2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benımde ocak 10 da
kendı doktorum yaptırmak zorunda degılsın ddı ama gıderım yaptırmam bısı olur ıcımde kalmasın dıe yaptırcam
teşekkür ederim sana ben doktoruma hiç sormadım ne yapılacagını bilmiyorum ondan birşey demedim

GERÇEKTEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ÇOK ŞÜKÜR MİGREN YOK AMA BU HAMİLELİĞİMDE BAŞ AĞRISINI ÇOK YAŞIYORUM
Gene basladiii baslayacak yani. Baslamadan once gozlerimin önü bulaniklasiyo net goremiyorum sanki yildizlar ucusuyo gibi oluyo. Sonra da muthis bi bas agrisi ve en az 3 4 gun belki dr bi hafta bende

Ebru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canim
2li testi orda yaptırdım 3lu yapmiyolarmis 2li testte yaşta riskli çıktı 21 haftada gel detaylı usg de bakıcam dedi şimdilik bebegin gelişimi iyi dedi ama düsük riski hala devam ediyor

Ebru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canim
Ne riski vardı cnm kuzeninin bebeği şimdi sağlıklıdır insallah

zamanını hic hatirlamiyorum canım onlar yönlendirirler tarih veriyorlar
ilk gebelikte hepsini yaptırdığım için şimdi mart ayında tek doz yeterli dedi bana
Ben ilk hamilelikte 2 doz vurulmuştum. Dr uma söyledim şimdi vurulmana gerek yok dedi. Ama yinede kafama takılıyo arada.

Aminn canim benm insallah cok tesekkur ederim

Gene basladiii baslayacak yani. Baslamadan once gozlerimin önü bulaniklasiyo net goremiyorum sanki yildizlar ucusuyo gibi oluyo. Sonra da muthis bi bas agrisi ve en az 3 4 gun belki dr bi hafta bende

Auralı migreniniz olabilir mi? Benim 6 yaşından beri var ve başlamadan önce gözümün önünde yıldızlar dönüyor hangi taraftan geliyorsa o taraftaki gözüm kapanıyor. Genelde yumurtlama donemimde olur ve hamilelikte östrojen yükseldiği için ilk zamanlar daha fazla tutuyordu. Benim yasaklı bazı yiyecekleri var onları yersem hemen tutuyor. Parol gibi ilaçlar hiç fayda etmez maalesef tutarsa şu sıra çekiyorum eğer duramayacak gibi olursam da acil gidip serum ağrı kesici alıyorum. Çok geçmiş olsun

oy kıyamm ya benim ar a ara oluyo senin ki kadar şiddetli değil yani uzunda sürmüyo rabbim şifa versin tez zman da canım benim ya

Ausencia canım cinsiyetimiz belli oldu.ankette totem yapıp erkek isaretlemistim veee oglusum geliyor insallh:) erken gösterdi üzmedi bizi

Canım merhaba bizde cinsiyetimizi öğrendik :) OĞLUMUZ olacak insallaahh

Ausencia tabloya cinsiyeti ekliyebiliriz artık canım kızım oluyor

tabloya ekledim arkadaşlar , hayırlı olsun ...Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Elif ismini cok severim kizim olsa koymayi düşündüğüm isimler arasindaydi :) bunun yani sira Zeynep de cok hosuma gidiyor. Eşim Eylül, Pınar ve Nazlı isimlerini de söylemişti. Fikir olsun diye yazayim dedim :)

Elif cok guzel :) azra da aslida hepsi guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…