Çok korktum akşam doktora gittim normal dedi ama yinede içim hiç rahat değil.Seninde bu şekilde mi
Kızlar bu haftalarda rahim genişlemeye başladığı için kaşıklara giren ani sancılar gayet normalmiş endişe etmeyin ben gülerken öldürürken bile saplanıyor bazen yatarken de oluyorCanım bende sadece hafif hafif ağrı oluyor, doktorun normal dediyse bence kafana takma . bende doktora gittim tam idrar tahlili istedi eğer bir sorun goremezse genel cerrahiye gidiceksin apandist olabilir dedi, kimilerine de ağrı normal diyorlar ben anlamadım bu işi
canım ben de öğrenemedim henüz cinsiyeti.Yaa ben ogrenemedim.bi cinsiyeticanm saglikla kavus insAllah kizçene :)
İnşallah canım sağolasınCanım seninde sonuçların temiz çıkmış, çok sevindim.. İnşallah sağlıcakla alacaksın kucağına, bebeğini..
Ben dün dayanamadım 1 tane daha parol aldım yinede gece zor uyudumYa ben de cok aci cekiyorum bu bas agrisindan. Bi tuttu mu bi hafta sürdügu oluyor. Bu kafami tutup duvarlara vurasim geliyor. Once gozleirmin onu gidiyo bulaniklasiyo ondan sonra muthis bi bas agrisi ve istifra ettiriyo. Oyle boyle bi agri degil tarif bile edemiyorum. Parol dedigin gibi yaninda şeker gibi kaliyo icmiyorum bile oyuzden. Başımı sımsıkı yazmayla baglayip karanliga geciyorum yatiyorum. Tabi okuldayken boyle imkanim olmuyo
Parol fayda etmiyo diye bosuna icmeyeyim diyorum :/ öyle cekiyorum aciyi vallaBen dün dayanamadım 1 tane daha parol aldım yinede gece zor uyudum
bende de aynısı mevcut kızımda hiç böyle olmamıştım bunda neden böyle dün baş ağrısından kaç kez uyandımParol fayda etmiyo diye bosuna icmeyeyim diyorum :/ öyle cekiyorum aciyi valla
Bende hamilelikten once migren baslangici vardi simdi hormonlar tetikledigi icin daha sık yaşarmisim doktorum soyledibende de aynısı mevcut kızımda hiç böyle olmamıştım bunda neden böyle dün baş ağrısından kaç kez uyandım
bi deneyeyim iştahımda kapanma var hiç bir şey yiyemiyorum çalıştığım için de çok erken uyanıyorum öğlene kadar hiç bir şey yiyemiyorum ama yinede kusacak bir şey çıkıyor rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirsem evde daha rahat gecer gibi geliyor
Ne gibi yan etkileri oldu canim sana
GERÇEKTEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ÇOK ŞÜKÜR MİGREN YOK AMA BU HAMİLELİĞİMDE BAŞ AĞRISINI ÇOK YAŞIYORUMBende hamilelikten once migren baslangici vardi simdi hormonlar tetikledigi icin daha sık yaşarmisim doktorum soyledigunlerce bi hafta boyunca kesintisiz agri çektiğim oluyo sadece su 2 3 gundur hafif. ALLAH yardimcimiz olsun vallahi okadar siddetli oluyo ki rn son istofra ettiriyo bikac saat rahatliyorum sonra tekrar basliyor
Bugün yam 17+3 haftalık oldum 3-4 gün önce pıt pıtları toplanmaları derken baya baya hissettim bebeğimi.ama cumartesi den beri hiç bir şey yok.tatlı yiyorum yemek yiyorum uzanıyorum.sağa yatsam yok sola yatsam yok.ikinci gebeliğim ama ben çok mutsuzum böyle olduğu için.birdahaki muayene 14 ocak .acile gidicem ama cesaretim yok inşallah kötü birşey olmamıştır.birincide bukadar stres yapmamıştım
Canım bende sadece hafif hafif ağrı oluyor, doktorun normal dediyse bence kafana takma . bende doktora gittim tam idrar tahlili istedi eğer bir sorun goremezse genel cerrahiye gidiceksin apandist olabilir dedi, kimilerine de ağrı normal diyorlar ben anlamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?