- 28 Eylül 2017
- 229
- 270
- 33
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #14.881
sen yaptırdın mı vnm aç karnına gel dedi
sen yaptırdın mı vnm aç karnına gel dedi
yok cnm görmedim k bakma ❣ sen naptın öğtendin mi?Canm yazdim sana hayirli olsun diye cinsiyeti ogrenmissn Görmedn sanirim:)
teşekkür ederim sana ben doktoruma hiç sormadım ne yapılacagını bilmiyorum ondan birşey demedimbenımde ocak 10 da
kendı doktorum yaptırmak zorunda degılsın ddı ama gıderım yaptırmam bısı olur ıcımde kalmasın dıe yaptırcam
yok cnm görmedim k bakma ❣ sen naptın öğtendin mi?
inşAllah cnm ❣Yok kuşum ne kusuru:) Bnde bu cuma gidicem cnm insallah ogrenirz
Çok teşekkür ederim eczacı eşime miramer diye bişey vermiş hamileliklerde de uygunmuşImumax16 burun spreyi vermisti bana da doktor grip olduğumda hamileler bebeklee emziren anneler kullanabilir dio.. cok cok gecmis olsun
InsaALLAH gecer ama buna da şükür diyelim meleklerimiz iyi olsun da dimiGERÇEKTEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ÇOK ŞÜKÜR MİGREN YOK AMA BU HAMİLELİĞİMDE BAŞ AĞRISINI ÇOK YAŞIYORUM
Hadi yaa. Anladim canm zor vallaha ne yaptin degistirdin mi pekisabaha kadar acı acı kusturuyor
Gene basladiiiGERÇEKTEN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. BENDE ÇOK ŞÜKÜR MİGREN YOK AMA BU HAMİLELİĞİMDE BAŞ AĞRISINI ÇOK YAŞIYORUM
2li testi orda yaptırdım 3lu yapmiyolarmis 2li testte yaşta riskli çıktı 21 haftada gel detaylı usg de bakıcam dedi şimdilik bebegin gelişimi iyi dedi ama düsük riski hala devam ediyorEbru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canim
Ne riski vardı cnm kuzeninin bebeği şimdi sağlıklıdır insallahEbru celigi duydum hatta eşimin kuzeni gitti riskli gebeligi vardi normal dogum yaptirdi cok memnundu o.. benim saglik sigortam gecmedigi icin vazgevmistim ama tekrar arastiriyim.. 4.lu test icin mi girmiştin canim
benimde ocak 8’de :)sağol canım bugün aldım ali yeşil'e 8 ocak'a
Ben ilk hamilelikte 2 doz vurulmuştum. Dr uma söyledim şimdi vurulmana gerek yok dedi. Ama yinede kafama takılıyo arada.zamanını hic hatirlamiyorum canım onlar yönlendirirler tarih veriyorlar
ilk gebelikte hepsini yaptırdığım için şimdi mart ayında tek doz yeterli dedi bana
Aminn canim benm insallah cok tesekkur ederim@Beybisi123 canım sağolasın evet nasipse kızımız geliyor , senden de güzel habeerlerini bekliyoruz
Limon agacim canımmm Hadi sıkı sıkı tutsun o dikişler , heer şey sağlıklı ve yolunda gitsin Rabbimin izniyle çok geçmiş olsun canım .
Gene basladiiibaslayacak yani. Baslamadan once gozlerimin önü bulaniklasiyo net goremiyorum sanki yildizlar ucusuyo gibi oluyo. Sonra da muthis bi bas agrisi ve en az 3 4 gun belki dr bi hafta bende
oy kıyamm ya benim ar a ara oluyo senin ki kadar şiddetli değil yani uzunda sürmüyo rabbim şifa versin tez zman da canım benim yaGene basladiiibaslayacak yani. Baslamadan once gozlerimin önü bulaniklasiyo net goremiyorum sanki yildizlar ucusuyo gibi oluyo. Sonra da muthis bi bas agrisi ve en az 3 4 gun belki dr bi hafta bende
4 aylıkken mi yapılıyor tetanoz aşısı?
Kendi doktorrum sıkıntı yok dedi.ama bu sefer farklı doktora gttim o da pernotolojiye gt dedi kafam allak bullak yaaaSonuclarin nasildi. Belki tedbir amacli demis olabilir.
Ausencia canım cinsiyetimiz belli oldu.ankette totem yapıp erkek isaretlemistim veee oglusum geliyor insallh:) erken gösterdi üzmedi bizi
Canım merhaba bizde cinsiyetimizi öğrendik :) OĞLUMUZ olacak insallaahh
Elif ismini cok severim kizim olsa koymayi düşündüğüm isimler arasindaydi :) bunun yani sira Zeynep de cok hosuma gidiyor. Eşim Eylül, Pınar ve Nazlı isimlerini de söylemişti. Fikir olsun diye yazayim dedim :)
Elif cok guzel :) azra da aslida hepsi guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?