2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar üçlü testte ikili testten farklı olarak ne yapılıyor. Doktora ben de ikili de sorun cikmadi üçlü yü yaptırmak istemiyorum deyince birden yüzü düştü.. farklı şeylere bakılıyor 3 lü de dedi.. ama ben yaptirmadim. Ne bu farklı şeyler bilen var mı?

Bakilan hormon degerleri farkli. Ama zaten 3lu guvenilir degilmis. Bence isterseniz 4lu yaptirin. Ablamin 2lisi iyi cikmisti baska yaptirmadi.ya da yaptirmayin hic.

Selam kızlar doktordan geldim. Kendi doktorum değil ama ona 6 ocakta gideceğim. İyi olduğundan emin olmak istedim. Kafasını sallıyordu :) doktor bir sıkıntı görmediğini rahim yapısı nedeniyle kesenin şeklinin yuvarlak olmadığını söyledi. Progestana bence devam etmelisin bir tane akşamları hap olarak al yada fitil dedi. Birde decavit kullanmamı folik asiti kesmemi istedi. Kendi doktorum progestanı kesmişti ve vitamine 15.haftada başlayacağız demişti kararsız kaldım

Bakilan hormon degerleri farkli. Ama zaten 3lu guvenilir degilmis. Bence isterseniz 4lu yaptirin. Ablamin 2lisi iyi cikmisti baska yaptirmadi.ya da yaptirmayin hic.
Canım ben 3 lü yaptirdim Sonuc Ocak 3 te hayırlıs.ı ama hangi konuda güvenilir değil onu bilmiyorum

2li 3lü 4lü hepsini yapan dr lar var. Bukadarına ne gerek varki..

Benim doktorum üçlü ve dortluyu yaptirmana gerek yok ikili yeterli dedi

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız? , çok fazla giremiyorum okuyamadım geçmişi Insallah herkes iyidir , cinsiyeti belli olan arkadaşları da tebrik ederim :) öpüyorum sizleri

Biz iyiyiz şükür sadecee cooook acikiyorzz saat basi yemek yiyorz:) Bizde seni öpuyorz☺❤

Oyle valla canm ben ikiliyi kaçırdım 3lu yaptırdım pek guvenilir olmadığını söylüyorlar sonucum daha cikmadi
Ikili ucluye göre daha guvenilirmis sanırım .hiçbiri kesin tanı testi değil sadece risk i gösteriyor. Bi tanesi yeterliymiş hepsini yapan doktorlar var gerek yokmuş risk dusukse . Iyi çıkar sonucun jnsallah canım :)

İnşallah canım icim içimi yiyor aslında ama bi taraftan da içimi ferah tutmak istiyorum deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…