2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ya bende maalesef ufacık birşey de hemen acile gidiyorum.Bİtane kayıptan sonra daha tedirgin oldum valla doktorlarda alıştı bana :)

ben mecburen zekai tahirin aciline gidiyorum ,kendi hastaneme gitsem altından kalkamam,her gittiğimde farklı farklı şeyler söylüyorum artık bahanem kalmadı :) devlet hastanesi, anne tedirgin olmuş evham yapmış pek anlamaz malum

Elif cok guzel :) azra da aslida hepsi guzel

kızlar yarın kısmetse sağlık ocagına gidicem acaba ne yapıcak gideniniz var mı?

Herkese merhaba bir kaç gündür bakamıyorum
oğlum da bende hastayiz ve 1 haftadır inanılmaz baş ağrısı çekiyorum migren var .
Dün çörek otu yağıyla alnimi ovdum ıyi geliyor diyorlar bir kaç saat sonra geçti ondan mi geçeceğimi vardı bilmiyorum . Yarın dr kontrolüm var ve çok gerginim ense kalınlığı artmamıştır umarım rabbim sağlıklı evlat versin rahatlamaya çalışıyorum ama olmuyor malesef

Kızlar ikili taramami perinatolojiye bi göster dedi. O nedenle kafam karıştı bi sıkıntı ki var hen size yazdm

Yurt dışı olduğunu bilmiyordum :)

Canım senin tüp bebek miydi

Aslında ilaç çok öenrilmiyor ben ilk hamileliğimi panik atakla geçirmiştim dr bana tamamen iyileşmeden hamile kalma, ilaç kullanman gerek demişti ama ben hiç ilaçsız atlattım çok şükür Allahıma öncelikle beyinde bitirmelisin canım kendi kendini kontrol edebildiğinde, beynine hükmedebildiğinde otomatikman vücuduna da hükmedebilirsin yapabileceğine inan inş. ilaçsız atlatabilirsin

ben de ikili yaptırmadım, dr biraz bozulmuştu :) şimdi şeker testi zamanı geldiğinde nasıl yaptırmayacağım derim onu bilmiyorum

Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.

Benim dr. detaylıda her şey normal çıkarsa bana gelmene gerek yok, detaylıdan 4 hafta sonra gelirsin demişti. Sizde öyle yapın bence.

Folik asitten sonra decavit,demir ve d vitamini verdi dr.12,haftamda felandım galiba.

kızlar yarın kısmetse sağlık ocagına gidicem acaba ne yapıcak gideniniz var mı?
ilk gebeligimde tetanoz aşısı yapmışlardı kaç doz olduğunu hatırlamıyorum bir de kilo boy son adet tarihi vss bunları sorup kayıt yapıyorlar canım
haa bide kan sonuçlarımı vermemi istemişti bu gebeligimde

Kızlar ikili taramami perinatolojiye bi göster dedi. O nedenle kafam karıştı bi sıkıntı ki var hen size yazdm
sonuçlar nasıl çıktı canım kötü mu de yönlendirdi?

4 aylıkken mi yapılıyor tetanoz aşısı?

Bebek 5 dakika falan haraketsiz kaliyormuş.Bnde yaptirmicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…