2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende hala aynıyım 5. haftadan berı kusuyorum. suan sabah bulantılarına dondu
ılaclar maalesef yetersız kalıyor. ben kalkar kalkmaz sımıt süzme peynır yıyıp bastırıyorum dene derım
bi deneyeyim iştahımda kapanma var hiç bir şey yiyemiyorum çalıştığım için de çok erken uyanıyorum öğlene kadar hiç bir şey yiyemiyorum ama yinede kusacak bir şey çıkıyor rapor almaya çalışıyorum inşallah alabilirsem evde daha rahat gecer gibi geliyor

Canım benim de aynı yaaa hatta araba yolculuğu yaptım hafta sonu sol kasığımda baskı hissettim çok.arada ağrıyla karışık baskı vardı.Çok korktum akşam doktora gittim normal dedi ama yinede içim hiç rahat değil.Seninde bu şekilde mi

Benim de hala devam ediyor. Surekli bulanti hali. Alistim artik. Doktor miden cok hassas herhalde dedi. Nezaman gececek bilmiyoruz. Az yemeye calisiyorum yani az ve sik sik. Zaten cok olunca hemen midem bulaniyor cikartiyorum.istah desen yok tiksiniyorum yemekten ama napalim bazen de diyorum tek derdim bu olsun.

Kızlar meraba arkadaşlarda yazmış farklı şeklde agrıları bnmde geceden beri karnımın sag tarafında ama üstte bi agrı var koşarsınızda agrı girer ya korkuyprum açıkcası yarın doktora gidicem oğlum küçk olduğu için anlamıo pat die karnıma atlıo kafa atıo şimdi napsam bilemedim

Canım bende sadece hafif hafif ağrı oluyor, doktorun normal dediyse bence kafana takma . bende doktora gittim tam idrar tahlili istedi eğer bir sorun goremezse genel cerrahiye gidiceksin apandist olabilir dedi, kimilerine de ağrı normal diyorlar ben anlamadım bu işi

Kızlar bu haftalarda rahim genişlemeye başladığı için kaşıklara giren ani sancılar gayet normalmiş endişe etmeyin ben gülerken öldürürken bile saplanıyor bazen yatarken de oluyor

Bugün yam 17+3 haftalık oldum 3-4 gün önce pıt pıtları toplanmaları derken baya baya hissettim bebeğimi.ama cumartesi den beri hiç bir şey yok.tatlı yiyorum yemek yiyorum uzanıyorum.sağa yatsam yok sola yatsam yok.ikinci gebeliğim ama ben çok mutsuzum böyle olduğu için.birdahaki muayene 14 ocak .acile gidicem ama cesaretim yok inşallah kötü birşey olmamıştır.birincide bukadar stres yapmamıştım

Ben dün dayanamadım 1 tane daha parol aldım yinede gece zor uyudum

bende de aynısı mevcut kızımda hiç böyle olmamıştım bunda neden böyle dün baş ağrısından kaç kez uyandım
Bende hamilelikten once migren baslangici vardi simdi hormonlar tetikledigi icin daha sık yaşarmisim doktorum soyledi gunlerce bi hafta boyunca kesintisiz agri çektiğim oluyo sadece su 2 3 gundur hafif. ALLAH yardimcimiz olsun vallahi okadar siddetli oluyo ki rn son istofra ettiriyo bikac saat rahatliyorum sonra tekrar basliyor

bende çalışıyorum sewnle aynıyız maalesef gidip ara ara serum ye gerçekten ıse yarıyor

GERÇEKTEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ÇOK ŞÜKÜR MİGREN YOK AMA BU HAMİLELİĞİMDE BAŞ AĞRISINI ÇOK YAŞIYORUM

ya bende maalesef ufacık birşey de hemen acile gidiyorum.Bİtane kayıptan sonra daha tedirgin oldum valla doktorlarda alıştı bana :)

İnşallah birşey çıkmaz benimde idrar ve kan tahlilim normal çıktı.ister istemez korkuyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…