- 10 Nisan 2013
- 96
- 191
- 93
- 38
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.861
ya bende maalesef ufacık birşey de hemen acile gidiyorum.Bİtane kayıptan sonra daha tedirgin oldum valla doktorlarda alıştı bana :)
Elif cok guzel :) azra da aslida hepsi guzel
Yook benim aklımda Elif ismi vardı hep ... eşim Aslıhan dedi .... ben dedim Aslı diye kısaltılır o :)
Rüyamda da Azra ile Beyza arasında kalmışım .
Bakıyorum isimlere ama klasik isim seviyorum ben , çok değişik isimleri istemiyorum .
sağol canım bugün aldım ali yeşil'e 8 ocak'aMydestinyy canım Ali yeşil gelmiş gideceksen eğer randevu alabilirsin
Yurt dışı olduğunu bilmiyordum :)Bendim cnm o kızım olacak nasipse:)yurtdışında yaşıyorum ben ama burda yasak değil söylüyorlar.
Benim çok ağrıyor başım ve başladığı zaman uyuyup uyansam bile geçmiyohamilelikte beni baş ağrısından başka bişey yormuyo. Ama kızım olacak:)
Ben yaptırmıycam. İlk gebeliğimde yaptırmıştım sonucu iyi çıkmıştı ama çok iğrenç birşey bildiğin şeker içiyosun bi bardak. Tabi herkesin kendi düşüncesi kararı.
Canım senin tüp bebek miydibirinin erkek olduğu yüzde yüz ama kız a yüzde 99 dedi :)) belki kızdır ondan söliyememiştir kuzular zor gözüküyor oğlanın pipisi hemen ekranda belirtip inşallah iyi geçer hamileliğimiz zamanında doğururuz sağlıklı olurlar tek dileğim bu aslında cinsiyette eğlencelik
Benimde çok döküldüğü için kestirdim gitti şimdi daha iyiKızlar hamileylen saçlar güzelleşir doğumdan sonra dökülür derler.. benim acaip saçlarım dökülüyorvarmı benim gibi olan
Kızlar ben bugün psikiyatra gidiyorum.. Benim psikolojim geçen hamileliğimde olanlarla bebeğimi kaybetmem çok ara olmadan hamile kalmam bu hamileliğimde de aynı şeyleri yaşama ihtimalimin yüksek olması beni çok yıprattı.
tansiyonum biraz çıksa hemen nabzım hızlnıyor kafayı yiyecek gibi oluyorum.. Belki doktor ilaç vs verirde bebeğime zarar vermem artık bu sinir stresimle.
sizce bu vereceği ilaç bebeğime zarar verir mi ? Yada benim ona zarar verdiğimden fazlasını mı verir?
Aynen ikili test yaptırmıycam dediğim de bile gittiğim iki doktorun suratı düştü, sebebini söylediğimde de ‘sen çok biliyosun’ der gibi bi hallere girdilerşeker testini daha bana sormadan not düşmüşler 24.haftada 75lik diye çok beklersin diyemedim
Sonuclarin nasildi. Belki tedbir amacli demis olabilir.Kızlar ikili taramami perinatolojiye bi göster dedi. O nedenle kafam karıştı bi sıkıntı ki var hen size yazdm
Kızlar size bir soru,Şimdi biz detaylı ultrason için perinatologa gidicez ya o ay normal kadın doğumcumıza da gidecek miyiz? Sonuçta bebeğe en deyatlı haliyle bakılacak.
İyi pazarlar kızlar bişey sorucam folik asit i bıraktıktan sonra ne verdi dr.unuz ben geçen hafta ayrıntılıya gittim diye hemen gitmek istemiyorum decavit e ne zaman başladınız 13 14. Haftadan itibaren vitamin olarak ne kullandınız? Birde bopazlarım çok kötü burnum tıkalı ne önerirsiniz
ilk gebeligimde tetanoz aşısı yapmışlardı kaç doz olduğunu hatırlamıyorum bir de kilo boy son adet tarihi vss bunları sorup kayıt yapıyorlar canımkızlar yarın kısmetse sağlık ocagına gidicem acaba ne yapıcak gideniniz var mı?
sonuçlar nasıl çıktı canım kötü mu de yönlendirdi?Kızlar ikili taramami perinatolojiye bi göster dedi. O nedenle kafam karıştı bi sıkıntı ki var hen size yazdm
4 aylıkken mi yapılıyor tetanoz aşısı?ilk gebeligimde tetanoz aşısı yapmışlardı kaç doz olduğunu hatırlamıyorum bir de kilo boy son adet tarihi vss bunları sorup kayıt yapıyorlar canım
haa bide kan sonuçlarımı vermemi istemişti bu gebeligimde
sonuçlar nasıl çıktı canım kötü mu de yönlendirdi?
zamanını hic hatirlamiyorum canım onlar yönlendirirler tarih veriyorlar4 aylıkken mi yapılıyor tetanoz aşısı?
Bendim cnm o kızım olacak nasipse:)yurtdışında yaşıyorum ben ama burda yasak değil söylüyorlar.
Benim çok ağrıyor başım ve başladığı zaman uyuyup uyansam bile geçmiyohamilelikte beni baş ağrısından başka bişey yormuyo. Ama kızım olacak:)
Ben yaptırmıycam. İlk gebeliğimde yaptırmıştım sonucu iyi çıkmıştı ama çok iğrenç birşey bildiğin şeker içiyosun bi bardak. Tabi herkesin kendi düşüncesi kararı.
kızlar yarın kısmetse sağlık ocagına gidicem acaba ne yapıcak gideniniz var mı?
sen yaptırdın mı vnm aç karnına gel dediaşı:) ve kan alıp degerlerıne bakacaklar
Runecim hoşgeldin sen buraya yazıyor muydun :)Şimdiye çoktan belli olması lazımdı enteresan. Bize 11. Hafta söylendi. Ve ayrıca bence kız :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?